- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 63
- 30
- Konu Sahibi kediiiiiiiiii
-
Ne güzel ikiz he Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin cnm ya... bende 3 gun once yani cumartesi gunu catlatma ignesi vurulmustum benim de 2 yumurtam vardı bende hep ikiz çocuğum un olmasını istiyorum çocukluğumdan beri inşallah olur sağlık li olsun da 1 veya 2 farketmez de işte Allahım hayırlısini versin yeterMerhaba canım cok tesekkur ederım :) darısı basına : ) benım ailemde ıkız yok.ıkı yumurtam olmustu sanırım ıkısıde catlamıs ve dollenmıs rabbımın mucızesı :) klomen ve catlatma ıgnesının bunda etkısı var mı bılmıyorum.baska ne öğrenmek ıstıyorsan sorabılırsın hıkayemde :)
P.tesi hsg çektirdim bugün yumurtlama gunum 7 gun bekleyeceksin dedigi icin yumurtlamam oldugu halde bos geçiyorum sizce dogrumu yapiyorum beklemelimiyim?
Evet verdiler cnm ama ilk defa yumurtlami net bi sekilde hissetmistim o yuzden acaba devam etsemmi dedim. Ama dogru diosun antibiyotik bitsin calismalara devam insallah hayirlisiyla olur insantibiyotik vermediler mi hsg den sonra bana antibiyotik bittikten sonra korunmayı bırak demişti doktor.. bence beklemen doğru olur diye düşünüyorum ..
Evet verdiler cnm ama ilk defa yumurtlami net bi sekilde hissetmistim o yuzden acaba devam etsemmi dedim. Ama dogru diosun antibiyotik bitsin calismalara devam insallah hayirlisiyla olur ins
ben de hsg çektirdim arkadaşlarAllah gönlümüze göre versin inşallah..
Insallah canım allah gonlune gore versın ınsallah :) bende uzun zamandır denıyordum ama klomen ve ıgne ıle cok sukur ılk ayımda hamıle kaldım.tek onerım kesınlıkle rahat ve stressız davranmak.ıst dayım 35 yasındayımAyy çok güzel ikiz bebek ALlahim bana da nasip etsin ben de hamile kalmaya çalışıyorum 1 senedir olmuyor önümüzdeki ay doktor sanırım klomen ve çatlatma iğnesi olcak.sen ne zamandır deniyosun onerecegin bişey var mı nerede yaşıyorsun kaç yaşındasın
Amın canım allah gonlune gore versın ınsallah :)Ne güzel ikiz he Allah hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin cnm ya... bende 3 gun once yani cumartesi gunu catlatma ignesi vurulmustum benim de 2 yumurtam vardı bende hep ikiz çocuğum un olmasını istiyorum çocukluğumdan beri inşallah olur sağlık li olsun da 1 veya 2 farketmez de işte Allahım hayırlısini versin yeter
Bana korunmana gerek yok demıslerdı canım ve korunmadım.ama o ay hamıle kalmadım.hayırlısı olsunP.tesi hsg çektirdim bugün yumurtlama gunum 7 gun bekleyeceksin dedigi icin yumurtlamam oldugu halde bos geçiyorum sizce dogrumu yapiyorum beklemelimiyim?
Ben de umutlandim yazinla canım stres yapmamak lazım şu an rahatım ama umarım etkisi olur. Ben izmirdeyim 30 yaşındayım bu ay kist var dedi dr önümüzdeki ay eğer kist olmazsa başlarız klomené dedi.darısı başıma senin kadar şanslı olurum inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsinInsallah canım allah gonlune gore versın ınsallah :) bende uzun zamandır denıyordum ama klomen ve ıgne ıle cok sukur ılk ayımda hamıle kaldım.tek onerım kesınlıkle rahat ve stressız davranmak.ıst dayım 35 yasındayım
Insallahh teşekkür ederim...Amın canım allah gonlune gore versın ınsallah :)
Kıstı adetle atıyorsun dıyorlar.insallah senınde oyle olur.ınsallah canım sende benım kadar sanslı olursun canım :)Ben de umutlandim yazinla canım stres yapmamak lazım şu an rahatım ama umarım etkisi olur. Ben izmirdeyim 30 yaşındayım bu ay kist var dedi dr önümüzdeki ay eğer kist olmazsa başlarız klomené dedi.darısı başıma senin kadar şanslı olurum inşallah Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin
Hayırlısı olsun canım cok sevındım :) testte de gorunuyordu zaten ama kan garantı olmus :)Kanda Beta hcg sonucum 69 ciktiiiiiiiiiiii
Cok ama cok teşekkür ederim. Senin duaların kabul oluyor, Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...Hayırlısı olsun canım cok sevındım :) testte de gorunuyordu zaten ama kan garantı olmus :)
:)) amın canım ınsallah :) rabbım hepımızın evlatlarını saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın saglıklı uzun omurler versınnnn amın :)Cok ama cok teşekkür ederim. Senin duaların kabul oluyor, Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Ne zaman ilişkide bulundun canım hemen oldu anlamadımSelam canlarım :)
24 martta adet olup, 30 martta hsg çektirip dostinex kullanmıştım. Azönce eczaneden hassas gebelik testi predictor early aldım. Ay nolur sizde bi bakın. Kutunun üzerinden adetten 4 gun önce yapıldığında bile sonuç verir yazıyor. Ayrıca silik çizgi bile olsa sonuç pozitiftir yazıyor. Düşüp bayılacağım şimdi
İnşallah canım bu ay ilişkide bulunsam gebelik olur demiKıstı adetle atıyorsun dıyorlar.insallah senınde oyle olur.ınsallah canım sende benım kadar sanslı olursun canım :)
Insallah olur canım.rabbım ol dedıkten sonra olamyacak bısey yok.ama sen cok panık ve streslı gıbı geldın bana.once bu stresını atman, vucudunu rahatlatman gerek canım benımİnşallah canım bu ay ilişkide bulunsam gebelik olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?