- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Yapma böyle umutsuzca konuşma bak göreceksin ters yapmayacaktır ama şu süreci düzgün atlatın yeter ki
çünkü bazen belli olmuyo ne yapacağı çok yalvardığımı bilirim üniversite yıllarında çık yarım saat konuşalım diye inadı tuttumu nuh der peygamber demez o yüzden dedim canımneyse dediğin gibi umutsuz olmayacağım mesela bugün nasılsından sonra hiç mesaj yazmadım daha sonrasında ne kadar zaman sonra atayım mesaj??
çünkü bazen belli olmuyo ne yapacağı çok yalvardığımı bilirim üniversite yıllarında çık yarım saat konuşalım diye inadı tuttumu nuh der peygamber demez o yüzden dedim canımneyse dediğin gibi umutsuz olmayacağım mesela bugün nasılsından sonra hiç mesaj yazmadım daha sonrasında ne kadar zaman sonra atayım mesaj??
Kaç saat oldu o sana yazdı ama sen yazmadın hâlâ :) senin gerçekten dengen bozulmuş canım :) yaz tabi bu seferde demesn sadece bir soru sordu ve sonra yazmadı.
Ne facebook nede twitter var bende,sevgiliminde öyle dertler yok rahatız
Tüm sayfaları okuyamadım canım kusuruma bakma bikaç şey merak ettim yaşlarınız kaç, ne kadardır berabersiniz ve kaç kere ayrılıp barıştınız?
canım ben 22 o 23 yaşındayız 3 senedir birlikteyiz canım ve ayrılıkların sayısını inan bende bilmiyorum çok fazla oldu ama hep tekrsrdan bi sebeple yine geldik bir araya
Ben 23 erkek arkadaşım 25 yaşında.Bizde 3 yıldır birlikteyiz ve sayısız ayrılığımız oldu bizimde,hep benim istemelerimle.Ve şunu anladım sanırım onu sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum o yüzden sordum sana da bu soruları yanlış anlama.Sorun bende mi diye
Bende de var elbet eksiklikler ama asıl sorun aşk bitti bende
son durum nedir canım
kızlar şuanda mesajlaşıyoruz fakat sanki iki arkadaş gibi
kızlar şuanda mesajlaşıyoruz fakat sanki iki arkadaş gibi
mesela cnm msjlaşmanızı aktarsan bizde yorum yapsak :26:
Bu iyi haber ışte zaten hemen eskisi gibi olacağını kimse soyleymz bugün arkadaş gibi yarın daha samimi:) sende bir daha yalan söyleme bak kaç gündür uğraşıyorsun bir daha çok zor gelirsin bu duruma haberin olsun
canım öylesine mesajlaşıyorduk iki arkadaş gibi sanki benim bir yerdeki yazı dikkatimi çekti ona yazdım aynen şöyle yazdım akratıyorum:
MAVİ RENK MUTLULUĞUN RENGİYMİŞ.. BUNA EN İYİ ÖRNEK SIKINTILI ANLARIMIZDA DENİZ KENARINA GİDİP DENİZİN BİZE SUNDUĞU MAVİLİĞİ SEYRETMEK İSTERİZ.. dedim
bana şunu yazmış:
SENİ SEVMENİN RENGİ YOK AMA BEN SENİ SEVERKEN MUTLUYUM YAZMIŞ
bende şunu yazdım:
AŞKIN TÜRLÜ RENKLERİ OLDUĞUNU SÖYLERLER KİMİNE GÖRE KIRMIZI KİMİNE GÖRE EBRULİ... AMA BANA GÖRE SENİN GÖZLERİNİN RENGİ BU ... dedim :)
Ya ne arkadaşı kız
Çok güzel aynen devam.
Bende de bişeyler oldu baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?