- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.704
- 598
- 31
Seni hınzırböyle ifşa ederler işteeeee![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni hınzırböyle ifşa ederler işteeeee![]()
Arkadaş sunum yaparken Zütfü Vilaneli demişti koca amfide sesi yankılanmıştıBir an dedim zülfü mü Lütfü mü![]()
he onların işi tamam baktım bi sen kalmışsınKızların ocağa diktiğin incir ağaçları büyüdü sıra bende mi![]()
Tamam canım etiket yaparsın listeyi hazırlarken. Bende bu cuma memlekete gidicem hem düğününmüzde var onu halledince kitap okumaya başlarım tekrardan. Hem yemek derdi misafir derdi falan da olmayacak ne de olsa ben misafir olucam ordatopik kurdum rezil olmayayım iki üç sayfa okuyayım diyorum bazen
O listeyi daha çıkarmadım. Bir kaç kişi daha var hazırlayınca soracağım![]()
Keyifle oku canım. Benim okunacak öyle çok kitabım var ki çook çok istediğim Bi kitap olursa ya da güzel bi indirim yakalarsam alıcam artık. Hatta letgoya koydum Bikaç kitap satayım yenisini alayım diyeBen yine kitap aldım![]()
1q84 ü bende çok istiyoruuuum.1q84 1. ve 2. kitap Haruki murakami
Siyah Lale ( @Life light tavsiyesi) Alexsandre Dumas
Gülüşün ve Unutuşun Kitabı Milan Kundera
kimlik - Milan Kundera
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları
Lanetli Çocuk
Hepsi toplam 166TL tuttu. 150 TL üzeri 15tl indirim vardı : 151 TL geldi bana![]()
Teoya bakış açım
Ahh bende de okunacak bir sürü kitap oldu. BKM kitap ve Amazon'da kitaplar baya uygun oluyor aslında.Tamam canım etiket yaparsın listeyi hazırlarken. Bende bu cuma memlekete gidicem hem düğününmüzde var onu halledince kitap okumaya başlarım tekrardan. Hem yemek derdi misafir derdi falan da olmayacak ne de olsa ben misafir olucam orda
Keyifle oku canım. Benim okunacak öyle çok kitabım var ki çook çok istediğim Bi kitap olursa ya da güzel bi indirim yakalarsam alıcam artık. Hatta letgoya koydum Bikaç kitap satayım yenisini alayım diye
1q84 ü bende çok istiyoruuuum.
Siyah lale yi 3 yıl önce okumuştum çok sevmiştim ben.
Ahh harry serisi de okunacak kitaplarımın arasında da 8 kitabı ara vermeden okumak istiyorum o yüzden Bi başlayamadım
Emeğine sağlıkHAZİRAN AYI LİSTESİDereceye girenleri tebrik ediyorum
EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @firdefs 9 Kitap
2. @Ysf42 8 Kitap
2. @Natsume 8 Kitap
3. @Life light 5 Kitap
3. @kimlanbu 5 Kitap
3. @Ozlemlerhayallar 5 kitap
EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Natsume 3050 Sayfa
2. @Ysf42 2429 Sayfa
3. @firdefs 2192 sayfa
HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
100 ADET
HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
29.560 SAYFA
bütün okuyan arkadaşların da ağzına sağlık![]()
Eleadora yoktun sanki bir kaç gündür, ya da ben görmedim. nasılsın canım
Evet canım yoğunluktan gelemedim, iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
hamd olsun canım, bugünümüze şükürEmeğine sağlık
Tebrik ederim herkesleri
Evet canım yoğunluktan gelemedim, iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın![]()
hamd olsun canım, üzgünüm ama daha iyi olacağım inşallah. Bugün aşımı da oldumC Capanin Gururu Teyom bebeyim nasılsın?
Ben Kirke beni sarmadı pek yarım bıraktım ,mitolojik tanrı ların hikayeleri ile ilgili bir kitapLütfü zivaneli diyesim geliyor hep off
Kukrim cok ovuyorlar acayip merak ediyorm mutlaka al der misin bu kitabi
![]()
Daha iyi olacaksın yilmak yok❤hamd olsun canım, üzgünüm ama daha iyi olacağım inşallah. Bugün aşımı da oldum
Vakti değil belki de. Senin için doğru zaman şimdi değil. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler be teomhamd olsun canım, üzgünüm ama daha iyi olacağım inşallah. Bugün aşımı da oldum
Mitolojiyi severim aslındaBen Kirke beni sarmadı pek yarım bıraktım ,mitolojik tanrı ların hikayeleri ile ilgili bir kitap![]()
Daha iyi olacaksın yilmak yok❤
İnşallahVakti değil belki de. Senin için doğru zaman şimdi değil. Rabbim neyler, neylerse güzel eyler be teom![]()
Seversin o zaman sen canımMitolojiyi severim aslında![]()
Neyin var canımhamd olsun canım, üzgünüm ama daha iyi olacağım inşallah. Bugün aşımı da oldum