hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

Yapma böyle umutsuzca konuşma bak göreceksin ters yapmayacaktır ama şu süreci düzgün atlatın yeter ki

çünkü bazen belli olmuyo ne yapacağı çok yalvardığımı bilirim üniversite yıllarında çık yarım saat konuşalım diye inadı tuttumu nuh der peygamber demez o yüzden dedim canım neyse dediğin gibi umutsuz olmayacağım mesela bugün nasılsından sonra hiç mesaj yazmadım daha sonrasında ne kadar zaman sonra atayım mesaj??

Kaç saat oldu o sana yazdı ama sen yazmadın hâlâ :) senin gerçekten dengen bozulmuş canım :) yaz tabi bu seferde demesn sadece bir soru sordu ve sonra yazmadı.

Kaç saat oldu o sana yazdı ama sen yazmadın hâlâ :) senin gerçekten dengen bozulmuş canım :) yaz tabi bu seferde demesn sadece bir soru sordu ve sonra yazmadı.

Ne facebook nede twitter var bende,sevgiliminde öyle dertler yok rahatız
Tüm sayfaları okuyamadım canım kusuruma bakma bikaç şey merak ettim yaşlarınız kaç, ne kadardır berabersiniz ve kaç kere ayrılıp barıştınız?

canım ben 22 o 23 yaşındayız 3 senedir birlikteyiz canım ve ayrılıkların sayısını inan bende bilmiyorum çok fazla oldu ama hep tekrsrdan bi sebeple yine geldik bir araya

canım ben 22 o 23 yaşındayız 3 senedir birlikteyiz canım ve ayrılıkların sayısını inan bende bilmiyorum çok fazla oldu ama hep tekrsrdan bi sebeple yine geldik bir araya

Ben 23 erkek arkadaşım 25 yaşında.Bizde 3 yıldır birlikteyiz ve sayısız ayrılığımız oldu bizimde,hep benim istemelerimle.Ve şunu anladım sanırım onu sevmiyorum ayrılmayı düşünüyorum o yüzden sordum sana da bu soruları yanlış anlama.Sorun bende mi diye
Bende de var elbet eksiklikler ama asıl sorun aşk bitti bende

anladım canım ama bence sevmiyorsan bitir tamamen derim

mesajın cevabını yazmadan kendisi mesaj göndermiş mesajlarım iletilmiyormu sana diye bende iletiliyor geliyor dedim oda iyi o zaman sorun yok yazmış bende evet yazdım sadece:26:

son durum nedir canım

canım az önce son gönderdiğim evet mesajını birdaha gönderdim delilik yaptım en son evet yazmıştım bidaha yolladım oda ne evet? yazmış bişey yazmadım tekrar atmış mesaj evet ne dedim sana demiş bende sana en son gönderdiğim msj tekrar gitti pardon yazdım oda senin bu telefonun canımı sıkıyor yazmış (biz konuşurken arada kapanırdı çok sinir olurdu) bende aynen bazen tuhaflaşıyor yazdım sustu bişey yazmadı başka

mesela cnm msjlaşmanızı aktarsan bizde yorum yapsak :26:

canım öylesine mesajlaşıyorduk iki arkadaş gibi sanki benim bir yerdeki yazı dikkatimi çekti ona yazdım aynen şöyle yazdım akratıyorum:

MAVİ RENK MUTLULUĞUN RENGİYMİŞ.. BUNA EN İYİ ÖRNEK SIKINTILI ANLARIMIZDA DENİZ KENARINA GİDİP DENİZİN BİZE SUNDUĞU MAVİLİĞİ SEYRETMEK İSTERİZ.. dedim
bana şunu yazmış:

SENİ SEVMENİN RENGİ YOK AMA BEN SENİ SEVERKEN MUTLUYUM YAZMIŞ
bende şunu yazdım:

AŞKIN TÜRLÜ RENKLERİ OLDUĞUNU SÖYLERLER KİMİNE GÖRE KIRMIZI KİMİNE GÖRE EBRULİ... AMA BANA GÖRE SENİN GÖZLERİNİN RENGİ BU ... dedim :)

Son düzenleme:

canım prettywitch e yazdığım yorumu seninde okuyup yorumlamanı isterim

Son düzenleme:

ne güzellllllllllllll ne güzellllllllllllllllllllll hemen adanaya gidiyorsunnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…