• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Berliner Dom ( Berlin Katedrali)
Protestanlık mezhebinin şehirdeki en önemli merkezi olan katedral, ayrıca uzun dönem Prusya ve sonrasında Alman İmparatorluğu hükümdarlığı yapan Hohenzollern hanedanlığının saray kilisesi olarak kullanıldığı için önemlidir. Berlin'in en gösterişli yapılarından olan katedralde zaman zaman konserler de düzenlenmektedir.

berliner-dom.jpg
berlin-katedrali-6.jpg
seabamirum.jpg
berlin-katedrali-5.jpg
Berliner+Dom+3,+inside+view,+Patrick+Comerford,+Berlin,+2018.jpg

20200914_174247.webp

Son düzenleme:
Berliner Dom ( Berlin Katedrali)
Protestanlık mezhebinin şehirdeki en önemli merkezi olan katedral, ayrıca uzun dönem Prusya ve sonrasında Alman İmparatorluğu hükümdarlığı yapan Hohenzollern hanedanlığının saray kilisesi olarak kullanıldığı için önemlidir. Berlin'in en gösterişli yapılarından olan katedralde zaman zaman konserler de düzenlenmektedir.

Eki Görüntüle 2887698 Eki Görüntüle 2887699 Eki Görüntüle 2887700 Eki Görüntüle 2887701 Eki Görüntüle 2887702
Harikaa yaaa. Öff çok güzel gezesim geldi

Harikaa yaaa. Öff çok güzel gezesim geldi
Ücret verip giriş yapiliyor gerçekten de cok guzel her bi kosesindeki heykeller tasvirler harika boyle bi cok yer var atarim arada :KK60:
Bu kez ziyaret ettigim zaman daha yakindan çekeceğim 😁

Çocuğu sonunda odasına aldım. bundan sonra ben de yatakta okuyacağım. daha sakin ve sessiz oluyor oda 😁

herkes uyumuş oluyor ev sessiz, ayaklarını uzatmışsın ohhh mis gibi..
kızım benimle yatarken onu yanıma yatırıyor, kitap okuma gözlüğü ile okuyordum. hala o ışıklı gözlüklerden kullanıyorum.

herkes uyumuş oluyor ev sessiz, ayaklarını uzatmışsın ohhh mis gibi..
kızım benimle yatarken onu yanıma yatırıyor, kitap okuma gözlüğü ile okuyordum. hala o ışıklı gözlüklerden kullanıyorum.
Bir ara almak istedim de niyeyse vaz geçtim. Tavsiye eder misin?

Bir ara almak istedim de niyeyse vaz geçtim. Tavsiye eder misin?
kesinlikle akşam için büyük kolaylık.
hatta daha yeni bir tane daha aldım BKM kitaptan. yakında siparişin olacaksa tavsiye ederim. fiyatı da çok makul.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X