• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kv sağolsun çok iyi ama gidince ymek vs benim yapmamı bekliyor. Yaşlı da zaten kadıncağız. Şimdi Teo kızmasın da ne yapsın 🤣hani sana alınmıştı bu hatun 🤣
O anlıktı yavrum. Dedim ya nazar değdi diye :KK53: benimki genç 54 yaşında

Beyaz Diş Jack London okuyorum. Ama inanılmaz geriliyorum. Çok sinirliyim. Insanoğlu gerçekten çok acımasız gaddar ve pislik. Ben de kendi türüme inanılmaz kinliyim.
Favori kitaplarından. Çok severim. İnsanın içine işliyor okurken

İyi akşamlar hanımlar😊😍👋🏾 Bugün Edmondo De Amıcıs - Çocuk Kalbi kitabını 56 sayfa okudum. 😍😊 Kitabı bitirdim. Kitap toplam 367 sayfa idi. Çocuk Kalbi italyan yazar Edmondo De Amıcıs tarafından 1886 yılında tamamlanmış, ilkokul çağındaki Enrico adındaki italyan bir çocuğun okul ve sosyal yaşamını, çocuğun kendi ağzından anlatan bir romandır.😍😊 Herkese iyi okumalar😍😊👋🏾
Ortaokulda Türkçe öğretmenimiz okumamızı zorunlu kılmıştı. Sanırım yarısına kadar zorla okudum. Üstelik satın aldığım ilk kitaplardandır. Kitap okumaya teşvik etmek güzel fakat zorunlu kılmak soğutuyor. Aklıma geldi yazmak istedim ☺️

Bir kaç gündür kitap okuyorum eşimin gözüne battım. Sınava çılışma kitap oku. Yok sana bundan sonra kitap almak falan. Sınavı geç sınırsız benim kartımla al diyor 😂😂 sanki benim karta o para yatırmıyormuş gibi ☺️ Adam tehdit mi etti ödülmü koydu anlamadım. Şimdi kitap mı okuyamadım dersim çalışayım 😂🇬🇧

Ortaokulda Türkçe öğretmenimiz okumamızı zorunlu kılmıştı. Sanırım yarısına kadar zorla okudum. Üstelik satın aldığım ilk kitaplardandır. Kitap okumaya teşvik etmek güzel fakat zorunlu kılmak soğutuyor. Aklıma geldi yazmak istedim ☺️
Güzel bir kitaptı. 7 den 70 e okunulacak bir kitap.😊😍 Evet zorla okununca insan soğuyor. Bende öyleyim. Mesela bir işle uğraşırım , biri gelip olumsuz eleştiri yaparsa yaptığım işten soğuyorum.
Yapmayı bırakıyorum.😊
Bu kitap çocuklar için eğitici , öğretici hikayelerden bahsediyor. 😊Küçük mesajlar veriyor. Güzel bir kitaptı. Beğendim bu kitabı. 😍😊

Malatya Kalesi, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu ve kudret Havuzu, Levent vadisi

1625636480195.png

1625636512282.png

1625636532742.png

1625636609510.png

Malatya'dan herkese günaydınlar ❤️

JES JES
Mehfam Mehfam
H M H M
kk birinci noteri kk birinci noteri
Less-is-More Less-is-More
asliogretmen asliogretmen
Nego Nego