• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yanlış ayda boş geçtin. geçtiğimiz iki ayda olsaydı göze batmazdım. Şimdi beşler onlar havada uçuşuyor. düşün C Capanin Gururu Teyom bile okumaya başladı :KK70:
Zaten bende şans olsaydı köye gitmez birinci olurdum. Kaçırdım:110: neyse önümüzdeki sene artık :olamaz:

ne aldın kız sen :dondurma:
:KK53::KK53:

WhatsApp Image 2021-08-20 at 08.55.56.webp

kaç aydır almıyorum ben, taşınma masrafları bitince ve kendime çalışma odası yapınca tekrar başlayacağım inşallah
Kitaplara zam gelecek diyolla. Korkuyorum zam gelmeden stok yapıyorum. Artık 5 yıl almam :D

2022 ye hazırlıklar başlasın :confused: :confused:
Aa bu ben :KK70: indirimler yasaklanacak dediğinden beri alıyorum ne aldığımın önemi yok:KK70::KK70::KK70:
bahanemiz de mi olmasın :D
zam gelen herşeyi yine de alıyoruz, kitabı da öyle yaparız mecburen. 5 kitap yerine 3 alırız ne yapalım
yok yawru öyle zam değil "sabit piyasa yasası" çıkartmak istiyormuş kitapçılar. Başta D&R. internette indirimli olduğu için mağazada satışlar az oluyormuş o yüzden kitaba etiket fiyatından en fazla %10 indirim olacak şekilde düzenleme yapacaklarmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X