Geçmiş olsun bendede 16.18 vardı kolkoskopide beyaz alan bendede görülmüştü çok şürkür sonuç temiz gelmişti .kızınızın sonucu çıktımı

Arkadaşlar ben Gardasil 9 ilk dozunu oldum ama bazı yan etkiler yaşadım korkuyorum yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Geçmiş olsun bendede 16.18 vardı kolkoskopide beyaz alan bendede görülmüştü çok şürkür sonuç temiz gelmişti .kızınızın sonucu çıktımı
Yok henüz çıkmadı. 26 haziran da yapılmıştı kolposkopi. Pzt gibi umuyorum. Çokk geçmiş olsun bu arada size Biz de aynı sonucu alalım

Arkadaşlar bende bide kalçadan vuruldu sol kasığımda lenf bezim şişti internette görmedim ama chat gpt ye yazdık olabilir demiş yaşayan kodumu aşı sonrası böyle bir durum

Arkadaşlar bende bide kalçadan vuruldu sol kasığımda lenf bezim şişti internette görmedim ama chat gpt ye yazdık olabilir demiş yaşayan kodumu aşı sonrası böyle bir durum
Benim koltuk altı lenf bezi şişdi 6 aydr aynı cerrahlarda geziyorum ilk doz olmuştum birdaha olmadım korkudan şimdi takip ediliyor memeye bile bakıldı benim

Merhaba galiba mesjım siliniyor benimde koltuk altında şişlik oldu lenf bezleri şişti genel cerrah larda geziyorum siz ultrason baktrdınızmı acaba bendeki küçülmüyor

Kalçadan zorunlu haller dışında yaptırmak ğek dogru degılmış,koldan olması gerekmiş ki etkinliği olsun

Merhaba galiba mesjım siliniyor benimde koltuk altında şişlik oldu lenf bezleri şişti genel cerrah larda geziyorum siz ultrason baktrdınızmı acaba bendeki küçülmüyor
Yok ben daha gitmedim regli olduğum için leep yapılacak bana cuma günü gidicem genelde küçülür ve geçer yazıyor internette ama demekki farketmiyor kol veya kalça şişme yapıyor siz ne kadar oldu vurduralı ve ne kadar süre sonra farkettiniz doktorlar ne dedi size iğne yaptıysa demekki çokta masum değil takip gerektirecek kadar çittiyse sıkıntı demek ki

Ben koldan olmuştum hpv aşısı iki gün sonra ağrıyla farkettim koltuk altında şişlik oldu lenf bezi şişdi 6 aydr aynı kimisi küçlür dedi kisi aşıdan olmaz dedi yani berbat bir psikolojik tranva oldu bende keşke olmasaydm hpv 16.18 vardı bir yl sonra negatif oldum ama ascus çıktı bu seferde bilmiyorum ne yapcam len için jinekoloji biyopsi yapmak lazm dedi diyerleri takip diyor

Aşıdan olduğu kesin bence çünkü bendede 2 gün sonra oldu aşıdan eminim ondan oldu benim daha yeni inşallah küçülür ama kontrol ediyorum hergün sanki böyle aşağıya doğru şişiyor gibi bu tam kasıkla bacak arasında zaten leep vs olacağım hpv 16-52 sonucunda cın2-3 çıktı bende o geçer inşallah leep sonrası derken bide bu ne olacak düşüncesi oluştu keşke vurulmasaydım bende pişman oldum

Doktora sor büyük ihtimalle aşıdan oldu ama mutlaka genel cerraha git leep ten korkma cuma günü arkadaş oldu hiç bir şey hissetmemiş aynı gün eve gitmiş ondada cin 1 vardı kendi istemiş kalçadan nede verduki size aşıyı bana koldan yapmştı birdahada yaptrmadm

Bilmiyorum ki bende ama daha yeni oldu belki geçer 2-3 haftaya diğer arkadaşınız aşı oldu mu onda oldu mu böyle bir durum

Bilmiyorum ki bende ama daha yeni oldu belki geçer 2-3 haftaya diğer arkadaşınız aşı oldu mu onda oldu mu böyle bir durum

Onda olmadı sanrım 3 dozunuda oldu o ama ne cin 1 gitti nede hpv .onun köprücük kemiğinde olmuş ama aşıdanmı bilmiyor aylar sonra küçülmüş kaybolmuş .ben lenfomadan korkuyorum yada metastasdan bilmiyorum memeyede baktlar kistler var ama zararsız dedi ama ilerde nolur bilmiyorum

Kötü düşünmeyelim inşallah geçecektir diye düşünüyorum iğne bu şekilde kalıcı ve riskli bir yan etkisi olduğunu biliyordur eminim doktorlar eğer kötü birşey olacak olsa bu riskleri paylaşırlar veya yaptır demezler bence bizimki de geçip gidecektir biz yinede takip edelim tabi bende dr a soracağım gidince

Eyer lenf şişliği derse antibiyotik iste sinra geç kalnca küçülmüyor ben dr sordum ilk zaman lar doktor neden vermedi dedi aradan aylar geçmiş versemde fayda etmez dedi ama ben 5 defa ultrason yaptrdım birer ay arayla en son sağl ocağndaki doktora yalvardım yaz diye yazdı ama küçülmedi sonra dişim apse yapmstı yine gittim onun içinde verdi iki defa kullandm geçmedi belki ilk gittiğim dr verseydi fayda ederdi ben geç kaldm iki defa kullanmama rağmen geçmedi yada başka bisy var en sonki dr 3 ay sonra gel büyüme olurda çıkartıp patoloji ye yollarz dedi yüregim ağzımda geziyorum doktor doktor lanet olsun bunun aşısına

Çok teşekkürederim bi gidebilsem hemen yazdırırım zaten Regl bitmesini bekliyorum cuma gideceğim bir sorun çıkmazsa inşallah

Çok teşekkürederim bi gidebilsem hemen yazdırırım zaten Regl bitmesini bekliyorum cuma gideceğim bir sorun çıkmazsa inşallah
Bir sorun çıkmaz inşallah işlemden sonra yazarsın burayada herşey geçip gidiyor rabbim kötüsünden korusun herkesi bende aralıkda vercem test inşallah ascus gitmiştir çok yıpranmştm o hpv sürecinde şimdi neden bu kadar taktım kafaya diye kızyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…