HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Evet canım doğru düşünmüşsün. Bütün kürleri bir arada yapma. Zarar verir. İbrahim saraçoğlu'nun tavsiyesi önce soğan kürü, sonra hemen incir kürü.. Soğan kürü 15+ 7 gün, incir kürü 21 veya 25 gün. Sonrasında bal çörek otuna başlarsın

Ben de 3 gün önce yaptırdım ama sonuç çıkmadı daha. Bugün herşey belli olacak Umarım dediğin gibi ilaç tüpleri temizlemiştir. 3 gündür benden damla damla bordo- kahverengi bir akıntı geliyor.

Ben de 3 gün önce yaptırdım ama sonuç çıkmadı daha. Bugün herşey belli olacak Umarım dediğin gibi ilaç tüpleri temizlemiştir. 3 gündür benden damla damla bordo- kahverengi bir akıntı geliyor.
Normal akıntı. Benimde 2 3 gün sürdü. Sonra geciyor. Sonuç iyidir zaten doktor o anda görüyor sorun olsa söylerdi

Normal akıntı. Benimde 2 3 gün sürdü. Sonra geciyor. Sonuç iyidir zaten doktor o anda görüyor sorun olsa söylerdi
Canım hsg'yi çeken doktor başka doktordu. Bir sorun görünmüyor dedi. Tabi ben sorunca öyle söyledi. Bence beni başından savdı; yalan söyledi. Asıl sonucu bugün öğleden sonra kendi doktorum açıklayacak .

1,5 yillik evliyim 3 gun once HSG çektirdim. Cok ağrı çektim. Sonuclar normal cikti bekliyorum doktoruma henüz göstermedim bir sonraki reglimde ona gitmemi söyledi bakalim işte

1,5 yillik evliyim 3 gun once HSG çektirdim. Cok ağrı çektim. Sonuclar normal cikti bekliyorum doktoruma henüz göstermedim bir sonraki reglimde ona gitmemi söyledi bakalim işte
Hemen hemen aynı evliyiz canim ben 2 .ay hsg çekindim o ay kist oldu boş geçti bu ay da yumurta takibi yapindim iğne oldum bekliorum umarım bebisim iz gelirr

Bana da bir sonraki reglimde klomen kullanarak gelmemi söyledi. 1,5 yıldır çocuk sahibi olamadığım için kendi halime bırakmak istemedi herhalde; 1,5 sene uzun süre dedi. Süreci hızlandıracak.

Oy klomen kullanmaya korkuyorum kist yapar diye
Valla doktorlarımıza güvenmek zorundayız canım, başka çaremiz yok. Ben Eylül ayında günde 1'er tane olmak üzere 5 tane kullandım; şu an kistim yok. Arkasından hemen soğan kürü yapmıştım. Klomende yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıp da çatlamazsa kist yapıyor canım. Çatlama iğnesi vurursalar sorun olmaz gibi geliyor bana. Allah el kapılarında çare aratmasın derdim hep ama arıyoruz işte

Canim benimkini iğneyle catlattij zaten ama işte benim klomenle çok büyüyor normalde de iyi zaten büyüklük ama olmayınca yöntem deniyoruz sen kaçıncı gün yaptın soğan kurunu zarar olur diye ben ilaç aldigim ay hiç kur falan yapmiyordum

Bana da bir sonraki reglimde klomen kullanarak gelmemi söyledi. 1,5 yıldır çocuk sahibi olamadığım için kendi halime bırakmak istemedi herhalde; 1,5 sene uzun süre dedi. Süreci hızlandıracak.

Beni de iste bir sonraki reglimde cagirdi artik ovulasyon takibi çatlatma ne gerekiyorsa..hayirlisiyla

Beni de iste bir sonraki reglimde cagirdi artik ovulasyon takibi çatlatma ne gerekiyorsa..hayirlisiyla
İnşallah fazla uzamaz. Bence en zoru hsg çekimiydi. Vajinal ultrason da rutin hale geldi artık; ekrandan izliyorum sanki çok anlıyormuş gibi Yine de doktora gitmek rahatlatıyor bir yerde.

Aynen bebek olmayınca es dost görmek istemiyorum hep bebek vs bahsediliyor konu bana geliyor hayatım da renk yok diye uzuluyorum

Aynen bebek olmayınca es dost görmek istemiyorum hep bebek vs bahsediliyor konu bana geliyor hayatım da renk yok diye uzuluyorum
Ben de çok fazla insanla görüşmüyorum. İşyerinde de fazla kalabalık ortamlara girmiyorum. En büyük destekçim kız kardeşim. Eşimin evde olmadığı zamanlarda hep yanımda. Hsg çektirmeye bile beraber gittik. Biraz onunla moral bulmaya çalışıyorum. Bugün perşembeyi cumaya bağlayan gece olduğu için saat 00:00 gibi hacet namazı ve hacet duası yapacağım. Her perşembe yapıyorum ve etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum. Bir perşembe mutlaka tutacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…