HPV POZİTİF'İM, ve çok yalnız hissediyorum.

Peki bu 6 yıl boyunca cinsel hayatta neler yaptınız? Ben şimdi tekrar ulaş olur diye ödüm kopuyor... Hadi ben negatif oldum.. Karşı taraf negatif olmamışsa, tekrar olmaz mıyım diye de düşünmeden edemiyorum. Birde 200 den fazla tipi var. biz oluyor 9 tanesi için aşı.. diğerleri için koruma yok. üff çok pis bir koni.

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen

benim test sonucum negatif geldi ancak benim şikayetlerim test sonucundan sonra başladı herhangi bir temasım olmamasına rağmen
O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.

O zaman HPV değilsiniz... Mantar olabilir. Kültür yaptırın. O da uğraştırıyor. Ama en azından çözümü bir tık kolay ve ucuz.
Umarım,4 ay sonra tekrar kontrole gel dedi test almak için maddi açıdan biraz toparlayıp bu sefer kültür testi de dahil bi test daha vereceğim inşallah dediğiniz gibi olur

Sizin adınıza çok sevindimmm. Ne kadar sürede negatif oldunuz ve neler yaptınız by süreçte ?
Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlerin başına. 3 doz gardasil aşı oldum h-guard favron ürün kullandım günde 4 tane içtim başka hiç bişey yapmadım sigarayı bırakamadım alkol sigara arttı hatta kelle paça çok içtim sarımsak çok tükettim cinsel ilişkiye girmedim

Merhaba çok geçmiş olsun tedirgin olma ve korkma bu süreci de atlatacaksın emin ol sana bu süreci atalayan birisi olarak sana önerim önerim jel kullanmak vajinal kapsül kullanmaktan daha sağlıklı olacağını söyleyebilirim bunla ilgili tabiki kendinde oku araştır ben bu süreçte de asla yalnız olmadığını bil umarım tez zaman da iyileşirsin

Ama bende siğil yok. Doktor fitili önerdi. Jel kullanmam lazım mı? Hiç bir belirtim yok. İlaç kullanmayı da bıraktım. Kasım’a kadar negatif olacağını umuyorum

Merhaba Bendede 16 çıktı maalesef hiç bir belirti vermeden tarama testinde yakaladık.. sizin şuan ki durumunuz nasıl?

Merhaba Bendede 16 çıktı maalesef hiç bir belirti vermeden tarama testinde yakaladık.. sizin şuan ki durumunuz nasıl?
Kolposkopi sonucum cın1 çıktı. 1 Sene sonra test vereceğim. Aşı oldum ve takviye kullanıyorum şuan. Ekstra yapacak birşey yok deniliyor cın1 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…