• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi mi böyle :D

slap-angry.gif
oh iyi geldi 🤣 ama yetmez

Ne tür kitap okumayı seversin? 🤔
Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.

Aslinda suan kisisel gelisimle alakali ya da daha cok psikolojiyle alakali biseyler okumak istiyorum yoksa aşk romanlarina bayilirim fakat bu kez baska olmali yani beni kendime getirsin istiyorum.
Mümin Sekman okudunuz mu ? Her şey seninle başlar kitabı bu konuda iyi olabilir 👌🏼

Öyleyse 'Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü' kitabını öneririm ☺️ öyle sıkıcı bir kişisel gelişim kitabı değil

Benim oglumda 5 bucuk yasinda. Pandemiden dolayi simdiye kdr vermedim. Eylülde anaokuluna basliycak insallah.kayit icin gittigimizde oglumu okuldan cikaramadim😁cocuklar seviyor o ortami
Yaa ne guzel okula gitmek istemiyorum deseler daha zor. Bizim de bugun gayet guzel gecti yarin tum gun gidecek hevesle yatti 😇
18 aylık gönderdik kızımı 😕

Ücretsiz izin alacağım bu defa bende
Ucretsiz izin en mantiklisi sanirim
BKM den aldım atacağım görselleri 😍
Canim ne kadar surede geldi kitaplarin ben de bkm den ilk defa siparis verdim kitapyurdundan hemen geliyordu bkm de hala bi kac kitap tedarik asamasinda diyor uzun mu suruyor acaba gelmesi
21 aylıktı toparlandı sayılır
Cok gecmis olsun tekrar en hareketli zamanlari zor olmustur muhakkak 😔
Vladimir Bartol Fedailerin Kalesi Alamut 👌🏻 biraz sabır gerektiriyor baştan söyleyeyim ☺️
Esimin kitapliginda var ben de okuma listeme ekleyim 🤗

Buyrun benimmm :KK37:
Oğlak hatunları siz de arada "Canım Kendim" diyor musunuz? :KK70:
Ssghaha demez miyim 😁😁
Tipik bir oğlak olarak beni benden başkasının iltifatları kesmiyor 😁 İltifat edeceklere önceden metin hazirlayip veresim geliyor :KK70:

Ssghaha demez miyim 😁😁
Tipik bir oğlak olarak beni benden başkasının iltifatları kesmiyor 😁 İltifat edeceklere önceden metin hazirlayip veresim geliyor :KK70:
Ahhhhaaha :KK70: iltifatı da biz yaparız kimse bizden daha iyi iş çıkaramaz :KK70:

Nikinik Nikinik canım geçen hafta perşembe verdim. Bugün elimdeydi. O durumlara bakma. Dün sabah baktım tedarik süresinde yazıyordu. 1 saat sonra kargoya verildi. Em fazşa 5 gün içinde veriliyor
Ben de 12sinde vermisim simdi baktim son 1 urun kalmis tedarik edilmeyen 1 ürünün de baski bulunmamaktadir yazilmis madem yok neden satisa konuluyor hem de okumak istedigim ugultulu tepeler kitabiydi 🙄🙄 hem de eylul ayi ortak okuma 🤦‍♀️

Ben de 12sinde vermisim simdi baktim son 1 urun kalmis tedarik edilmeyen 1 ürünün de baski bulunmamaktadir yazilmis madem yok neden satisa konuluyor hem de okumak istedigim ugultulu tepeler kitabiydi 🙄🙄 hem de eylul ayi ortak okuma 🤦‍♀️
Valla sayısız alış verişim oldu bir kere yaşadım onu. Oluyor öyle arada. Yine de vazgeçme bu siteden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X