HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Çok güzel pco vardı demi sizde de bize umut oluyor sağlıkla al kucağına , prolaktin yüksekliğide çıktı şimdi bende pco vardı prolaktin de geldi tam oldu bakalım progesteron nasıl çıkcak

Pko yoktu bende canım yumurtalarim buyumuyordu yeteri kadar ondan dolayi. Bakalım hamileyim ama çarşamba günü Rabbim keseyi görmeyi nasip edecek mi? 2 hafta sonra kalbini duyabilecek miyim? Sadece hamile kalmakla bütün dertler bitmiyor malesef.

Çok iyi hatırlıyorum adet gecikmesi yasamistim 2 hafta kadar hergün test sonuç sürekli negatif kan da negatif. Eşim dışarda yine test yaptım ve artık beyin kendini nasıl kurduysa tek olan çizgiyi çift görüp banyo da çığlık atarak aglamistim tekrar baktığımda tek cizgiydi ( doktorum bana demişti ki . Eğer kafana takacaksan sakin bana gelip parani boşa harcama demişti

çok dogru ama ınsan dusunmeden edemıyor kı.

Doğru canım haklısın zaten her zaman söylüyorum hayırlısı ile ver sağlıklısı ile ver diye önemli olan o.inşallah herşey gönlünce olsun Sperm sonucu eşimin nisan ayında 18 milyondu hareketsiZ ise % 48 di ama şu an eşimin de panik atak ilacı almak mecburiyetinde olduğu için gittikçe düşüyor herşeyin en hayırlısını en güzelini en zamanlısını Yüce Rabbim bilir bizimde muradımızı versin inşallah.

Bu arada kızlar 1 ekimde 94.1 dim şu an 91 kiloyum yeriklerime dikkat ediyorum doktor zayıfla pcoyu tetikler kilo dedi hedefim 1 ayda 7 kilo bakalım 12 günde 3 kilo vermişim

Kizlar valla hepimzin ayri ayri derdi sorunu var cok takiyorz hakliyz da ama takinca da olmuorms iste biraz uzaklasmk tabikide iyi. Doktorm bana sirf cocuk icin esinle birlikte olma sende istedgn icin ol. Ve kafana takma dedi. Pko illet bir hastalik ama pko olup da hamile kalanda cok sperm yavas olup sayisi az olanda cok Allah ol derse oluor iste... bizlerde sabredp beklicz ins hayrli sonuclar alacz kizlar ... Bendee adet olmayi bekliorm. En kisa zamanda ins bebeklermzi kucagimza alirz. Rabbim isteyen herkese versn. Bende cok imreniyorm etrafmda o kadar cok insan var ki hamile olan herks soruyr Bende birsy diyemiorm hayrlisi olsn diorm. Insn kotu oluor iste...

Aynen canım bana bide ne kadar ağır canlısınız 3 yıl oldu hadi yapın bi tane artık diyenler mi ararsın tembel çıktınız çok diyenler mi çok canım sıkılıyor ama kimse kimsenin halinden anlamıyor ki Kırarım belki olmuyordur diyen yok kayınvalidemler bayramda eşimin kuzeninin bebeği olcakmış 1 yıllık evliler demediği kalmadı hadi artık elinizi çabuk tutun lar şunun oldu bunun oldu siz daha durunlar insanı bunlarda bunalıma sokuyor bazen insansız yaşamak istiyorum

Ancak biz birbirimizi anliyrz sinaniyorz demekki kizlsr bizimde sinavjmz buyms bu hayatta napalm bende 2 yildr evliym ve bizde 1.5 yildr istyrz ara verdk bazi donemler derkn bu zamana geldij iste herks soruor halden anlayan yok insanlr doktor tavsiye edior olmuor mu die soruyrlr hi kirildigimizi dusunen yok es dost bebek degip duruor bizde istyrz da olmuor napalm biz de hasretz ugrasiorz ama olmaynca olmuor insnlr sordukca acimz artyr kim istemz ki bebeginin olmamasini ama zamani var demekki.

Bu siteye uye olmamdaki amac da kimseye icimdekileri anlatamior olmam. Korkuyrm kimseyede diyemiorm sanki bir gunah islems suc islems gibi bebegm olmuor demek... hergub kendimi motive edeck seyler yapiorm aslnda umutszluga kapilmam gerek pko olup hamile kalan en yakinim ablam ama o bile umutszluga kapilmama engel degil... iki tane cocugu var ve ablam dogru duzgun adet de olamiordu gerci ben hep doktorin dedigi yaptm ablam hem doktorn dedigini yapti hemde bitkisel seyler yapti ve iki bebegine de boyle hamile kaldi ve cok inandi... Bense ilaclar sayesinde olur die hic bitkisel seyler yapmadm ama bu ay akillandm adet olunca bende denicm tek klomene bagli kalmicm... insan caresz olunca hersyi denior bende cagresizm bu konu ben unv. Okuyrm ve bu son donemim kismetse mezun olacgm herkese okul var zor olur die dusunmuorz dedm okulda bitior ben ne dicm insanlara herkes daha cok sorack bana ve ben bunsefer okuluda bahane edemicm... bir bebek bile veremiorm esime... Anne olmak istiorz cok bu zor cok mu buyuk birsy istiorz.. en cokta neye kiziyrm biliormsnz dogrup dogrup bebekelri sokaga birakanlara... evlat degeri bilmeyenlere bak biz yanip tutusuorz bebek hasretndn... Rabbim bizlere de hayrli evlat nasip etsin isyan etmiorm ama cok uzuluyrm...

senı cok iyi anlıyorum çünkü bızım de öyle

cnm bu kadar uzulme. daha cok yenı evlısın . benım 5 yıl olacak subatta. ben napım.. herkes sıkıştırıyor bazen cok cnm sklıyor bazen duymuyorum. ben de 2 yıldır ıstıyorum. eşimle çok mutluyuz çok sukur bır bebısımız eksık ama cinsellıkte sorunumuz var benden kaynaklı. ben soguk kalıyorum bıraz sırf cocuk ıcın yapıyoruz bazen. bu da etkılıyodur tabı.

Ne kadar kafaya takarsan olmaz stres olmamasının tek sebebi...

Canim haklisin seni de uzdm herksn bir derdi vardi istr o sogukluk bende de oldu sonradan gecti nasil oldu bilmiorm. Ins cnm o skntnzda gider cnm hepimzn gider bizimde bir sorunmz yok cok sukur mutlu bir evliligm var severek evlendk iste bebiskmz eksjk bir bizimde

yok cnm benım uzmedın. ınsallah mutlu gunler yakın inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…