• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
topik kurdum rezil olmayayım iki üç sayfa okuyayım diyorum bazen :KK70:
O listeyi daha çıkarmadım. Bir kaç kişi daha var hazırlayınca soracağım ❤️
Tamam canım etiket yaparsın listeyi hazırlarken. Bende bu cuma memlekete gidicem hem düğününmüzde var onu halledince kitap okumaya başlarım tekrardan. Hem yemek derdi misafir derdi falan da olmayacak ne de olsa ben misafir olucam orda 😂
Ben yine kitap aldım 🙈
Keyifle oku canım. Benim okunacak öyle çok kitabım var ki çook çok istediğim Bi kitap olursa ya da güzel bi indirim yakalarsam alıcam artık. Hatta letgoya koydum Bikaç kitap satayım yenisini alayım diye
1q84 1. ve 2. kitap Haruki murakami
Siyah Lale ( @Life light tavsiyesi ❤️ ) Alexsandre Dumas
Gülüşün ve Unutuşun Kitabı Milan Kundera
kimlik - Milan Kundera
Harry Potter ve Ölüm Yadigarları
Lanetli Çocuk

Hepsi toplam 166TL tuttu. 150 TL üzeri 15tl indirim vardı : 151 TL geldi bana 😁
1q84 ü bende çok istiyoruuuum.
Siyah lale yi 3 yıl önce okumuştum çok sevmiştim ben.
Ahh harry serisi de okunacak kitaplarımın arasında da 8 kitabı ara vermeden okumak istiyorum o yüzden Bi başlayamadım

Tamam canım etiket yaparsın listeyi hazırlarken. Bende bu cuma memlekete gidicem hem düğününmüzde var onu halledince kitap okumaya başlarım tekrardan. Hem yemek derdi misafir derdi falan da olmayacak ne de olsa ben misafir olucam orda 😂

Keyifle oku canım. Benim okunacak öyle çok kitabım var ki çook çok istediğim Bi kitap olursa ya da güzel bi indirim yakalarsam alıcam artık. Hatta letgoya koydum Bikaç kitap satayım yenisini alayım diye

1q84 ü bende çok istiyoruuuum.
Siyah lale yi 3 yıl önce okumuştum çok sevmiştim ben.
Ahh harry serisi de okunacak kitaplarımın arasında da 8 kitabı ara vermeden okumak istiyorum o yüzden Bi başlayamadım
Ahh bende de okunacak bir sürü kitap oldu. BKM kitap ve Amazon'da kitaplar baya uygun oluyor aslında.
Bende Harry Potter'ı aylara bölerek okuyacağım. Peş peşe okuyunca çok sevsem de sıkılıyorum.
Siyah Lale'yi de Life sağolsun o tavsiye etti.

1Q84 pahalı diye bir türlü alamamıştım sonunda aldım 😁

HAZİRAN AYI LİSTESİ

EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @firdefs 9 Kitap
2. @Ysf42 8 Kitap
2. @Natsume 8 Kitap
3. @Life light 5 Kitap
3. @kimlanbu 5 Kitap
3. @Ozlemlerhayallar 5 kitap

EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Natsume 3050 Sayfa
2. @Ysf42 2429 Sayfa
3. @firdefs 2192 sayfa

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP

100 ADET

HAZİRAN AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
29.560
SAYFA
Dereceye girenleri tebrik ediyorum:KK9:
bütün okuyan arkadaşların da ağzına sağlık ❤️
Emeğine sağlık 💜
Tebrik ederim herkesleri 🌺

Eleadora Eleadora yoktun sanki bir kaç gündür, ya da ben görmedim. nasılsın canım

Eleadora Eleadora kafa gidik kuzum, yanlışlıkla yürüyüş sayfasına etiket yapmışım seni :KK70: nasılsın canım
Evet canım yoğunluktan gelemedim, iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın 💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X