- 1 Ekim 2014
- 10
- 5
- 86
- 32
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
C
Kac gun oldu cnm senin kulllanalinklomenin ya benm kizdgm uzuldugm nokta biz ustune dusmezsk olmck yano doktora kalsa ne bilim cok ilgisiz gelior doktorm bana bu ay son zaten degisturiorm ins hamile kalirz ya bu ay.
İnş bugün konturole gittim perşembe tekrar çağırdı bakalimC
Kac gun oldu cnm senin kulllanalinklomenin ya benm kizdgm uzuldugm nokta biz ustune dusmezsk olmck yano doktora kalsa ne bilim cok ilgisiz gelior doktorm bana bu ay son zaten degisturiorm ins hamile kalirz ya bu ay.
Cnm doktor ne dedi persmbe gidicm yazmssn var mi bir gelismeİnş bugün konturole gittim perşembe tekrar çağırdı bakalim
Maalesef yumurtalar gelişmemiş önümüzdeki ay bakacaz artikCnm doktor ne dedi persmbe gidicm yazmssn var mi bir gelisme
Benim eşim aşırı derecede sigara içer ve çok stresli bir işi var. Her ay şehir değiştirir. Ben kendisine yumurtlama haftasında sabah ve akşam aç karına bir yemek kaşığı (tahta kaşık olacak) keçiboynuzu özü içiriyorum. Hatta test için sperm verdiğinde de keçiboynuzu özü içiyordu ve sayı da hareket de mükemmel çıktı. Bence keçiboynuzundan kaynaklı. Keçiboynuzu kürü de var ama biraz zahmetli olduğu için ben aktardan özünü aldım.kesinlikle çektircem zaten ama hsg sonrası hemen hamile kalan anne adaylarını merak ediyorum eşlerinin sayı ve hızları mükemmelmiydi de hamile kaldılar
Canım bir de şunu da yazayım. Malum eşlerimiz çalışıyor ve eve yorgun geliyor. Yumurtlama haftası da hafta içine denk gelebiliyor. Biz her zaman olmasa da eşimin çok yorgun olduğu ve çalışmamız gereken bazı gecelerde osmanlı macunu dedikleri epimedyumlu istek arttırcı macun kullanıyoruz, yani eşim kullanıyormerhabalar arkadaşlar hsg çektirip hemen arkasından hamile kalanları okudukça 1.5 yıldır hamile kalamayan ben, içime umut doğdu,fakat bu hamile kalan arkadaşlar eşlerinde hiç mi sperm düşüklüğü ,hız problemi yoktu bu soruyu benim gibi hsg çektircek arkadaşların çoğu merak ediyordur sanırım,yani benim eşimin sayı ve hızı düşük hsg çektircem ama yinede hamile kalamamaktan umutsuzluktan korkuyorum
Başkent hastanesinde 70 tl. anestezisiz, 100 civarı anestezili çekecekler bana.peki hsg ağrılı mı kaç dklık bir işlem ücreti ne kadar ?
yerleşme olmasın?Kızlar adetime 8 gün var ve ben adet oldum yani pembe kanamam var az ama of yas bu ay da gitti
Öylemidir ki ya insallah odurryerleşme olmasın?
Hiç adet belirtisi yoktu dışardaydım bir baktım eve geldim afedersiniz ama az iç çamaşırım lekelenmiş şimdi de az yani sildim bittiÖylemidir ki ya insallah odurr
Üstüne görme olabilir canım. Kanamanı iyice takip et; yoğunluğunu, süresini falan. Ve de hemen bir test yap lütfen. Çünkü eğer hamişsen, hemen doktora gitmen gerekebilir. Bana biraz şüpheli geldi senin durumun. Yani hiçbir belirti olmadan 8 gün önceden adet görmen garip.Sanırım adet kanama devam ediyor az ama bu ay da maalesefff hamilelik ihtimali yok oldu yok yas artık iyice umudum azaldı çok mutsuzum çok Can'ım sıkıldı napacam bilemiyorum artık
merhabalar arkadaşlar hsg çektirip hemen arkasından hamile kalanları okudukça 1.5 yıldır hamile kalamayan ben, içime umut doğdu,fakat bu hamile kalan arkadaşlar eşlerinde hiç mi sperm düşüklüğü ,hız problemi yoktu bu soruyu benim gibi hsg çektircek arkadaşların çoğu merak ediyordur sanırım,yani benim eşimin sayı ve hızı düşük hsg çektircem ama yinede hamile kalamamaktan umutsuzluktan korkuyorum
İnsallah öyledir çünkü dışardaydım dün hiç belirtim yok adet için. kpss kursundaydım sonra akşam 9 da eve geldim baktım hastalanmışım üzüldüm bir garip oldum şimdi de çok az kanamam var ben bir test alıp evde yapim çıkar belki testte hayırlısı hatta doktoru değiştirmeye karar vermiştim araştırdım biraz bir doktorda buldum bakalım yarına randevu bile aldım ki hani bu ayda kayıp olmasın diyeÜstüne görme olabilir canım. Kanamanı iyice takip et; yoğunluğunu, süresini falan. Ve de hemen bir test yap lütfen. Çünkü eğer hamişsen, hemen doktora gitmen gerekebilir. Bana biraz şüpheli geldi senin durumun. Yani hiçbir belirti olmadan 8 gün önceden adet görmen garip.
İdrar testinde de doğru sonucu alman için erken olabilir. Durumun gerçekten şüpheli canım lütfen dikkat et. Bu şekilde normal regl kanamasından daha az yoğunlukta ve daha kısa süreli kanama görüp hamiş olduğunu geç anlayanlar var. Seni ümitlendirmek istemiyorum ama daha önceden erken adet görme vakaların yoksa...güzel haberlerini bekliyoruzİnsallah öyledir çünkü dışardaydım dün hiç belirtim yok adet için. kpss kursundaydım sonra akşam 9 da eve geldim baktım hastalanmışım üzüldüm bir garip oldum şimdi de çok az kanamam var ben bir test alıp evde yapim çıkar belki testte hayırlısı hatta doktoru değiştirmeye karar vermiştim araştırdım biraz bir doktorda buldum bakalım yarına randevu bile aldım ki hani bu ayda kayıp olmasın diye
geliştirmek için incir kürü; çatlatmak için incir+havuç kürüKızlar klomen almadan yumurta geliştirici bitkisel ilaç kür biliyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
Tamam Can'ım ne Zaman başlanılıyor bu kürgeliştirmek için incir kürü; çatlatmak için incir+havuç kürü
Canım bunlar ibrahim saraçoğlunun kürleri. İstersen internetten araştır. Tam ölçüleri hatırlamıyorum çünkü. Bu sitede de açılmış başlıklar var. Ama incir kürüne başlamadan önce soğan kürü yapılması tavsiye ediliyor. Soğan kürüyle rahmini temizleyeceksin; incirle geliştirip havuçla çatlatacaksınTamam Can'ım ne Zaman başlanılıyor bu kür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?