Hsg cektirenler yardımmmm

Canim benim gecmis olsun bakalim carsamba gunu beni neler bekliyo umarim bende atlatirim biran once benim yasadigim yerdede bayiltarak yapan bi yer yok ozel hastanede cektircem ama malesef aneatezisiz dedi yapcak bisi yok bebisiler icin sabretcez:) hadi bakalim simdi sirada guzel haberlerimizi almak olsun:)

inşallah canımmm. rabbim bu ay hayırlı haberler almamızı nasip etsin

Ayy kızzz yakı da yapıştır beline iyice açıldı ya kanallar direk tutar sperm
ayyyyy inşallah can'ım yaaa :)
daha önce yakı yapıştırmıştım faydası olmamıştı. dur aklıma getirdin olmadı onuda yapıştırıyım. hangi gün yapıştırsam ki ovülasyon gününde mi şimdi mi ??? sen denedin mi hiç yakıyı

Kızlar dün test yaptim silik çıktı adetime 3 gün var hemen gidip kan verdim sonuç negatif çıktı ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum çok üzüldüm negatif çıkınca kan tahlininin yanılma ihtimali varmı yada erken diye çıkmamış olabilirmi

Can'ım geç döllenme olabilir kanda bat tan 10 gün sonda çıkan arkadaşlar bile var.. Sen beslenmene dikkat et ağır falan kaldırma .. Adet olmazsan tekrar bi test yaptırırsın..

Can'ım ovulasyon döneminde yapıştıracaksın yani adetine 13-14-15-16 gün kala..
Gusül alırken çıkar mesela 13. Gün yapıştır 14. Gün ilişki olsun yenisini yapıştır 15. Dinlenin 16. Da ilişki olsun
İnşaallah tutar hayırlısıyla ☘

inşallah canım ya
deneyeceğim inşallah. ayrıca incir kürünüde çok tavsiye ediyorlar denedin mi sen

bizimde bir sene bu ay itibari ile dolacak. üzme o kadar kendini hayırlısını dileyelim hem çok ciddi bir rahatsizliğimiz da yok doktorlar sizin çocuğunuz olmaz da demedi hem öyle dese bile çıkmadık candan ümit kesilmez insanların 15 yıl sonra oluyor imtihan dünyası. dua edip elimizden geleni yapalım. gerisi taktir ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…