HPV POZİTİF'İM, ve çok yalnız hissediyorum.

Peki bu 6 yıl boyunca cinsel hayatta neler yaptınız? Ben şimdi tekrar ulaş olur diye ödüm kopuyor... Hadi ben negatif oldum.. Karşı taraf negatif olmamışsa, tekrar olmaz mıyım diye de düşünmeden edemiyorum. Birde 200 den fazla tipi var. biz oluyor 9 tanesi için aşı.. diğerleri için koruma yok. üff çok pis bir koni.

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen
O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.

O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.
Umarım,4 ay sonra tekrar kontrole gel dedi test almak için maddi açıdan biraz toparlayıp bu sefer kültür testi de dahil bi test daha vereceğim inşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…