- 14 Temmuz 2011
- 2.990
- 10.128
- 408
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetEvet, anneler kulübü de turuncu.
Her akşam mı paylaşacaktıkİstediğin zaman paylaşabilirsin canım.![]()
Öyle miydiHer akşam mı paylaşacaktık![]()
Yok yaa paylaşmayanlar var onlar paylaşıyor.Her akşam mı paylaşacaktık![]()
Yaaa... Ne ağlamıştım bu kitabı okurken.
Sağlıkla gelsin minik inşallah:)Allah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Teom seni tanımıyorum ama canı yürekten seviyorumRabbim yardımcın olsun,sağlıkla gelsin. Duan için çok teşekkür ederim canım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
AA ciddi misin. Ay maşallah yaa. Hadi hayırlı uğurlu olsunMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Hayırlı olsn.saglikla mutlulukla büyüsünMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
YaaaaMesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun
Sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun.Mesajlara tek tek bakamadım kızlar şükür doğum gerçekleşti bebek de ben de iyiyiz Allah’a emanet olun

Çok üzgünüm