• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım senin naifliğin 🥰 Bi sayısalcıya göre çok duygusalım 🙈
Aşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuz😆toplumun belli bi kesiminde sayisalcilara hissiz ruhsuz muamelesi var hakikaten.bi arkadaşımda bana bi bu branştan birinden boylesi bi hissiyat beklemiyordum demisti,kedimden şüphe ettim 😅

Aşk olsn biz sayisalcilari neden gömüyosunuz😆toplumun belli bi kesiminde sayisalcilara hissiz ruhsuz muamelesi var hakikaten.bi arkadaşımda bana bi bu branştan birinden boylesi bi hissiyat beklemiyordum demisti,kedimden şüphe ettim 😅
Ben de kendimden şüphe ediyorum 🤣babamın zoruyla okudum bölümümü zannedersem ondan
Aaaaaaaaaa meslektaşım hem dee zümremm🥰😍😍🥰
Gerçekten mi 😍 ilk defa burada zümremi buluyorum bi ara 9. Takım öğretmenler odası gibi olmuştu bi benim zümrem yoktu
Bu da ben 😅 balık burcu da değilim halbuki
Ben de inanmazsın yay burcuyum üstelik 🙈

yok kuzu ben değilim ama bilişimci olunca daha sert mizaçlı diye yanlış bir olgu oluşturmuşum kafamda :-) Sizler çok naifsiniz :KK200:
Yaa minnoşum benim 🥰
8 seneyi devirdik bacım yaşlandık 🙈
9. Seneme başlıyorum eyvah eyvah 🙈
Ben de kendimden şüphe ediyorum 🤣babamın zoruyla okudum bölümümü zannedersem ondan

Gerçekten mi 😍 ilk defa burada zümremi buluyorum bi ara 9. Takım öğretmenler odası gibi olmuştu bi benim zümrem yoktu

Ben de inanmazsın yay burcuyum üstelik 🙈
Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum :KK73:🥰
Tipik bir Oğlak burcuyum ben de 😅 duygusallığın dibi ama çaktırmaz :KK20:

Bizde zümre olayı pek yok malum o yüzden aşırı mutlu oldum :KK73:🥰
Tipik bir Oğlak burcuyum ben de 😅 duygusallığın dibi ama çaktırmaz :KK20:
Aynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimci 🤦‍♀️ ertesi yıl norm fazlası oldum 🤣

Aynen bi kere zümrem oldu şansıma bi okula gittim benden bir hafta sonra müdür yardımcısı atandı okuluma bilişimci 🤦‍♀️ ertesi yıl norm fazlası oldum 🤣
Makus kaderimiz 😬 aman zümresi olanlar da anlaşamıyor diyerek avutuyorum kendimi 😅

Günaydın hanımlar .
Oğlum sünnet oldu cekmedigimiz dert çile kalmadı. Öncelikle bundan sonra hamile ya da erkek bebek doğurmuş tüm analara ilk üç ay sünnet yaptırdınız yaptırdınız sonrası çocuk için de senin için de cehennem demeyi bir borç biliyorum.
Ayrıca puslu kıtalar atlası bitti.
İnce memed 4, insanı tanıma sanatı , Tolstoy çocukluğum devam ediyor. Yaşlı adam ve denizi ekledim. Herkese bol keyifli okumalar diliyorum. Doğurmuş analara da ilk üç ay bebeğin sinirleri gelişmediği için sünneti hissetmeyecekleeini belirtmek ve hatırlatmak isterim.
Bende yaptirmayanlardanim. 3aylik iken Türkiyede yaptirsaydim.
Simdi 9yasinda. Hala sunnetsiz 😱

Bu arada hic kitap okumadim bugun 😔

8. yılım yaşlandım, 9.yılım eyvah diyen arkadaşlar ; ben 11.yılımda olarak napsam acaba eyvahın ötesi varmi.Dante gibi ortasındayız ömrün deyip kederli bi kahve içeyim en iyisi
Valla bizim branşlar sıkıntılı olunca 8 yılı 16 yıl olarak geçiriyoruz 😅 o yüzden eyvah eyvah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X