- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni görünce okuyasım geliyor enerjin ters tepiyor bende yoksam ikimiz aynı enercide olduğumuz için güçlerimiz birleşince ikimizin yerine mi okuyasım geliyorYok yok okuyun![]()
Artık nazarı işlemiyor ya bir dönemmiş o sadeceSeni görünce okuyasım geliyor enerjin ters tepiyor bende yoksam ikimiz aynı enercide olduğumuz için güçlerimiz birleşince ikimizin yerine mi okuyasım geliyor
Artık nazarı işlemiyor ya bir dönemmiş o sadece![]()
Ben hiç sevmemUyumak harika![]()
He ya ciddi ciddi vicdan yapıyorum. İnşallah iyidirKıza nazar değdiremiyorum diye nazar grubu kurup yoğun bir nazar attı kıza bence![]()
Ben başka anlamda harika dedimBen hiç sevmem![]()
Anlayışımda kalmadı. Bu sefer inanılmaz çarpıldımBen başka anlamda harika dedim![]()
İnşallah güzel haberlerin habercisidirAnlayışımda kalmadı. Bu sefer inanılmaz çarpıldım![]()
İnşallah hepimiz güzel haberler alalımİnşallah güzel haberlerin habercisidir![]()
Nasılsın canımSelamlar
Okuyamıyorum malesef Kitap, Yazamıyorum buraya da.
Kafamı toparlayamıyorum. Bu ay bu şekilde geçiyor. Endişe dolu olunca hiç bişeye odaklanamıyorum artık.
Beni idare edin olur mu? Ama unutmayın, duanızı beklerim![]()
Bi sıkıntın yoktur inşallah canımSelamlar
Okuyamıyorum malesef Kitap, Yazamıyorum buraya da.
Kafamı toparlayamıyorum. Bu ay bu şekilde geçiyor. Endişe dolu olunca hiç bişeye odaklanamıyorum artık.
Beni idare edin olur mu? Ama unutmayın, duanızı beklerim![]()
Merak etme bu kitapta doğuruyorBenim şu an okuduğum kitapta da hamile, doğurur diye düşünüyordum, sonraki kitapta da hala hamile demek![]()
Çok şükürMerak etme bu kitapta doğuruyor![]()