Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun… Ben de 3 ay önce HPV 16/45/52 olduğumu öğrendim. Açıkçası ilk duyduğumda ne yapacağımı bilemedim, çok korktum ve kafam karmakarışık oldu. Sonra doktorum bana Colpofix isimli bir ürünü önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama doktorum ürünün etkili olduğunu, moralimi yüksek tutmam gerektiğini anlattı. Ama gerçekten çok zor bir süreç ne yapacağımı bilmiyordum ve böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum.
doktorun önerdiği ürünü araştırdım ve 3 ay kullandım . Bununla birlikte sigarayı tamamen bıraktım, bağışıklığımı güçlendirmek için daha sağlıklı beslenmeye başladım. İki hafta önce de tekrar test verdim sonucum negatif geldi çok şükür tabi hala bağışıklık sistemi güçlendirmeye çalışıyorum ve sigara da tek tük içmeye başladım bu konuda daha hassasım umarım siz de tez zamanda sağlığınıza kavuşursun asla modunu düşürme en önemlisi

Evet 1 cm gibi bişi alıyor onu sadece alıp geçmek anlamınd düşünme tedavi de edici anlamında söyledim. Takviye falan çok inanmıyorum ama propolis damla deneyebilirsin
Çok teşekkür ederim desteğin için 1 ay bekleyeceğiz bakalım sonuçların çıkmasını

Merhaba,
Sizin adınıza çok sevindim çok kısa sürede negatife dönmüşsünüz bu mükemmel bir şey hpv testini devlet hastanesinde istediğin sıklıkla verebiliyor musun?
Bu söylediğin ilacın etkisi var mı acaba iyileşme sürende

Bu ara da en az 3 kez negatif çıksın diyor doktorlar 1 kez negatif gelince tedbiri elden bırakmayın diyorlar bağışıklık sistemini güçlendirmeye devam et bence hem ne güzel sigarayı bırakabilmişsin ben bırakamıyorum sen iradelisin demek ki böyle devam et...

Kolposkopi işlemi olmuşmuydun sen?

teşekkür ederimmm darısı herkesin başına
devlet hastanesinde bu kadar sık test yapmıyorlar maalesef
bu ilacı önerdiğinde etkisi konusunda endişem vardı ama Colpofixi baya araştırdım hatta birçok ürüne baktım bu süreçte ama colpofixin yurt dışında baya kullanımı var yurt dışında bunla ilgili çou kişi negatife döndüm gibi verilerle karşılaşınca kullanmaya başladım bunun yanında zaten sigarayı bırakmak ve sağlıklı beslenmeği ekledim. Doktormda aynısını dedi Colpofixi bir 3 ay daha kullanmamı bunun yanında takviye alabileceğimi söyledi.
kolposkopi işlemi yapıldı yapıldıktan sonra doktorum direk kullanmamı söyledi ürünün onarıcı etkisi olduğunu ve vajinadaki dokunun eski haline daha hızlı gelmesini sağlayacağını söylemişti.
sigarayı bırakmam da o süreçte korkuyla oldu zaten umarım sen de kısa sürede bırakırsın

Amin inşallah...
Bende 1-2 ay içinde tekrar test vermek istiyorum ondan sordum kadın doğumdan normal randevu alsam hpv testi alırlar o zaman zaten 1 ay sonra biyopsi sonucumu almaya gideceğim o zaman sorarım belki alırlar.

Çok fazla ilaca denk geliyorum herkes bişeyler iyi geldi diyorlar hangi birini kullanacağımı şaşırdım artık en doğru olanı kullanmak istiyorum ama doktorlar pek bişey önermiyorlar sorduğum ilaçlara pek cevap vermiyorlar.. Ne kullanacağımı şaşırdım gerçekten.

Senin kolposkopinde herhangi bişey gördüler mi ve smear testi verdin mi benim smear testim 2 seferdir temiz geliyor.

gerçekten o kısım da haklısın ve her yerde bilgi kirliliği var ve ne kullanacağını sen de bilmiyorsun ben de o yüzden bu sefer kullanmadan önce her şeyi araştırdım kullanımı işlevi gerçekten hepsi bu süreçte bir soru işareti doktorumda bu ilacı önerince ve alınan sonuçlar olumlu olunca pişman etmedi.

Kolposkopide CIN 1 teşhsisi koydular bana en son testim de negatif geldi zaten

Peki kolposkopi işleminde görülen Cın 1 e hiç müdahale etmediler mi leep işlemi falan yaparak o bölgeyi komple almadılar mı?

Negatife döndükten sonra tekrar kolposkopi işlemi olmadın mı?

Peki kolposkopi işleminde görülen Cın 1 e hiç müdahale etmediler mi leep işlemi falan yaparak o bölgeyi komple almadılar mı?

Negatife döndükten sonra tekrar kolposkopi işlemi olmadın mı?
Yok başta müdahale etmedi leep işemi yapmayı istemedi sadece kontrole gelmemi söyledi bu süreçte dediklerimi yaptım zaten 3 ay boyunca her şeyi aksatmadan kullandım ve bağışıklığım güçlensin diye de zararlı alışkanlıklarımı bıraktım 3 ay test negatifti kolposkopi işlemini de yaptı o da negatifti ama onun üzerine 1 ay daha Colpofixi kullanmamı söyledi kolposkopi işlem sonrası dokuyu da onarması için bu süreçte de kontrolleri ihmal etme en az 6 ay da 1 muayene olmaya devam et dedi

Anladım canım, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım tekrarlamaz ve bu durumda olan herkes en kısa zamanda kurtulur tanıştığım için çok memnun oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…