- 21 Temmuz 2015
- 26
- 16
- 8
- 41
Ilk bebegimi 13 haftalikken kaybettim kürtajla aldilar sonra adette azalma gibi sikayetlerin oldu. Hep forumlari takip ettim yapisikliktan korktum ama bir türlü hsg ye cesaret edemedim. Sonucta korktugum basima geldi derin kürtaj sebebiyle sag tupte yapisiklik olusmus oyle pisman oldum ki daha evvel gitmedigime. Benden hemen once cekilen bayan sirf ici rahat etsin diye cektirdi mesela dr gerek yok demesine ragmen. Yine siz bilirsiniz ama hsg nin bilinen bi zarari yok zaten cektirin şüpheniz kalmasın.Ben de cektirmekten yanayım ama korkum beni geri cekiyor küçğk bi bahane arıyorum iştr kendime
tamam tatlım çok sağol. takipteyim bakalım inşallah yarına biter artık. çalışmalara geç kalıyoruz yoksaAz once doktorumun yanindan ciktim arkadasim. Birkac gun hsg sonrasi kanama olabilir endiselenecek bir durum yok dedi haberin olsun. Sen yine de takibini yap eger yogunlugu siddeti artarsa mutlaka doktoruna danisirsin.
Ilk bebegimi 13 haftalikken kaybettim kürtajla aldilar sonra adette azalma gibi sikayetlerin oldu. Hep forumlari takip ettim yapisikliktan korktum ama bir türlü hsg ye cesaret edemedim. Sonucta korktugum basima geldi derin kürtaj sebebiyle sag tupte yapisiklik olusmus oyle pisman oldum ki daha evvel gitmedigime. Benden hemen once cekilen bayan sirf ici rahat etsin diye cektirdi mesela dr gerek yok demesine ragmen. Yine siz bilirsiniz ama hsg nin bilinen bi zarari yok zaten cektirin şüpheniz kalmasın.
ayyyyyy hadi bakalım inşallahhh..Kızlar ilk bir kaç gün kanama olması gayet normal.Benim hsg çektirdiğim yerde , aynı hastanede hsg çekilenleri whatsapp grubunda toplayan çılgın bi hemşire var gruptaki kızlardan biliyorum hemen hemen hepsinde kanama oldu bi bende olmadı herhalde. Bir kaç gün kesinlikle cinsel ilişki yaşamayın derim,enfeksiyon riskine karşı iç çamaşırımı bile ütüleyip giyiyordum ben. Bu arada bahsettiğim whatsapp grubunda ki 1 kişi hariç herkes hamile kaldı hsg den sonra. Darısı sizlerin başına inşallah
Tesekkur ederim. 22 haftalik hamileyim gün sayıyorum bebegim için. Hsg den sonraki 3.ay hamile kaldim. Kurtajdan sonra 6 ay denedik olmadı megerse yapisiklik baslamis Allahtan erken fark ettim ilerlemedi hsg sirasinda açıldı şükür. Darısı isteyen herkesin basina. Acele etmeyin daha erken azicik gezin tozun diyen cok kisi oldu banada ama o analik istegi düştü bi kere yüreğime.. Hic keske diyeni de duymadim zaten herkes iyiki diyor niye daha önce yapmadım diyor sizinde öyle olur insallah :)Anladım size de çok geçmiş olsun ama sanırım suan cocugunuz var
Bende çok korkmuştum canm eşimle gittim. Ne çok ağrı oldu bende ne de çok kanama. 1 saat durmuştu kanamam düşün. İçin rahatladı stresim azaldı benim ama hala hamile kalamadım orası ayrıBen de cektirmekten yanayım ama korkum beni geri cekiyor küçğk bi bahane arıyorum iştr kendime
Canim benim insallah tez zamanda guzel haberler verirsin stres yok biliyorsun gerisi allahin takdiri ol der ve olurayyyyyy hadi bakalım inşallahhh..
harikasın canım sağol
Bende çok korkmuştum canm eşimle gittim. Ne çok ağrı oldu bende ne de çok kanama. 1 saat durmuştu kanamam düşün. İçin rahatladı stresim azaldı benim ama hala hamile kalamadım orası ayrı
Merhaba, az once echomar şişli de hsg çektirdim ve hemen buraya yazmak istedim. Gitmeden önce de buradaki yorumlar bana çok yardımcı olmuştu. İlgi alaka harika, hiçbir acıma yaşamadım 5 dk lık bir işlem. Hsg için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer. Doktor cevat beyin internet videolarina da bakabilirsiniz aynen o sekilde oluyor.
Canm ben çekti deli 3 ay oldu. Yumurtam catlamiyor ve içrek kist var 6 cm. Simdi dk kullaniyorum gitsin diye. Daha benim çok yolum varElbet vardır bizler içinde hayırlı bir zaman bebiş sahibi olmak için bilmiyorumnekadar oldu sen cektireli arkadasım
Kizlar cektirdim bugun gunlerdir kendime ne eziyet etmisim ya ne kadar cok korkmusum forumlari okuyup okuyup agladim ya aciyorum suan kendime:) yasadigim yerde anestezili ceken bir yer olmadigi icin cok korkuyordum ama suan diyorumki bu islem icin anestezi almaya deymez once bi alet yerlestiriyo sonra icine bi ilac veriyo islem bukadar doktorun gelmesi gitmesi toplamda 4-5 dk verilen sivinin agri suresi 1dk dan az agrida bildigimiz adet agrisi fazlasi yok cok basit kasacak korkacak bisi yok :) Rabbim isteyen herkese evlat versin insalah :) Her sey cok guzel olsun hepimiz icin
Canm ben çekti deli 3 ay oldu. Yumurtam catlamiyor ve içrek kist var 6 cm. Simdi dk kullaniyorum gitsin diye. Daha benim çok yolum var
Bende senin gibi çok korkuyorum çocuğum olmucak diye tatlımOlacak inşallah hepimizin dua edelim.pozitif olmamız lazım aslında belki de negatiflikleri üzerimize cekiyoruz.kendimden pay biçiyorum küçüklüğümden beri korkularım vardı bu konularla ilgili nitekim üZerime de cekmişim.
Bende senin gibi çok korkuyorum çocuğum olmucak diye tatlım
İnşallah rabbim hepimize nasip eder canm en hayırlı zamanda hemdeOlacak diye odaklan,olacak çünkü inşallah Allahın izniyle ben inanıyorum
Canim hatta hastaneden ciktim ise bile gittim suan hala kanamam var ama agriyok cok sukur korkma beni okadar korkuttularki kac gundur agliyorum ve eski yontemle cektiler oyle c kollu makine falan deil yani :) Ve benim aci esigim cok dusuktur ama katlandim cunku her ay adet agrisi cekerim ayni onun gibi :)Aaa ne mutlu vallahi ya cok sevindim arkadasım senin adına cok gecmiş olsun umut oldun suan bana
Merhaba arkadasim ucreti 500 tl hersey paketle veriliyor siz acip hazirlaniyorsunuz oldukca ilgileniyorlar ve 10 dk sonra da sonucu alip cikiyorsunuz. Ben biraz acir bari dedim inan o bile yok sohbet ede ede film cekiliyor. Videolarin aynisi. Bunun sebebini de arastirmalarimdan makine kullanilan ilac ve tecrube olarak degerlendiriyorumHepsini iZledim eger öyleyse gercekten saka gibi tğm bu insanların cektiği acılar cok üzücü gercekten.her sehirde farklı uygulamalar ve doktorlar yüzünden.ücretini yazmısmıydın acaba ya ben kacırdım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?