- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Size katiliorm doktorlr cok ilgusiz gelior banada yani boyle olmamali daha ilgili olmalilar gerci doktorlr bizi nerdn anlasnlar kizlar bizi ancsk bizler anlarz beklemek cok zor bende 1.5 yildr bekliorm kimseyle konusamiorm da bir sizle yazisiorm her ay test yapip negatif gormektn yoruldm doktora gidip tekrar tedavi baslamaktn yoruldm daha bir suru seyler iste en son rahim filmi cektrdm adet de olamdm basa geri dondm sanrm. Neredyse diger adet gunum geldi. Bende bu hfta ici tekrardn gudicm bakalm bu sefer ne dick. Yine bir husranla donup ilac basla sokturucu verir sanirm. Sonra gidrm artk nasil bir tedavi olack bende bilemiormEn son Hsg dedi ama neymiş hormon sonucum adetin 19.günü kan vericem progesteron sonucumla Kasım a randevu alcakmışm yoğun çok da kendisi öyle toplu bakcakmış kusura bakmasın belki ilaç vercek şimdiden kullanmam gereken zaman su gibi geçiyor zaten pazartesi kapısına dayancam valla bu iş geçiştirmekle olsa 1.5 yıl beklemezdim
Bende 2 doktor değiştirdim ilkine her zaman ulasamiyordum sürekli yurtdışında oluyordu. İkinci doktor ise bana para gözüyle baktı direkt aşılama yoluna gitmeye çalıştı. Son gittiğim doktor harika bir doktor. Bütün tedaviye sil baştan başladık hsg de oldum. Bütün herseyi anlatıyor aradığım zaman özel telefonundan ulasabiliyorum hangi ildesiniz bilmiyorum ama izmir de iseniz bilgi verebilirim doktorum hakkında
Dayanamadım bi hastaneyi arayıp sonuç göstermek içinde muayene parası ödemem gerekiyor mu diye sorayım dedim şansa sekreteri hastanedeymiş görüştüm hormon progesteron hepsinin sonuç kâğıtlarıyla kasımda gitcekmişim randevu alıp off ne diyeyim mecbur uycaz yeterki sonuç alayım da artık hem doktor sonuca gidicek dedi biraz mutlu oldum en son Hsg dedi kasımdan sonra muhtemelen hakkımızda hayırlısı beklemekten başka yapcak bişey yok , bu arada prolaktin i kendi başıma ilaç kullanmıycam da evde bitkisel olarak nasıl düşürebilirim acaba şimdi bana bu ayı da es geçmiş gibi olcak gerçi eşimin Sperm sayısına düşük çıktı oyy Allaha sığınmaktan başka yapcak bişey yok galiba
Bizi bizden başka kimse anlamaz İnan kimseye bişi diyememek öylece beklemek ne kadar zor bi biz biliyoruz insanı yoran da onca tedaviye karşı sonuc alamak ben yine dayanmak dan yanayım sonuçta zorlu bi süreç allahım dayanma gücü versin emeğimizin karşılığını alalım. Bi an önce dualarımız kabul olsun inşş pes etmeyin kızlar biraz sabır o kadar zaman bekledik cok şükür tıp ileri herşeyin çözmü var şu zamanda dua edin sabırlı olunSize katiliorm doktorlr cok ilgusiz gelior banada yani boyle olmamali daha ilgili olmalilar gerci doktorlr bizi nerdn anlasnlar kizlar bizi ancsk bizler anlarz beklemek cok zor bende 1.5 yildr bekliorm kimseyle konusamiorm da bir sizle yazisiorm her ay test yapip negatif gormektn yoruldm doktora gidip tekrar tedavi baslamaktn yoruldm daha bir suru seyler iste en son rahim filmi cektrdm adet de olamdm basa geri dondm sanrm. Neredyse diger adet gunum geldi. Bende bu hfta ici tekrardn gudicm bakalm bu sefer ne dick. Yine bir husranla donup ilac basla sokturucu verir sanirm. Sonra gidrm artk nasil bir tedavi olack bende bilemiorm
Anlıyorum sizi hele özel hastanelere verilen paralar insanı gercekten yoruyo durumu iyi olanlar için sorun yok ya olmayanlar Napıcak her sey para tuzağı insanın güçsüz anından faydalanıyolar boşa. Çıkmasa bari hem psikolojik hem maddi anlamda Rabbim dilediği ini versin inşşEvet arkadaşlar bende izmirdeyim ve egepol Gökalp bey e gidiyorum çok yoğun toplu bakcakmış Kasım a randevu alcam artık benim 2.hormon sonucum dostonex içmiştim ama 5 ay geçti belki yine çıktı bilemiyorum bildiğim tek şey çok zorlu bir süreçten geçtiğimiz 6 tüp kan verdim daha yeni seker insülin vs pco varya araştırıp duruyorlar şimdi çok şükür hepsi temiz prolaktin dışında , sorun benle kalsa iyi eşiminde 2.sperm sonuçları çıktı 10 milyon hızlı hareketli % 20 hareketsiZ % 60 nasıl acaba kötü gibi dedi doktor 200tl ilaç yazmış 1 aylık daha benim hsg belki aşılama bütçesi olmayan ne yapcak ya çok zor hayat şartları Allah herkesin dularını kabul etsin canlarım
Benimde aynı kasıma ameliyat günü verdi daha cok Napıcaz bilmiyorum yaaacnm benım de prolaktınım yuksek de 1 sene kadar once. 47 falandı sonra dustu ama bugunlerde gogsum de agrı oluyo yıne mı yukseldı dıye dusunuyorum... ancak mr cekılmesı ıcın prolaktının 100 cıvarında cıkması lazım dıye bılıyorum doktorum bana öyle demıstı ben ısrarla mr ıstemıstım ve cekıldım de ama bosuna cekılmısım bır sey cıkmamıstı cok sukur.
merhaba bende hsg sonrasi hamile kaldim 1.5 sene denememize rağmenmerhabalar arkadaşlar hsg çektirip hemen arkasından hamile kalanları okudukça 1.5 yıldır hamile kalamayan ben, içime umut doğdu,fakat bu hamile kalan arkadaşlar eşlerinde hiç mi sperm düşüklüğü ,hız problemi yoktu bu soruyu benim gibi hsg çektircek arkadaşların çoğu merak ediyordur sanırım,yani benim eşimin sayı ve hızı düşük hsg çektircem ama yinede hamile kalamamaktan umutsuzluktan korkuyorum
merhaba bende hsg sonrasi hamile kaldim 1.5 sene denememize rağmen
eşimin sperm sonuçlari temiz çikti çok şükür[/QUOTE
inşallah hamilesindir ameliyata bile gerek kalmaz canım ,Allah istedikten sonra olmayacak şey yok hayatta gerçekten,geç olsun ama güç olmasın sağlıklı olsun diyorum kendimi avutmak için ,bende kasımı bekliyorum bakalım ayın 23.adetimin 19.günü progesteron için kan vercekmişim bu yumurtluyormuyum diye mi acaba hepsininsonucunla kasımda gidicem doktora artıkBide benim yumurtlama dönemim Perşembe günüydü adetlerim normal o yüzden kesin konuşuyorum o gün bi belirti yoktu kasık ağrısı vs ama dün sabah saatleri kırmızı sulu bi kann geldi çamaşırı kirletecek miktarda kahverengimsi damlalar şeklinde dewam etti sonra bitti sizce bu yerleşme kanaması mı yumurtlama kanaması mı hani hsgnin etkisi olup da hamile kalmış olabilir miyim adetimi bu ayın 20 gibi bekliyorum
evet izmirdeyız. hangı doktor acaba....
Ayrancilar da Medifema Hastanesi var Ayşe İnmez doktor.
Doktorun hsg derse hiç korkma zaten tedavi aşamasında olması gereken bi. İşlem nereye gitsen istersizin ne gıbı problemınız vardı acaba. ben de pko ya yatkınlık varmıs klomen kullandım fayda etmedı. hsg cektırmem lazım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?