• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
images

Günaydın mutlu pazarlar herkese 💜❤️
JES JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light Life light
Bonus Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
Jawlensky Jawlensky
@WOMAN
Kukrim Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Blacklight
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc Alp_BuRc
@leblebici
@bezgin bekir
bnnu bnnu
G gereksizkontes
MelodiminEsi MelodiminEsi
Gunaydin😍😍ben mesaideyim bugun. Ayin 4 u oldu pek kitap okuyamadim bugun okumak istiyorum artik 🤗

Yarım kitabı bi tarafa mı fırlatsam o mu emdi benim yeni filizlenen enerjimi acaba
Ne okuyorsun ki bonusum zamanı değildir belki de körlük çok harika bir kitap ama elimde sürünüyordu resmen sonra yarım bıraktım kaldı kızlarla ortak okuma yapınca tamamladım ve iyi ki okumuşum dedim

Ne okuyorsun ki bonusum zamanı değildir belki de körlük çok harika bir kitap ama elimde sürünüyordu resmen sonra yarım bıraktım kaldı kızlarla ortak okuma yapınca tamamladım ve iyi ki okumuşum dedim
Evet ben de kitapların zamanı olduğunu düşünüyorum. Şah& Sultan okurken aynısı bana oldu. Kitap çok iyi ama okuyamadım 120. Sayfada bıraktım🤷

Aslı Erdoğan'ın Kabuk Adam (140 sayfa) kitabını bitirdim.
Asla benlik bir kitap değil, sırf yarım kalmasın diye okudum 🤦🏼‍♀️
Başta güzel bir hikaye olabileceğini düşünmüştüm sürükleyici de başlamıştı. Fazlasıyla cinsellik, içki, ot içiciliği(böyle mi deniyor bilmiyorum 🥴) dans vb işlerle dolu bir hayat.
Bir de Türkiye ve Türk oluşuna atıp tutmuş ara ara. Zaten kısacık olan bir kitabı kafamın yoğunluğu, yolculukta olmam nedeniyle zor okuyordum bir de kitap ekstra olarak zorlamış oldu. Hep belki sonunda çok ilginç bir şey olur da okuduğuma değer diye bekledim ama maalesef. Sevmedim.

Eşime de neden böyle bir kitabı önerdin diye çıkıştım. Meğer okumamış 🥴gerçi kitabın başında ismi de yazmıyor (normalde kitaplarına isim yazar) zaten.

Aslı Erdoğan'ın Kabuk Adam (140 sayfa) kitabını bitirdim.
Asla benlik bir kitap değil, sırf yarım kalmasın diye okudum 🤦🏼‍♀️
Başta güzel bir hikaye olabileceğini düşünmüştüm sürükleyici de başlamıştı. Fazlasıyla cinsellik, içki, ot içiciliği(böyle mi deniyor bilmiyorum 🥴) dans vb işlerle dolu bir hayat.
Bir de Türkiye ve Türk oluşuna atıp tutmuş ara ara. Zaten kısacık olan bir kitabı kafamın yoğunluğu, yolculukta olmam nedeniyle zor okuyordum bir de kitap ekstra olarak zorlamış oldu. Hep belki sonunda çok ilginç bir şey olur da okuduğuma değer diye bekledim ama maalesef. Sevmedim.

Eşime de neden böyle bir kitabı önerdin diye çıkıştım. Meğer okumamış 🥴gerçi kitabın başında ismi de yazmıyor (normalde kitaplarına isim yazar) zaten.
Adamın kabuğunun altından neler çıkmış neler :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X