- 18 Haziran 2015
- 4.601
- 46.212
- 708
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canlarimEki Görüntüle 2911546
Eki Görüntüle 2911547
Eki Görüntüle 2911550
Eki Görüntüle 2911551
ANTİGUA VE BARBUDA
Antigua ve Barbuda, Karayip Denizi ile Atlas Okyanusu arasında kuzeyden güneye art arada sıralı adalar topluluğu olan Küçük Antiller’de yer alan bir ada ülkesidir. Ülkeye ismini veren Antigua ve Barbuda adalarının yanı sıra birçok küçük adacıktan meydana gelmektedir. Nüfusu 80 binin üzerinde olan Antigua ve Barbuda’nın başkenti ve en büyük şehri, Antigua adasındaki St. John’s şehridir. Antigua ve Barbuda, tipik bir küçük Karayip destinasyonunun tüm özelliklerini taşımaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Antigua ve Barbuda’yı vizesiz olarak ziyaret edebilmektedirler. Antigua ve Barbuda’da para birimi olarak, Doğu Karayip Devletleri Örgütü üye olan Anguilla, Antigua ve Barbuda, Dominika, Grenada, Montserrat, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia ve Saint Vincent ve Grenadinler’de de kullanılan Doğu Karayip Doları kullanılmaktadır. Ülkenin resmi dili İngilizcedir.
Yeni bir haftadan herkese günaydınlar,
Bu hafta bize güzel haberler ile gelsin inşallah
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@anneshirley
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
Günaydın hayırlı sabahlar bereketli günler diliyorum herkeseEki Görüntüle 2911546
Eki Görüntüle 2911547
Eki Görüntüle 2911550
Eki Görüntüle 2911551
ANTİGUA VE BARBUDA
Antigua ve Barbuda, Karayip Denizi ile Atlas Okyanusu arasında kuzeyden güneye art arada sıralı adalar topluluğu olan Küçük Antiller’de yer alan bir ada ülkesidir. Ülkeye ismini veren Antigua ve Barbuda adalarının yanı sıra birçok küçük adacıktan meydana gelmektedir. Nüfusu 80 binin üzerinde olan Antigua ve Barbuda’nın başkenti ve en büyük şehri, Antigua adasındaki St. John’s şehridir. Antigua ve Barbuda, tipik bir küçük Karayip destinasyonunun tüm özelliklerini taşımaktadır.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, Antigua ve Barbuda’yı vizesiz olarak ziyaret edebilmektedirler. Antigua ve Barbuda’da para birimi olarak, Doğu Karayip Devletleri Örgütü üye olan Anguilla, Antigua ve Barbuda, Dominika, Grenada, Montserrat, Saint Kitts ve Nevis, Saint Lucia ve Saint Vincent ve Grenadinler’de de kullanılan Doğu Karayip Doları kullanılmaktadır. Ülkenin resmi dili İngilizcedir.
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@anneshirley
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
Gunaydinsssss tunaydinnsssss, cooooo harika bir haftamiz olsunnnEki Görüntüle 2911546
Eki Görüntüle 2911547
Eki Görüntüle 2911550
Eki Görüntüle 2911551
ANTİGUA VE BARBUDA
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@anneshirley
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
Keyifli okumalar canım:)Ahmet Ümit Bab-ı Esrar’a başlıyorum![]()
Sağol canımKeyifli okumalar canım:)
Ben de Jane Eyre'ye başlıyorum![]()
Çok güzel oluyor öyle bence kesin başlaSağol canımBende bu kitabın yanına mı başladam jane eyre’ye acaba
![]()
Madam Bovary’i üniversitede okumuştum tekrar okumak istiyorum çok hakkı yenmiş bir kadınBeni bekleyen yarım kitabım varken (Madam Bovary) ben yeni kitap seçiyorum şimdi![]()
Aaa doğru ortak okumamız buydu ben neden Jane sandım kiUğultulu Tepeler'e giriş yaptım. Adama evi tuttuğuna pişman ettiler![]()
Birileri de Dorian bitirecektiAaa doğru ortak okumamız buydu ben neden Jane sandım kiO zaman şöyle yapıyorum Çöl Çiçeği'ni bitirip Uğultulu Tepeler'e başlıyorum hadi bakalım kolay gelsin
![]()
hala okuyorum, biraz rahatsızım kuzum bu aralar.Birileri de Dorian bitirecekti![]()
Geçmiş olsun canım benimhala okuyorum, biraz rahatsızım kuzum bu aralar.
Hakkı yendi mi bilmem de benim elimde süründüğü kesinMadam Bovary’i üniversitede okumuştum tekrar okumak istiyorum çok hakkı yenmiş bir kadın![]()
Spoiler mı yiyoruzUğultulu Tepeler'e giriş yaptım. Adama evi tuttuğuna pişman ettiler![]()
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallahhala okuyorum, biraz rahatsızım kuzum bu aralar.
sağol canım benimGeçmiş olsun canım benim![]()
yok kuzum baş ağrım var ve koronadan hatıra sırt ağrım çok hala. bu hafta doktora gideceğimGeçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah![]()
Kim ben, ben mi spolier vereceğimHakkı yendi mi bilmem de benim elimde süründüğü kesin
Spoiler mı yiyoruz
Geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah![]()