Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa o zaman hemen kitabı da okuycam çünkü nasıl öldürüldüklerini göstermemeleri büyük eksikti dizide.Filmi de var ama ikisi de eski tarihli.Yeniden çekilecek deniyor.Diziyi tavsiye ederim.Kitapta anlatiyor kimi nasil öldürdüğü en son.
okurken tahmin etmek cok zordu ben de diziyi merak ettim simdi![]()
Diziye bakiyim ben de cok merak ettimYaa o zaman hemen kitabı da okuycam çünkü nasıl öldürüldüklerini göstermemeleri büyük eksikti dizide.Gilmi de var ama ikisi de eski tarihli.Yeniden çekilecek deniyor.Diziyi tavsiye ederim.
Dizideki evin kapılara,duvarlara yer döşemelerine de bayıldım![]()
Kasvetli değil ama soğuk renkler var dizide.3 bölüm 3 saat de bitiyor.Diziye bakiyim ben de cok merak ettimzaten oyle kasvetli cinayet islenecek bir ev olarak anlatilmiyodu kaç bölüm dizi canim
Kesinlikle. Bi dizi izlesem bu kadar keyif almazdimBen de hızlandım. Modu. Düşük olmasa kesinlikle çok hızlı biterdi. Çok iyi kitap ya
Anam teo gelmişMiraba![]()
O elindekini yavaşça yere bırak diyorsunuz yaniAnam teo gelmişherkes elindeki kitapları sessizce yere bıraksın
![]()
Çok doğruO elindekini yavaşça yere bırak diyorsunuz yani
Yanlış mı anlamışım
Ya benim minnoşuma öyle dimeyin onu burda görünce yeni kitaba başladım oysa kaç gündür boştumAnam teo gelmişherkes elindeki kitapları sessizce yere bıraksın
![]()
Yok yok okuyunAnam teo gelmişherkes elindeki kitapları sessizce yere bıraksın
![]()
Ah canımmm anlat beni onlaraYa benim minnoşumu öyle dimeyin onu burda görünce yeni kitaba başladım oysa kaç gündür boştum![]()