- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.230
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Frankenstein bence okumalısınBen ön yargılıydım çünkü sürekli etraftan duyduğum bir hikayeydi. Ama içeriği çok daha derin.
monte Cristo Kontu![]()
Kont diyorum bende, kamelyalı kadın da çok akıcı, güzel aşk klasiğiDostoyevski - öteki de sürükleyici, Gurur ve önyargı da oldukça akıcı ama karakterler biraz karmaşık kafanı yorabilir.
Notre dame’nin kamburu
Monte kristo kontu
Suç ve ceza
ama tavsiyem kafan dağınıksa klasik okuma. Daha modern ya da modern klasik oku.
Hmm hepiniz Monte Cristo Kontunu önermişsiniz. Bunu alıp okuyabilirim. Diğerlerini de not alıyorum kızlar hepinize teşekkür ederimMonte kristo kontunu oku kesinlikle. 2 cildide 1 ayda okudum ben o kadar akıcı![]()
Benim planım buyduBu ay çoğunluk ya tatile ya memlekete gidecek. İlk 3e girmeye çalışsam mı acep![]()
Bu ay çoğunluk ya tatile ya memlekete gidecek. İlk 3e girmeye çalışsam mı acep![]()
Ben tatilde daha çok okurum haberiniz olsunBenim planım buydu![]()
Sonunda evlendin mi minik kusumYazın biraz böyle oluyor canım evetBeni de hem izmir sıcağı hem nikah vs işleri çok yordu bugün bol bol okumayı planlıyorum hava da serin:) Sahile inip okuma kampı kuracağım kendime
![]()
AcabaŞaka yaptım![]()
Ayyyy tebrikler, bir yastikta askla kocayinEvettSonunda oldu bitti oh
![]()
Teşekkür ederim canım
Kv sağolsun çok iyi ama gidince ymek vs benim yapmamı bekliyor. Yaşlı da zaten kadıncağız. Şimdi Teo kızmasın da ne yapsınGidiyorum KV ile ama![]()
Tebrik ederimTeşekkür ederim canım![]()
Ayyyy tebrikler, bir yastikta askla kocayin![]()
Oyle oluyor geneldeAyy valla ben son bir ayda kocadım bence
![]()