• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor 😍
haziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım sizi 😁 Gerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler 😅

ya evet çok okumak istediğim bir eser ama gözüm korktuğundan yıllardır almadım 😁 belki başka yayınevinden bir özet bulursam alırım
Bence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcı

haziran ilk haftasonu katildim yakalayamadım sizi 😁 Gerçi tüm enerjimi ve tuğla kalınlığında kitap okuma hevesimi suç ve cezada kaybettikten sonra hâlâ gözümde buyüyor kalın klasikler 😅
Bende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorum

Eski defterler açılsın 😅

Yaa bize katilsaydin keşke çok kişi okuyunca çok zevkli oluyor 😍

Bize topik torpili var mı notercim ☝🏼

tabiki olmaz mı:D
yalnız hala kendi adıma alışamadım. başka birini alintiladiniz etiketlediniz gibi geliyo:D:D

Savaş ve Barış'ı bile tam metin okudum

Bence özet okuma. Kitabın kalınlığı gözünü korkutmasın. O kadar hızlı ilerliyor ki. Çok güzel ve akıcı. Konusu da merak uyandırıcı
suc ve ceza beni mahvetti 🙃
Bende senin gibi korkuyordum klasik okumaktan. Ama okudukca daha iyi anladigimi dusunuyorum
severim klasikleri ben sadece bazı kitaplardan dolayı kalın kitaplara önyargim oluştu 🤷
Ordular ilk hedefiniz Namaria Namaria dır.ileriiii:KK70:
nazarsavarlarımı devreye sokuyorum 😂
Savaş ve Barış'ı bile tam metin okudum
maşallah Tolstoy cok severim ben de 💞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X