Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv de de okur. Çok etkilendiğim kitapları veriyorum benden sonra o okuyoDeğişiklikler güzeldirBenim de kv gelecek bu ay. Benim ki çok fazla kitap okur, umarım bana olumlu etkisi olur
![]()
Kitap okuyan kayın ailesi ve kitap okuyan eş yapmışlar da benim etkilenmem uzun sürdüKitap okuyan kayınvalide yapmışlar harika![]()
Ben de her gittiğimde onunkileri toplayıp geliyorum, gelince kp toplayıp geri götürüyorBenim kv de de okur. Çok etkilendiğim kitapları veriyorum benden sonra o okuyo
Olsun canım ne güzel benim ne kendi ailem ne eş ailem okur eşim, kızkardeşim, görümcem okur sadece hatta bi kere görümcemle konuşuyoruz bi kitap üzerine etkisinde kaldığımı ağladığımı filan söyledim kayınvalidemin tepkisi etkisinde kalacaksınız okumayın olmuştuKitap okuyan kayın ailesi ve kitap okuyan eş yapmışlar da benim etkilenmem uzun sürdü![]()
Benim annem okurdu küçükken ve babamın kitapları vardı ama yine de bana fazla okuma gözlerin bozulur demelerine engel değil bu. Ben de kv kitaplarını toplayıp getiriyorum onların da canına minnetBen de her gittiğimde onunkileri toplayıp geliyorum, gelince kp toplayıp geri götürüyorKendi ailemde okuyan bir Allah'ın kulu yok,. Kitap görünce elimde, aç da bir yasin okularla karşılaşıyorum, çok acı
![]()
Herkes kendince doğrusunu yapıyor işte. Kendi yolumuzu da biz belirleyecegizBenim annem okurdu küçükken ve babamın kitapları vardı ama yine de bana fazla okuma gözlerin bozulur demelerine engel değil bu. Ben de kv kitaplarını toplayıp getiriyorum onların da canına minnet
hoşbuldumm :) evet baktım ilk sayfa harika bir topik olmuşşş tam benlik :)
sanırım ay içinde bitirdiklerimizi kitap bildirim topiğine yazmamız gerekiyor. ayı bitirmeyi bekleyeyim mi yoksa bitirdikce oraya yeni listemin güncellenmiş halini mi yazayım
Evet ay içinde bitirdiğimiz kitapları yazıyoruz toplu da yazabilirsiniz bittikçede. Okuduğumuz kitapları burdan yorumluyoruz aylık ortak okumalarımızda oluyorsanırım ay içinde bitirdiklerimizi kitap bildirim topiğine yazmamız gerekiyor. ayı bitirmeyi bekleyeyim mi yoksa bitirdikce oraya yeni listemin güncellenmiş halini mi yazayım
Hoş geldinizmerhaba arkadaşlar bende kitap delilerindenim . konunuz güncel mi acaba bende katılabılir miyim :)
hoşbuldum :) evet teşekkür ederim :)
Hoşgeldiniz . Konumuz her daim güncelmerhaba arkadaşlar bende kitap delilerindenim . konunuz güncel mi acaba bende katılabılir miyim :)