• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınlar herkese. ;) Ben 2-3 haftadır yoktur. Çok çok yoğun bir sınav sürecinden geçiyordum. Hiç giremedim. Ama artıık hepsi geride kaldı. Çok şükür güzel de sonuçlar aldım. Artık burada daha aktif olup kitaplarımı paylaşmaya başlayacağım inşallah. Umarım sizler de güzel vakit geçiriyorsunuzdur. :dua:

Genç Werter’in Acılar’ını okuyorum Allahım o nasıl duygularını ifade edebilme şekildir o benzetmeler o tanımlamalar şimdiye kadar niye Goethe okumamışım diye kendimden utandım

Kitaplıkta uzun süredir bekleyen kitaplar arasında fakat nedense ön yargılı yaklaşıyorum bu kitaba, dili ağır gibi geliyor hep erteliyorum okumayı :) Bir sonraki okuma listeme alabilirim sanırım :)

Kitaplıkta uzun süredir bekleyen kitaplar arasında fakat nedense ön yargılı yaklaşıyorum bu kitaba, dili ağır gibi geliyor hep erteliyorum okumayı :) Bir sonraki okuma listeme alabilirim sanırım :)
Yok değil ben yarıladım sayılır Werterin mektuplarından oluşuyor aşkını duygularını çaresizliğini öyle güzel anlatıyor ki

Günaydınlar herkese. :KK66: Ben 2-3 haftadır yoktur. Çok çok yoğun bir sınav sürecinden geçiyordum. Hiç giremedim. Ama artıık hepsi geride kaldı. Çok şükür güzel de sonuçlar aldım. Artık burada daha aktif olup kitaplarımı paylaşmaya başlayacağım inşallah. Umarım sizler de güzel vakit geçiriyorsunuzdur. :dua:
Hoş geldin. Hayırlı olsun 🥰

Genç Werter’in Acılar’ını okuyorum Allahım o nasıl duygularını ifade edebilme şekildir o benzetmeler o tanımlamalar şimdiye kadar niye Goethe okumamışım diye kendimden utandım

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp utanma ki bana da gerek kalmasın :KK14:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X