- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 34
Bence dogru soluyolar.hastalik bu sekilde bitmez.Ne güzel söyledin. Aşılama ilerlemezse varyantlar çoğalacak ve süreç uzayacak deniyor ne kadar doğru.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence dogru soluyolar.hastalik bu sekilde bitmez.Ne güzel söyledin. Aşılama ilerlemezse varyantlar çoğalacak ve süreç uzayacak deniyor ne kadar doğru.
Onu birlikte okumuş olacağız nasipseYaa süper. Çok severek okudum 2. Kitabı Ağustos'ta okuyacağım![]()
Ayy hadi bakalım heyecanlandımKeyifli okumalar, inanılmaz keyif alacaksın eminim![]()
Bahçecide öyle dediler vallaEvet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlar![]()
Geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versinKizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik![]()
Şişli memorial aşı olabilirsiniz demiş. Ben ordan tedavi olmuştum tekrar bi niyetim vardı. Arkadaşa sordum o tedavi için iletişimdeydi olabilirsiniz demişler![]()
Kimi öyle diyor kimi böyle. Her kafadan ayrı bir sesben oldum canım, yarın bugün hastanelerde şart koşarlar bir de o yüzden beklemeyelim dedim
aynen öyle, sen gel de bir nazar atayım kız canım çektiKimi öyle diyor kimi böyle. Her kafadan ayrı bir ses![]()
Ağustos sert geçebilir dikkat etkız iyi ki iş başındayım![]()
ben de öyle thmin ediyorum, iyice dinlenip gelecekler, çok tehlikeliiiiAğustos sert geçebilir dikkat et![]()
Selam başkanım ve canım kızlar
Eve geldiğimden beri wcye gitmek dışında sürekli yatıyorum ve gözümü açık tutabildiğim sürelerde hep okuyorum:)
Evi mok götürdüğü için ( Negoo duymasın) bugün kalkmaya niyet ettim inşallah bi köşeye yığılmam amin:)
aynen öyle, sen gel de bir nazar atayım kız canım çekti![]()
Kaptanım neler yaptım neler öle bakma
Yakalandın tühLevaiz
![]()
iyi okuyorum demen de mi yanlıştıNoo asla yapmaz
Bu arada yeni kitap falan yanlışlıkla öle bişiler yazdım![]()
Çalışkan öğrencinin hali başka oluyor cağnımmkim söledi çabuk çıksın
Bu arada calcim güzel güzel kitap okudum yatmak bi o işe yaradı
Şimdi de işlerim bitti kahvemi aldım yeni kitaba başlıyorum![]()
Liste de çoğaldı Teo sana artık ekstra mesaiben de öyle thmin ediyorum, iyice dinlenip gelecekler, çok tehlikeliiii![]()
he ya bayağı mesai yapmam gerekecek, yardımlara talibimListe de çoğaldı Teo sana artık ekstra mesai![]()
Nazardan muaf olmam karşılığında yardıma hazırım tatlımhe ya bayağı mesai yapmam gerekecek, yardımlara talibim![]()
elde üye çok olacak zaten, seni muaf tutarımNazardan muaf olmam karşılığında yardıma hazırım tatlım![]()