• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamm kknın ennn verimli enn işe yarar topiği 🤭 Ben başladımmm:kahve:
IMG_20210726_145145.webp

Okunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak 😂😂
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.
Aşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimle 🤷🏼‍♀️ annem babam kardeşlerim oldu

Okunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak 😂😂
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.

biz sülalecek olduk.

Kitap dan, yolculuk dan asiya nasil geldik 🤭
Benim cevremde karsit yok ama ben ve kardeslerim hala olmadik :skandal:
Kitaplar Türkiye’den İngiltere’ye gidecek. Ve kırmızı ışık ta Türkiye. Çünkü aşı karşıtı bir sürü insan var. Bende saçmaladım Türkiye’ye gelerek. İngiltere zaten saldı herşeyi Türkiye’yle derdi ne bilmiyorum.

2 doz aşımı oldum ✌🏽
Ne yazık ki etrafımda karşıt var, dilimde tüy bitti 👅
Selamm kknın ennn verimli enn işe yarar topiği 🤭 Ben başladımmm:kahve:
Eki Görüntüle 2892840
Keyifli okumalar, inanılmaz keyif alacaksın eminim 💜
bana gülücük atan arkidiş hele söyle ne kadar okudun :KK70:
Teo iş başında 😁😁

Aşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimle 🤷🏼‍♀️ annem babam kardeşlerim oldu
Evet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlar🤷

Kizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik😷

Kizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik😷
Ne güzel söyledin. Aşılama ilerlemezse varyantlar çoğalacak ve süreç uzayacak deniyor ne kadar doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X