- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
- 158
Aşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuzTeşekkür ederim canım senin naifliğinBi sayısalcıya göre çok duygusalım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuzTeşekkür ederim canım senin naifliğinBi sayısalcıya göre çok duygusalım
![]()
Aaaaaaaaaa meslektaşım hem dee zümremmBilişim Teknolojileri canım
Bu da benTeşekkür ederim canım senin naifliğinBi sayısalcıya göre çok duygusalım
![]()
güzel ülkemden yine çook güzel karelerTarihi Sulusokak, Mevlevihanre, Topçam Yaylası, Zinav Gölü, Ballıca Mağarası
Eki Görüntüle 2902252
Eki Görüntüle 2902253
Eki Görüntüle 2902254
Eki Görüntüle 2902255
Eki Görüntüle 2902256
Tokat'tan herkese günaydınlar
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@nebula21
@LeYli NaR
@Hypatia 00
nayır nolamaz sen de bilişimci nolamazsınAaaaaaaaaa meslektaşım hem dee zümremm![]()
Niye beeee sen de miiğğğnayır nolamaz sen de bilişimci nolamazsın![]()
yok kuzu ben değilim ama bilişimci olunca daha sert mizaçlı diye yanlış bir olgu oluşturmuşum kafamdaNiye beeee sen de miiğğğ![]()
Aa ne güzelÖğretmenim canım MEB’de
8 seneyi devirdik bacım yaşlandıkAa ne güzelben senin öğretmen olduğunu bilmiyordum
saygılar
![]()
Ben de kendimden şüphe ediyorumAşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuztoplumun belli bi kesiminde sayisalcilara hissiz ruhsuz muamelesi var hakikaten.bi arkadaşımda bana bi bu branştan birinden boylesi bi hissiyat beklemiyordum demisti,kedimden şüphe ettim
![]()
Gerçekten miAaaaaaaaaa meslektaşım hem dee zümremm![]()
Ben de inanmazsın yay burcuyum üstelikBu da benbalık burcu da değilim halbuki
Hepimizi cebinden çıkarırsın ne yaşlanması8 seneyi devirdik bacım yaşlandık![]()
Yaa minnoşum benimyok kuzu ben değilim ama bilişimci olunca daha sert mizaçlı diye yanlış bir olgu oluşturmuşum kafamdaSizler çok naifsiniz
![]()
9. Seneme başlıyorum eyvah eyvah8 seneyi devirdik bacım yaşlandık![]()
Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldumBen de kendimden şüphe ediyorumbabamın zoruyla okudum bölümümü zannedersem ondan
Gerçekten miilk defa burada zümremi buluyorum bi ara 9. Takım öğretmenler odası gibi olmuştu bi benim zümrem yoktu
Ben de inanmazsın yay burcuyum üstelik![]()
Aynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimciBizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum
Tipik bir Oğlak burcuyum ben deduygusallığın dibi ama çaktırmaz
![]()
Makus kaderimizAynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimciertesi yıl norm fazlası oldum
![]()
Bende yaptirmayanlardanim. 3aylik iken Türkiyede yaptirsaydim.Günaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
Ayrıca puslu kıtalar atlası bitti.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
Ya da benim gibi norm fazlası oluyorMakus kaderimizaman zümresi olanlar da anlaşamıyor diyerek avutuyorum kendimi
![]()
Valla bizim branşlar sıkıntılı olunca 8 yılı 16 yıl olarak geçiriyoruz8. yılım yaşlandım, 9.yılım eyvah diyen arkadaşlar ; ben 11.yılımda olarak napsam acaba eyvahın ötesi varmi.Dante gibi ortasındayız ömrün deyip kederli bi kahve içeyim en iyisi