- 3 Temmuz 2015
- 147
- 40
- 13
- 37
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Biraz vakit geçti konusmanizdan ama bende bu ay hsg çektirdim klomen kullandim 5 gun ayın 19 unda çatlama iğnesi oldum şimdi bekliyorum
Bende gliforKizlar bende 31 agustosta rahim filmj cektrdm smd beklemektym doktorum sadece glifor icmemi soyledi pko hastasym normalde bu ay dinlen dedi diger aya klomene baslarz eger gebelik olmzsa dedi tuplerm temz cikti herhangi bir sknti yokms ama benm cok fazla kanamam oldu hele ilk gun inanin cok korktm. Aranzda bnm gibi beklemekte olan var mi. Hangi ilaci kullaniorsnz paylasalm kizlar
Bende glifor +folik asit kullanıyorum pkoluyumKizlar bende 31 agustosta rahim filmj cektrdm smd beklemektym doktorum sadece glifor icmemi soyledi pko hastasym normalde bu ay dinlen dedi diger aya klomene baslarz eger gebelik olmzsa dedi tuplerm temz cikti herhangi bir sknti yokms ama benm cok fazla kanamam oldu hele ilk gun inanin cok korktm. Aranzda bnm gibi beklemekte olan var mi. Hangi ilaci kullaniorsnz paylasalm kizlar
Ben 1.5 yıldır evliyim normalde yolla olmadı onun için tedaviye başladık bu ayMerhaba catlatma ignesinden önce normal yolla hamile kalmayi önerdi mi doktor? Yoksa siz mi istediniz igneyi?
Ben 1.5 yıldır evliyim normalde yolla olmadı onun için tedaviye başladık bu ay
anladım beklıyorum ben sımdı adetım gecerse test yaptıracamBende 16.5 aylık evliyim ilk ay düşünmedik yani 15.5 aydır istiyorduk. En son ağustos ayında bende hsg yaptırdım 13 eylül de klomen kullandım ve o ay hamile kaldım şükür. Önceki gittiğimiz doktor da direkt klomen+catlatma iğnesi demişti ben korkmustum normal yolla denemeden istememistim doktor değiştirdik klomen den sonra yumurta takibi yapıldı uygun zamanda normal yolla hamile kaldım. Ondan dolayi sordum
anladım beklıyorum ben sımdı adetım gecerse test yaptıracam
İnşallah hepimiz için hayırlı olurHayirlisi olsun inşallah
Hayırlısı olsun inş sağlıklı bir gebelik oluşur bnde klomen kullandım salı doktora gidecem herşeyin hayirlisiKizlar bugun kontrole gittim yumurtan catlams sag taraftaki dedi sol dakinde 20 mm dedi sanrm dun catladi agri olmustu kasiklarmda biz degerlndrdk adetten sonra duzenli yaptk. Ama sevinemedm catladigina kimyasal gebelik olabilir dedi. Ben bu ay klomen kullandm. Yumurtasi erken catlayp hamile kalan oldu mu kizlar. Doktor 3 gun daha iliski onerdi. Bir dahakine klomen dgl igne kullanalim dedi asilamaya gecmedn. Smd ki bir asamanin onemi yok sanki hemen asilama dior canim da skldi ins kimyasal gebelik dgldir..
Kac gun oldu cnm senin kulllanalinklomenin ya benm kizdgm uzuldugm nokta biz ustune dusmezsk olmck yano doktora kalsa ne bilim cok ilgisiz gelior doktorm bana bu ay son zaten degisturiorm ins hamile kalirz ya bu ay.Hayırlısı olsun inş sağlıklı bir gebelik oluşur bnde klomen kullandım salı doktora gidecem herşeyin hayirlisi
Korkulacak bişey yok eğer doktorun iyiyse ben çekildim hsg ondan sonra klomen +catlatma iğnesi verdi 17. Gün test yaptım negatifti ama hala adet olmadım bugün 20. Gün adet olmasam haftaya yapcam hsg de sadece verilen ilaç adet sancısı gibi geldi sonra yürüdüm evime gittim evde biraz kadınların ağrıdı o kadarSelam kızlar adetim gelince benim de hsg çekilecek işin kötüsü ne zaman gelecek bilmiyorum doktora kalsa o ay korunmamı istiyor ama gebe kalma şansı artıyor diye ben beklemek istemiyorum pazartesi bi doktorla daha görüşeceğim bu ara bu mevzularla kafayı bozmuş durumdayım hsgden de korkuyorum bi yandan
Bana da ilk ay dinlen demsti bence de isi sansa birakma derim dinlenme baska doktorla gorus hsgden sonra hamile kalmak kolaylasior denilior. Benim kuzenim iki dafa cektrdi ikisnde de hamile kaldi ilki dusurdu smd ki de 10 haftalik darisi basimiza ins. Hsg den korkma denildigi kadsr acimior ve kisa suruor dayanilmck gibi dgl bende xok korkmstm agladm ustelk ordaki kizlar cok ii ilgilendiler falan bosa korkmsm dedm kisa bir islem korkmayn derimmmSelam kızlar adetim gelince benim de hsg çekilecek işin kötüsü ne zaman gelecek bilmiyorum doktora kalsa o ay korunmamı istiyor ama gebe kalma şansı artıyor diye ben beklemek istemiyorum pazartesi bi doktorla daha görüşeceğim bu ara bu mevzularla kafayı bozmuş durumdayım hsgden de korkuyorum bi yandan
Sağolasın canım bana bekle demesinin sebebi düşük yapmam ama ben korunmak istemiyorum ilk bebeğimi bi yıl bekledim zaten vermeyen allah vermiyor yine çok beklersem diye bi ay bi aydır diyorumKorkulacak bişey yok eğer doktorun iyiyse ben çekildim hsg ondan sonra klomen +catlatma iğnesi verdi 17. Gün test yaptım negatifti ama hala adet olmadım bugün 20. Gün adet olmasam haftaya yapcam hsg de sadece verilen ilaç adet sancısı gibi geldi sonra yürüdüm evime gittim evde biraz kadınların ağrıdı o kadar
Pazartesi iyi bi doktordan randevu aldım bakalım o ne diyecek öyle canım çok tatlı değildir ama göreceğiz artık aynen darısı bütün bekleyenlerin başınaBana da ilk ay dinlen demsti bence de isi sansa birakma derim dinlenme baska doktorla gorus hsgden sonra hamile kalmak kolaylasior denilior. Benim kuzenim iki dafa cektrdi ikisnde de hamile kaldi ilki dusurdu smd ki de 10 haftalik darisi basimiza ins. Hsg den korkma denildigi kadsr acimior ve kisa suruor dayanilmck gibi dgl bende xok korkmstm agladm ustelk ordaki kizlar cok ii ilgilendiler falan bosa korkmsm dedm kisa bir islem korkmayn derimmm
İşallah hepimi evlatlarimizi kucagimiza aliriz bana doktor hsg çekmeden 1 gün önce klomen verdi 5 gun içtim ardından catlatma iğnesi oldum doktor bana bekle falan demedi direk tedaviye basladiSağolasın canım bana bekle demesinin sebebi düşük yapmam ama ben korunmak istemiyorum ilk bebeğimi bi yıl bekledim zaten vermeyen allah vermiyor yine çok beklersem diye bi ay bi aydır diyorum
Bebeğin kaç haftalıktı canım kaybettiğinde küçükse ondan beklememiş olabilir benim karnım falan çıkmıştı baya o düşündürüyor beni zaten yoksa hiç beklemeden ben de başlayacağımİşallah hepimi evlatlarimizi kucagimiza aliriz bana doktor hsg çekmeden 1 gün önce klomen verdi 5 gun içtim ardından catlatma iğnesi oldum doktor bana bekle falan demedi direk tedaviye basladi
ben hıc hamıle kalmadım canım yaBebeğin kaç haftalıktı canım kaybettiğinde küçükse ondan beklememiş olabilir benim karnım falan çıkmıştı baya o düşündürüyor beni zaten yoksa hiç beklemeden ben de başlayacağım
Pardon canım ya pot kırmışım sanki biraz k.bakma bana düşük yaptığım için korun bekle diyor sen bekle demedi deyince öyle anladımben hıc hamıle kalmadım canım ya
Çok canım önemli degilPardon canım ya pot kırmışım sanki biraz k.bakma bana düşük yaptığım için korun bekle diyor sen bekle demedi deyince öyle anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?