- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Seneye ismimiz levinzedeler kitap kulübüLevin'in aydınlanamadığı yerde aydınlandık yanibu topik bu Levini ölümüne yaşatır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye ismimiz levinzedeler kitap kulübüLevin'in aydınlanamadığı yerde aydınlandık yanibu topik bu Levini ölümüne yaşatır
![]()
Bence yazarın derneği falan varsa yada Anna derneği bize ödül vermeleri lazım, romanı unutturmuyoruzSeneye ismimiz levinzedeler kitap kulübü![]()
Topiğin adını değiştireceğim. Levin'in askerleri yapacağım hhahajaLevin'in aydınlanamadığı yerde aydınlandık yanibu topik bu Levini ölümüne yaşatır
![]()
Uğultulu Tepeler'i okudun mu?Bence yazarın derneği falan varsa yada Anna derneği bize ödül vermeleri lazım, romanı unutturmuyoruzve hayatımda hiç unutmayacağım neden? Çünkü ayda bir gömüyoruz
![]()
Bunu kabul edemem nayııırTopiğin adını değiştireceğim. Levin'in askerleri yapacağım hhahaja

Dün akşam başladım daha sayfa 20, ama sen bu soruyu sorduğuna göre kesin gömülecek yeni kitap bulduk fjdhshshsUğultulu Tepeler'i okudun mu?
Birincisi Dorian'ı gömeceğiz.Bunu kabul edemem nayııır
Dün akşam başladım daha sayfa 20, ama sen bu soruyu sorduğuna göre kesin gömülecek yeni kitap bulduk fjdhshshs![]()
Üfff malzeme var yani heyecanlandımBirincisi Dorian'ı gömeceğiz.
İkincisi Catherine ve Caty' gömeceğiz. Bir insan bu kadar saftirik olmaz hahahah
Yapmadım de bunu yapmadım de dhshshshshshahshKonu başlığına bakın hahahaja
Hem de ne malzeme. Anna bunların yanında halt etmiş jahahabÜfff malzeme var yani heyecanlandım![]()
Yaptım bile hahahahah. Yakıştı ama
Dhjehdjs kahkaha attım resmenYaptım bile hahahahah. Yakıştı ama
Sen yine iyisin benim köyüm bile yok![]()
Ellenortalık karıştırıcı
Olaylara da hep körükle gitti. Sanki bir kathyaçok acayip kadın ya kaç nesil yaşadı![]()
Olaylara da hep körükle gitti. Sanki bir kathya![]()
Wayy kaptanım ne yaptın senKonu başlığına bakın hahahaja
Beğendin mi hahahaWayy kaptanım ne yaptın sen![]()