HPV POZİTİF'İM, ve çok yalnız hissediyorum.

ışıde hpv benim bir tanıdığım kullanmıştı ama onda 6-11 vardı siğil yapan tip siğilleirini yaktırdı ve ışıde hpv kullandım negatif oldum demişti.

Teşekkür ederim maalesefki hep kadınlar zararlı çıkıyor. İnşallah hepimiz biran önce sağlığına kavuşuruz.

7 ay sonra tekrar test verdim ben 3 doz aşı oldum bu dönemde ve H-guard ahcc kullandım günde 4 tane içtim 5 ay boyunca favron marka başka da ekstra bişey yapmadım
Bende ahcc time health 3. Kutum bitti. Gecen sene mayısta kaptım. Ocakta test verdim 3 tip vardı 2 tip kalmıs. Simdi jinekolojiyw gittim hpv ve smear testi alalom dedi ocakta vermistim testi en son erken gibi geldi. Özeldeki doktorum haziran da gel demisti. Napmalıyım sizce

Geçmiş olsun cin var mıydı? Bende aynı gecen yıl mayısda ögrendım.Aralıkda verdım testı tekrarı için haziranı beklıyorum.Şuan sanki erken gibi size

Ben AHCC çok kullandım ama hiç bir sonuç alamadım aroma terapi ve omega3 çok etkili oldu

Son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor. Kendiliğinden mı oluyor eşten falan mı bulaşıyor bu hastalık

Son zamanlarda sürekli karşıma çıkıyor. Kendiliğinden mı oluyor eşten falan mı bulaşıyor bu hastalık
Ben 3.5 yıllık evliyim ve evlilik öncesi cinsel ilişkim olmadı. Prezervatif kullanıyorduk çocuk isteğimiz olmadığı için. Korunmasız bir kere bile ilişki olmadı fakat prezervatif korumamış. Dr bana cinsel yolla bulaşacağını söylemişti. Ama nadiren de olsa başka bulaşlar söz konusu olabiliyormuş.

ay çok güzel bir haber... peki ne kadar sürede negatife döndü? HPV tipini öğrendikten sonra doktor ne yaptı? Nasıl bir tedavi uyguladı? Sen neler yaptın?
İlk önce öğrendiğimde kolposkopi yapıldı yüksek riskli çıktı sonrasında rahim ağzında içeride siviller tespit edildi ve tekrar bi operasyonla rahim ağzındaki tüm siğilleri temizledi doktorum anesteziyle yaptı bu işlemleri benim akıntı koku kaşınma ya da dış genital bölgemde hiç bi siğil vs yoktu standart bi smear testinin kötü gelmesiyle hpv olduğumu öğrendim her sene düzenli smear veren biriyim siğiller temizlendikten sonra hemen 3 doz aşımı oldum bu aşıların bitmesi 6 ay sürdü aralıklarla yapılıyor bu dönemde sigara da çok içiyordum ve bırakamadım aksine daha çok içmeye başladım h-guard aldım hemen öğrenir öğrenmez çok fazla iyileşen olduğunu gördüm çünkü günde 4 tane ondan içtim 5 ay falan rahat kullandım onu ekstra olarak d vitaminini de kullandım aynı markanın magnezyum kolajen takviyelerimi kullanmaya devam ettim. Doktorum 6 ay sonra tekrar gel smear ve hpv testi tekrarlayalım dedi 7 ay sonra tekrar smear ve hpv testi verdim ve negatif olduğumu öğrendim tabi bu arada jinekolojik onkolojiye falanda gidip tahlillerimi farklı doktorlara da gösterdim tek ama tek beni kurtaran şeyin h-guard olduğuna çok eminim çünkü ekstra olarak birde aşılarımı gününde yaptırdım başka bişey yapmadım birde kocamı boşadım cinsellikten uzak durdum

Doktorum bana da hiç bişey önermedi ben h-guard aldım doktoruma götürdüm bu sizce nasıl kullanayım mı dedim gayet iyi içeriği kullan dedi başka fitil vs hiç bişey kullanmadım. 5 Ay kullandım hala günde 2 tane içiyorum ara ara aklıma geldikçe tam bırakmadım bağışıklığım düşmesin diye

2 ayda bir yapmak çok saçma ve erken kullandığınız takviyeyi bilmiyorum ben ekstra araştırmaya bile girmeden h-guard aldım ve sadece onu kullandım çok düzenli her gün hiç unutmadan içtim minimum 6 ay aralıkla yapılması mantıklı bu testin 2 ayda temizlenmez çünkü bu dönemde cinsellikten kaçının evliyseniz mutlaka prezervatif kullanın kendiniz için yapın bunu

Merhaba tavsiye ettiğiniz h guard markasını hiç duymadım. Dr önerisi ile mi aldınız

:) umarım yeni hayatınızda çok mutlu ve huzurlu olursunuz. H-guarda dün başladım. 2 kutum var şimdilik bir ay götürür. bende hemen alıp depolayacağım o vakit. Aşımı da oldum ilk dozu. diğeri haziranda sonuncusu kasımda. Umarım kasıma kadar atlatmış olurum... Bende siğil yok ama daha önceden candidadan dolayı hala az da olsa kaşıntım oluyor. Onu da halletmem lazım. Tip tahlili yarın gelecek, merakla bekliyorum. Mesajınız için teşekkürler.

Geçmiş olsun cin var mıydı? Bende aynı gecen yıl mayısda ögrendım.Aralıkda verdım testı tekrarı için haziranı beklıyorum.Şuan sanki erken gibi size
Cin yok sükür temiz. 27 yasındayım haziranda ögrendim 7 ay sonra test verdim gitmemis. En son ocakta vermistim testi zaten. Jinekoloji devletteki gel test alalım dedi de erken gibi geldi

İlk testimde haziran gibi 39,45,56 cıktı. 7 ay sonra tesr verdim ocak basında 16,39 cıktı. Özeldeki doktorum haziranda gel demisti zaten. Devlette de kolposkibiden sonra gel dediler 6 ay sonrası icin nisan ayında gittim test alacaklardı regl idim veremedim. Erken gibi geldi bana ve devlette kitler baska ise cok tip gelirse bu kez de . 27 yasındayım cin yok. Kararsız kaldım cünkü daha 3 kutu ahcc bitirdim

Time health kullanıyorum ahcc bende. Evli değilim 1 senedir cinsel iliskim yok nerdeyse

Bizim de başımıza geldi bu illet ama doktorumuzla konuştuktan sonra inanılmaz rahatladık. Şimdi cin3 için leep yapıldı hastalık tam çıkmış kontrol altında takip kararı verildi. Doktoruna aklına takılan her şeyi sor. Başka türlü rahatlayamıyor insan.

Güzel sonuçlar alırsınız umarım kesinlikle devam edin guard çok iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…