hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

bide şöyle bişey düşündüm şimdi ocağın 9'unda bizim üniversitenin final sınavları başlıyor ben mezunum fakat onun alttan dersleri olduğu için sadece sınavlar için oraya gidiyor ve 2 hafta kadar orada kalıyor arkadaşlarında kalıyor aileme herhangi bir bahane ile okulla ilgili bir durumdan dolayı üniversiteye gitmem gerektiğini söylesem ve o ordayken gitsem ve arasam ben şuanda okuldayım desem veya sınav çıkışında onu yakalasam okulda okuduğumuz şehirde olmuş olacağız oturup konuşsak sizce bu daha iyi olmaz mı :26: fakat finallere daha 1 ay var ama olay soğumuş olur daha iyi olur diye düşünüyorum nasıl fikir sizce bu:26::26::26::26:

bence bu daha ii fikir hem ara soğumuş olur şuan çok taze siniri geçmiş olur bnece 1 ay bekle

canım senin şuan bile için içini yiyor bir ay sen duramazsın bence doğru aralıklarla telefon şuan için en güzeli gibi duruyor baksana tepkileri ilk önceki gibi değil sanki yazdıklarından hi sencede öyle değil mi yani bence o yüzden şimdilik gitme gelme planları yapma derim dediğim gibi doğru aralıklarla ister ara ister msj at baksana bi tepki ölçtük bence olumlu :)

Evet kesinlikle katılıyorum , şuan bu doğrusu.

canım arada sıraa mesaj atarım fakat bunu yapmam yüzyüze gelip konuşmamız için çok iyi bir fırsat olmaz mı :26:

Öncelikle bunun bir aldatma olmadığını idrak etmesini sağla , sonrası en kolayı canım

canım onu her seferinde dile getirdim sadece arkaaşca muhabbet ettiğim birisiydi dedim hatta yazıştıklarımıza sende şahit oldun dedim ama çok fena takmış kafasına ben senin başka bir erkeğin adını ağzına almana bile dayanamazken bu mesajlara nasıl dayanayım yastığa başımı koyduğumda aklıma gelip duruyor o piçin yazdıkları falan diyo

haklısın canım fakat mesaj veya arama yaparım ama okulda yüzyüze konuşmamız çok daha iyi olmaz mı :44:

Canım vallahi benim msne ekleme olayı olduktan sonra kapısına gittim zorla çıktı ama ben orada doğruları dememiştim ama inanmamıştı zatende.
Sonra akşama doğru yalvar yakar yanıma çağırdım son kez gel dinle diye , sonra doğruları anlattım göz yaşlarıyla , inandı herzamanki gibi elimi tuttu.

Geçende biliyorsun gittim gelmedi , bide ne anladı geçende böyle yapmışım hatalıymışım demek ki
Peh sadece gerçekten bu musun diye görmeye geliyordum dedim.
Sende ikinci kez gideceksin ve gelmeyebilir bunu dikkate al.

tamam bide şu açıdan düşün telefonla konuşup yada çok fazla üstelemedn bu meseleyi astınız ve görüşmek istediğini dile getirdin tamam dedi bu şekilde mi güzel olur yoksa senin dediğn gibi pat diye arayıp ben surdaym diye damdan düşer gibi olmaz mi sence?ama karşılıklı konuşup bu görüşmeyi ikiniz ayarlarsanız bence çok daha muhteşem olur haberin olsun ( ;

canım ben okuduğumuz memlekete gidip kendisi sınavdan çıkarken yakalayıp konuşsam diyorum:26:

Senin elinde en azından numarası var canım benimkinin günlerdir telefonu kapalı her attığım mesaj göderme başarısız diyor..Benden daha iyi durumdasın benimkide kendimi toparlamam lazım falan dedi ..en azından aradığında sesini duyuyorsun..Lakin artık arama derim..zor ama arama tut benim gibi kendini...

aynen öyle ara sıra msj at ne çok fazla zaman atlat nede ardarda yapma ama.anladın umarım ara sürecini?görüşme konusunda da dediğim gibi bence birlikte kararlaştırın bunu

aynen öyle ara sıra msj at ne çok fazla zaman atlat nede ardarda yapma ama.anladın umarım ara sürecini?görüşme konusunda da dediğim gibi bence birlikte kararlaştırın bunu

canım bunları uygulayacağım peki yüz yüze gelmek istemezse ya o zaman ne yaparım ben tüm hayallerim suya düşer

canım aynı durumu zamanında bende yaşadım bana sinirlenip hattını iptal ettirmişti günlerce ağladım dua ettim ama yine döndü bi şekilde sende sabret mutlaka arayacaktır seni buna eminim ama sen hayatını sanki artık o aramayacakmış gibi yönetmeye bak ama mutlaka bi şekilde ulaşacaktır sadece zamana ihtiyacı var bence erkeklerin tek bahanesi bu çünkü zaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…