Canim benim gecmis olsun bakalim carsamba gunu beni neler bekliyoBugün sonunda hsg işini hallettin coook şükür kurtuldum.stresi bile yetiyor. Bence kuşkusu olan herkes çekilip kurtulsun.
Canım benim tek secenegim vardı o da özel hastane ve anesteziliydi. Kolumdan damar yolu açtılar öncelikle agrikesici iğne yapacaklarini soylediler.anesteziyi verdikten sonrasina dair hiç birşey hatırlamıyorum. Yaklasik 10dk uyutuldum hemşire epey uğraşmış uyandırmaya Allahdan esim yanimdaydi insan bi garip oluyor uyandıktan sonra düşünün ağlayarak uyanmisim bilinç altimda neler yatiyorsa. uyandığında adet ağrısı gibi bir ağrı hissettim ki halada hafiften devam ediyor sonuçta bildiğimiz bi ağrı abartılacak kadar değil hiç korkma.islem esnasında ve sonrasında bir miktar kanama oluyor su anda da az az kanamam var yarına ne olur bilemiyorum.acikcasi ben iyiki anestezili yaptirmisim diyorum yoksa kendimi çok kasar doktorun isinede mani olurdum.
Çok şükür filmimde iyi çıktı doktorum 3 ay içinde hamile kalma sansin yüksek dedi umutla bekliyorum
inşallah canımmm. rabbim bu ay hayırlı haberler almamızı nasip etsinCanim benim gecmis olsun bakalim carsamba gunu beni neler bekliyoumarim bende atlatirim biran once benim yasadigim yerdede bayiltarak yapan bi yer yok ozel hastanede cektircem ama malesef aneatezisiz dedi yapcak bisi yok bebisiler icin sabretcez:) hadi bakalim simdi sirada guzel haberlerimizi almak olsun:)
ayyyyy inşallah can'ım yaaa :)Ayy kızzz yakı da yapıştır beline iyice açıldı ya kanallar direk tutar sperm
Can'ım geç döllenme olabilir kanda bat tan 10 gün sonda çıkan arkadaşlar bile var.. Sen beslenmene dikkat et ağır falan kaldırma .. Adet olmazsan tekrar bi test yaptırırsın..Kızlar dün test yaptim silik çıktı adetime 3 gün var hemen gidip kan verdim sonuç negatif çıktı ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum çok üzüldüm negatif çıkınca kan tahlininin yanılma ihtimali varmı yada erken diye çıkmamış olabilirmi
Can'ım ovulasyon döneminde yapıştıracaksın yani adetine 13-14-15-16 gün kala..ayyyyy inşallah can'ım yaaa :)
daha önce yakı yapıştırmıştım faydası olmamıştı. dur aklıma getirdin olmadı onuda yapıştırıyım. hangi gün yapıştırsam ki ovülasyon gününde mi şimdi mi ??? sen denedin mi hiç yakıyı
inşallah canım yaCan'ım ovulasyon döneminde yapıştıracaksın yani adetine 13-14-15-16 gün kala..
Gusül alırken çıkarmesela 13. Gün yapıştır 14. Gün ilişki olsun yenisini yapıştır 15. Dinlenin 16. Da ilişki olsun
İnşaallah tutar hayırlısıyla ☘
Denediminşallah canım ya
deneyeceğim inşallah. ayrıca incir kürünüde çok tavsiye ediyorlar denedin mi sen
sen ne zamandır deniyorsun bebişi canım?Denedim
Bana fayda etmedi
bizimde bir sene bu ay itibari ile dolacak. üzme o kadar kendini hayırlısını dileyelim hem çok ciddi bir rahatsizliğimiz da yok doktorlar sizin çocuğunuz olmaz da demedi hem öyle dese bile çıkmadık candan ümit kesilmez insanların 15 yıl sonra oluyor imtihan dünyası. dua edip elimizden geleni yapalım. gerisi taktir ilahiBi sene olck
Amin canım bizimde bir yıl oldu işalah hepimiz güzel haberlerimizi alırız ;/ Beklemek zor sabır dilemekten başka çare yok ;(Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah daha fazla bekletmesin Allah bizim de 1 yıl olacak nerdeyse
inşallah canımmm. rabbim bu ay hayırlı haberler almamızı nasip etsin
400 TL canımİşlemi anestezili nekadara yaptılar
400 TL canım
o ne imiş yaaaaa yuhhhh soygun var diye bağırasım geldiAntalyada 900 küsur diyorlar
Canım 400 anestezili çok iyi ya hangi il ve hangi hastane ben burda anestezisiz 400e yaptırcam400 TL canım
çankırı karatekin hastenesi canımCanım 400 anestezili çok iyi ya hangi il ve hangi hastane ben burda anestezisiz 400e yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?