Öncelikle çok geçmiş olsun, dilerim ki kısa sürede atlatırsınız, moral, stresten uzak ve güçlü bağışıklık önemli.

Ben 26 yaşında bekar ve hayatın ahi erkek arkadaşı olmamış biriyim başka sebeplerden ötürü kadın doğum uzmanına gitmiştim ultrason vs derken 2 hafta sonra bir daha gidecektim o sırada kadınlar soruyor sitesinde çok dolaşıyordum hpv, siğil vs. Gibi sorulara denkgeldim. Dedim bu hpv ne ki o derece saf ve cahilim. Sonra dedik ki cinsel yolla bulaşıyor bu hastalık çokta okumama gerek yok merak ya işte vücudumu inceledim aynayla vs. baktım o derece bir inceleme bir de ne göreyim pütür pütür çıkıntılar var hemen doktora gittim doktor da siğile benziyor dedi ama bekar olduğum için test falan yapmadı aldara krem yazdı o kadar. Demem o ki bekar da olasınız tuvalet vs. her yerden kapılabiliyor bu kişinin aldatmış olduğu anlamına gelmez. İleride hiç sevgilim olmadığı halde aaa bu kız birileriyle birlikte olup bu hastalığı kapmış denmesini istemem

İyi insanlar çıksın karşımıza

Biyopsi hiçbir şekilde rahimağzını kısaltmaz. Tamamiyle yanlış bir bilgi. Biyopsiyi 10 kere olan var rahimağzı kalmaması gerekiyor. Leep işleminde kısalıyor o da bir kere değil birden fazla yapılırsa sorun teşkil etme ihtimali var. Leep cin 2/3 olduğunda yapılan o bölgenin çıkartılması işlemi. Ben leep oldum cin2 sebepli. Kontrollerr gidiyorum 6 ayda 1.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun hpv yüksek tip atlatmış biri olarak söyleyeceklerimi yanlış anlama tamamen seni anlayarak aynısını yaşamış biri olarak tavsiye edecegim hpv oldugunu öncelikle hiçkimseye anlatmaman taraftarıyım cunku sana sanki sen veremli hiv virüsü taşıyormuşsun gibi davranacaklar kendi annem dahi tuvalete otururken bile bana sildin mi çamaşır suyu yaptınmı hpv var sende derdi korkmasını tabikide anlıyorum hpv tuvaletten bulaşmaz kmseye asla bulaştırmak vs zaten derdinde değiliz temizler siler dikkat ederdim nereye gidersem gideyim ilk ögrendigimde 28 yasında idim 6 aylık felan evli idim :) benimki siğil cıkarmayan türdendi hpv 16 ya çevirip kanser yapan bir türdü ben hpv nin ciddi anlamda ne oldugunu ozaman ögrendim doktora sadece yanma şikayeti ile gidip smearda hpv oldugum cıkmıştı kolp. Vs oldum ortalıgı ayagı kaldırıp eşimle ne tartıştım doktora yolladım ama siğil yoktu erkekler kadınlara göre daha şanslı siğil olmayınca test yok :) neyse öncelikle psikolojini saglam tutmanı öneririm doktorunu doğru seçmeni öneririm özellikle hpv tedavisinda başarılı bir doktor olsa daha iyi olur benim verdigim bütün testlerim temiz gelmişti bana düzenli kullanacagım bir fitil vermiştim 3 adet gardasil aşı vuuruldum vurulmanı öneririm cok pahalı bir aşı ama ücretsiz oldu sonunda direk vurdur geç bagısıklık önemli unsur magnezyum demir b12 d vitamini bunlara dikkat etmelisin özel hayatında yalnız kalmanı öneririm hpv’yi sürekli araştırma psikolojini bu süreçte saglam tut türkiyede emin ol 10 kadından 7 si hpv olmuştur bilmeyende coktur cunku böyle bir bilgi ve egitim yok verilmesi gerektiğini dusunuyorum ama yok tedavilerini ve kontrollerini aksatma 31 yasındayım geçen yıl keteme test yaptırdım ve herşeyim temiz cıktı hpvden kurtuldum vucut tamamen atar mı bagısıklıgım baskılar mı bilmiyorum ama doktora göre hpvden kurtulmak mumkun ve ben kurtulmuşum kendisi bizzat böyle söyledi :) alkol sigara varsa tamamen bırakmanı öneririm tek önemli unsurun saglık olsun kafanada hiçbişey takma daha kötü bişey olmadan yolun başındayken bişeyleri fark edip tedavi olmaktır hep bu kafayla dusunup psikolojimi saglam tuttum hpv olan her kadının bu lanet illetten kurtulması dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…