- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
Kendi istedi jajajsjYaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi istedi jajajsjYaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hay canını yirim senin![]()
İştahım kabardı
oh iyi geldiİyi mi böyle
![]()
Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.Ne tür kitap okumayı seversin?![]()
Evet onunla ilgili konusuTeşekkür ederim, Hasan sabbah ile mi ilgili batinilik yanlış hatırlamıyorsam
Mümin Sekman okudunuz mu ? Her şey seninle başlar kitabı bu konuda iyi olabiliroh iyi geldiama yetmez
Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.
Öyleyse 'Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü' kitabını öneririmoh iyi geldiama yetmez
Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.
Yaa ne guzel okula gitmek istemiyorum deseler daha zor. Bizim de bugun gayet guzel gecti yarin tum gun gidecek hevesle yattiBenim oglumda 5 bucuk yasinda. Pandemiden dolayi simdiye kdr vermedim. Eylülde anaokuluna basliycak insallah.kayit icin gittigimizde oglumu okuldan cikaramadimcocuklar seviyor o ortami
Ucretsiz izin en mantiklisi sanirim18 aylık gönderdik kızımı
Ücretsiz izin alacağım bu defa bende
Canim ne kadar surede geldi kitaplarin ben de bkm den ilk defa siparis verdim kitapyurdundan hemen geliyordu bkm de hala bi kac kitap tedarik asamasinda diyor uzun mu suruyor acaba gelmesiBKM den aldım atacağım görselleri![]()
Cok gecmis olsun tekrar en hareketli zamanlari zor olmustur muhakkak21 aylıktı toparlandı sayılır
Esimin kitapliginda var ben de okuma listeme ekleyimVladimir Bartol Fedailerin Kalesi Alamutbiraz sabır gerektiriyor baştan söyleyeyim
![]()
Teşekkürler bakayım birEvet onunla ilgili konusu
Buyrun benimmmBiri Oğlak mı dedi
![]()
Oku canım mutlakaEsimin kitapliginda var ben de okuma listeme ekleyim![]()
Ssghaha demez miyimBuyrun benimmm
Oğlak hatunları siz de arada "Canım Kendim" diyor musunuz?![]()
AhhhhaahaSsghaha demez miyim
Tipik bir oğlak olarak beni benden başkasının iltifatları kesmiyorİltifat edeceklere önceden metin hazirlayip veresim geliyor
![]()
DimiAhhhhaahailtifatı da biz yaparız kimse bizden daha iyi iş çıkaramaz
![]()
Sanki kendimle mesajlaşıyorum şuanDimihayır neye kızacağım da belli olmaz bir bakmışsın iltifata sinirlenmişim
![]()
Muhakakk okuyacagim cok severim Mümin Sekman'ıMümin Sekman okudunuz mu ? Her şey seninle başlar kitabı bu konuda iyi olabilir![]()
Onu da alacagım o halde.Bayildim kitabin adinaÖyleyse 'Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü' kitabını öneririmöyle sıkıcı bir kişisel gelişim kitabı değil
Rica ederim, keyifli okumalarMuhakakk okuyacagim cok severim Mümin Sekman'ıtesekkurler
Onu da alacagım o halde.Bayildim kitabin adinatesekkurler
Yaşasın OğlaklarSanki kendimle mesajlaşıyorum şuan![]()
Şimdiden keyifli okumalarMuhakakk okuyacagim cok severim Mümin Sekman'ıtesekkurler
Onu da alacagım o halde.Bayildim kitabin adinatesekkurler
Ben de 12sinde vermisim simdi baktim son 1 urun kalmis tedarik edilmeyen 1 ürünün de baski bulunmamaktadir yazilmis madem yok neden satisa konuluyor hem de okumak istedigim ugultulu tepeler kitabiydiNikinik canım geçen hafta perşembe verdim. Bugün elimdeydi. O durumlara bakma. Dün sabah baktım tedarik süresinde yazıyordu. 1 saat sonra kargoya verildi. Em fazşa 5 gün içinde veriliyor
Valla sayısız alış verişim oldu bir kere yaşadım onu. Oluyor öyle arada. Yine de vazgeçme bu sitedenBen de 12sinde vermisim simdi baktim son 1 urun kalmis tedarik edilmeyen 1 ürünün de baski bulunmamaktadir yazilmis madem yok neden satisa konuluyor hem de okumak istedigim ugultulu tepeler kitabiydihem de eylul ayi ortak okuma
![]()