Benimde sonucum bugün geldi. 52,67 ve universal diye bişi çıktı. Bakalım.. Smear sonucumu bekliyorum.Canımmm sana umut olması için yazıyorum hpv en riskli gruplar pozitif benimde 18-32-61-43 falan baya vardı bugün sonucum çıktı çok şükür negatif olmuşum umudunuzu yitirmeyin
Moralini bozma bağışıklıkla atlatabilirsinBenimde sonucum bugün geldi. 52,67 ve universal diye bişi çıktı. Bakalım.. Smear sonucumu bekliyorum.
Benım defla ile cin1 im gittiArkadaşlar çoğu yere yazıyorum ama bir cevap bulamadım
hpv 16 cın 1 için deflagyn mi ıside hpv mi daha etkili?
Bir dr deflagyn , bir doktor ıside hpv önerdi. henüz birşey almadım. kafa çorba
Ben şimdi c d omega3 achh ne varsa alıyorum ama bir yandan da fazlasını alırsam bu sefer ters etki etmesinKızlar mutlaka tedavi görürken hpv aşısı yaptırın pozitif yönde sonuçlar yurtdışı araştırmalarda aşı vücurddan hızlı atılım yapıyor ancak vitamin desteği şart, ayrıca mutlaka mikrobiyota güçlendirici probiyotik ve prebiyotik lazım bu bakteriler bağışıklığınızı yükseltiyor
deflagyn aldım bakalım, başlayacağım haftayaBenım defla ile cin1 im gitti
Şifa olsundeflagyn aldım bakalım, başlayacağım haftaya
Yalnız devamlı yorgunum ve uyumak istiyorum. Çoğu zaman gün işinde de 1-2 saat uyumaya başladım. Kendimi de zorlamıyorum., uyumak istediğimde uyuyorum., belkide vucudum buna gereksinim duyuyor ya da tamamen psikolojik. İdrar yollarım da enfekte olmuş üstüne piloseptil kullanıyorum. Keşke virüsü de temizleyip atsaeğer herhangi bir sorunun yok sağlıklı bir bireysen zaten bunlar seni muhteşem yapacaktır 1. ayda her şeyi fark edeceksin
Kesinlikle probiyotik çok önemli enfeksiyon varsa bağışıklıkta düşüktür hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ve dozları nelerdirYalnız devamlı yorgunum ve uyumak istiyorum. Çoğu zaman gün işinde de 1-2 saat uyumaya başladım. Kendimi de zorlamıyorum., uyumak istediğimde uyuyorum., belkide vucudum buna gereksinim duyuyor ya da tamamen psikolojik. İdrar yollarım da enfekte olmuş üstüne piloseptil kullanıyorum. Keşke virüsü de temizleyip atsa
Ayyyy çok mutluyum. smear sonucum geldi. Negatif.. 16-18 de olmadığından doktorum rahat ol 6 ya da 9 ay sonra smear ve hpv testi tekrar yapacağız dedi.Kesinlikle probiyotik çok önemli enfeksiyon varsa bağışıklıkta düşüktür hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ve dozları nelerdir
prebiyotik olarak süt ve süt ürünleri, kefir alamıyorum maalesef.Kesinlikle probiyotik çok önemli enfeksiyon varsa bağışıklıkta düşüktür hangi vitaminleri kullanıyorsunuz ve dozları nelerdir
Ay tebrikler benimde kontrolüm haziran ayında vallaha bu hpv virisü geçsede ben bu vitaminlerle yaşamaya devam ederim çünkü hiç grip olmadım ve aşırı enerjiğimAyyyy çok mutluyum. smear sonucum geldi. Negatif.. 16-18 de olmadığından doktorum rahat ol 6 ya da 9 ay sonra smear ve hpv testi tekrar yapacağız dedi.
Achh olarak H-guard kullanıyorum sabah 2 akşam 2
sabahları omega3 ve D vitamini., yurtdışından aldım. (pharma diye bir marka)
yine sabahları magnezyum komplex alıyorum.
Akşamları da iside HPV ovül kapsül.
Biz şu anda maaile üst solunum yolu enfeksiyonu olduk. ben şaşkınım.. o kadar vitamin almama rağmen pert oldum.Ay tebrikler benimde kontrolüm haziran ayında vallaha bu hpv virisü geçsede ben bu vitaminlerle yaşamaya devam ederim çünkü hiç grip olmadım ve aşırı enerjiğim
Canım 6yildir uğraşıyorum önce 3 tür ,sonra farklı 3tur ,sonra 2 sonra 1tul vardı ,ozele 56 hiç gitmedi.gidiyordum biyopsi verdim 1kez iyi çıktı en son biyopsi çin 1,Dr değiştirdim, Hacettepe ye gititm 3ay önce mini krep yaptı ,sonra jel verdi 3ay kullandım ve bugün sonucun negatif 6yil sonra ,sakın endişe etme doğru dr çok önemli ,papili bişey jel adı, doktorun murat Gültekin Hacettepe üniversitesi,muayene ücreti 550tl,jel evet pahalı ama bende etki etti ,yada leep den dolayı bilemiyorum,ama çok mutluyum ,darısı herkesin basinaa endişe etme ,vücut atar benimki çok inatciydi ,gitti ,Merhaba arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. HPV ve smear kitleri eve gönderiliyor. HPV kitini yapıp gönderdim ve 2 gün önce HPV virüsü tespit edildi ve jinekolojik muayane için randevu verildi. Dünya başıma yıkıldı. Kimseye de birşey diyemedim. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Moralim alt üst oldu. Yani asla benim başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim. Çok dikkat ediniz. Çok yaygın sanırsam. Şu an türkiyedeyim ve kendi kadındoğumcuma gittim. Ağla ağla kör oldum. Smear aldı, Hangi tip hpv olduğuna dair bir örnek aldı. Aşının ilk dozunu yaptı. Ben internetten Favron H-guard AHCC takviye aldım. Doktor isideHPV vajinal kapsül yazdı.
Tabi hepsinden 7 ay önce akıntı ve kaşıntı ve idrarda yanma şikayeti ile yine başka bir doktora gitmiştim. Candida mantarı çıktı, ama keşke o zaman smear alsaymış ama sadece kültür almış. Yani tahminen bunu kapalı max 8-9 ay oldu.
Şimdi sonuçları bekliyorum.
Daha önce İside HPV kapsül ve Favron Achh kullanan oldu mu?
Çok endişeli ve gerginim... Resmen hayat benim için durdu.
Hayır harcadığım parada cabası...
Favron 1500 iside 3000 doktor 15500 (testler ve ilk doz aşı dahil)
Daha ne kadar para zaman ve s aplıktan gidecek hiç bir fikrim yok :.(((
Bende hpv pozitiftim aşı 2 doz gardasil oldum, doktorum bir de Miravex 3000 mg verdi ay kullandım bağışıklık arttırıcı bu süreç zarfında beslenmeme de dikkat ettim sigara ve alkol kullanmadım 6 ay sonra sonuçlarım temiz çıktı. Tabi mutlaka doktorunuzu dinleyin derim. Çok geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar. Ben yurtdışında yaşıyorum. HPV ve smear kitleri eve gönderiliyor. HPV kitini yapıp gönderdim ve 2 gün önce HPV virüsü tespit edildi ve jinekolojik muayane için randevu verildi. Dünya başıma yıkıldı. Kimseye de birşey diyemedim. Sabahlara kadar uyuyamıyorum. Moralim alt üst oldu. Yani asla benim başıma böyle bir şey geleceğini düşünmezdim. Çok dikkat ediniz. Çok yaygın sanırsam. Şu an türkiyedeyim ve kendi kadındoğumcuma gittim. Ağla ağla kör oldum. Smear aldı, Hangi tip hpv olduğuna dair bir örnek aldı. Aşının ilk dozunu yaptı. Ben internetten Favron H-guard AHCC takviye aldım. Doktor isideHPV vajinal kapsül yazdı.
Tabi hepsinden 7 ay önce akıntı ve kaşıntı ve idrarda yanma şikayeti ile yine başka bir doktora gitmiştim. Candida mantarı çıktı, ama keşke o zaman smear alsaymış ama sadece kültür almış. Yani tahminen bunu kapalı max 8-9 ay oldu.
Şimdi sonuçları bekliyorum.
Daha önce İside HPV kapsül ve Favron Achh kullanan oldu mu?
Çok endişeli ve gerginim... Resmen hayat benim için durdu.
Hayır harcadığım parada cabası...
Favron 1500 iside 3000 doktor 15500 (testler ve ilk doz aşı dahil)
Daha ne kadar para zaman ve s aplıktan gidecek hiç bir fikrim yok :.(((
Zaten sonrasında araştıra araştıra Murat Gültekin hocanın videolarını izledim youtube dan. Harika tatlı biri ve bu konuda çok çalışıp bilgi topluyor. Çok şanslısınız.Canım 6yildir uğraşıyorum önce 3 tür ,sonra farklı 3tur ,sonra 2 sonra 1tul vardı ,ozele 56 hiç gitmedi.gidiyordum biyopsi verdim 1kez iyi çıktı en son biyopsi çin 1,Dr değiştirdim, Hacettepe ye gititm 3ay önce mini krep yaptı ,sonra jel verdi 3ay kullandım ve bugün sonucun negatif 6yil sonra ,sakın endişe etme doğru dr çok önemli ,papili bişey jel adı, doktorun murat Gültekin Hacettepe üniversitesi,muayene ücreti 550tl,jel evet pahalı ama bende etki etti ,yada leep den dolayı bilemiyorum,ama çok mutluyum ,darısı herkesin basinaa endişe etme ,vücut atar benimki çok inatciydi ,gitti ,
Akıntı kaşıntınız ve ıslaklık hissi var mıydı sizdeZaten sonrasında araştıra araştıra Murat Gültekin hocanın videolarını izledim youtube dan. Harika tatlı biri ve bu konuda çok çalışıp bilgi topluyor. Çok şanslısınız.
Ben de şanslıyım ki sanırım daha başında, yarın 2.dozumu olacağım, kendimi koruyor bağışıklığımı güçlendiriyorum. Smear temiz çıkınca bir rahatladım , geriye negatife dönmesi kaldı inşallah...
Evet... Ağustosta kaptım yüksek ihtimalle ,,,,eylül sonu ekim başı "kızarıklık, akıntı,geçmeyen kaşıntı, idrarda yanma" için gibi doktora gittim. Doktor HPV testi yapmadı ama kültür ve smear aldı. Mantar ve enfeksiyon var dedi ve bazı mantar kremi ve fitilleri verdi ve idrar yolu içinde ilaç verdi, 2 haftaya zor geçti. E sonra tekrarladı, ben aynı tedaviyi uyguladım, Sonra eve gelen HPV kitini yapmıştım, birde sonuç pozitif gelmesin mi... yani eve gelen o kit olmasa haberim olmayacaktı, mantar enfeksiyon diyip tedavi edip göndereceklerdi.Akıntı kaşıntınız ve ıslaklık hissi var mıydı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?