hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

canım zamanı uzatman bence senin için daha zor hergün çok üzülüyorsun.Sevgilin eğer seni affedicekse bunu 2 gün sonrada yapar 1 hafta sonrada.Aklında affetme düşüncesi olsun yeter ki.Ayrıca bence sevgilin biraz daha yumuşadı sen tmm bitirelim olayına getirince konuşmayı şuan birşey diyemiyorum demişti bence git ve yüzyüze konuş.Eğer döneceği varsa zaten döner sana.Ama 1 hafta ara verirsen belki oda senin vazgeçtiğini vs. bu tarz şeyler düşünür olabilir.Yani dediğim gibi senden vazgeçmeyecek insan seni affedicek insan 2 gün sonrada 1 hafta sonrada aynı kararı verir.Ben böyle düşünüyorum git ve konuş çnkü sen hergün daha da meraklanıyorsun.Sonuçunun ne olucağını bilmediğimz seyler o konu hakkında daha çok kafamızı yormamıza neden oluyor.En azından birlikte konuşun son kararınızı verin ve hayatınıza birlikte yada ayrı ayrı devam edin.Ama ben seni affedeceğine inanıyorum nedense..

canım bende tıpkı böyle düşünüyorum ama içimde endişeler var ya gelmezse yanıma ben o kadar yol gitmiş olacağım yolda falan değilim ama düşünsene eğer gittiğimde olaylar istediğim gibi olmazsa ne kadar kötü bi yıkım olur benim için tahmin edebiliyomusun ama oraya kadar gelmişken beni boş çevireceğinide en azından görüşmeyi kabul edeceğinide düşünüyorum

tatlım tepki ölçmek için bir msj at bakalım ne yapacak bi merhaba bi günaydın bi nasılsın n'pyrs ne bilim içeriğini sen belirle fakat kızar gibi değil sakince normal şeyler yaz.o konuyu açmadan vereceği tepkiye göre hareket edersiniz

:)sevdiğine sadece nasılsın mi yazacaksın.
bak kalbinin sesini dinle ve içinden gelen ne varsa ama ne varsa onun gözlerine bakipda söyleyemediğin keşke şuan onu sevdiğimi söyleyebilsydm dediğin anlarda söyleyemdğn ne varsa yaz

ama şuanda sadece nasılsın yazıp gönderebildim ve halen cevap yok yoksa hata mı yaptım hiçbişey yazmamalımıydım ama olmuşla ölmüşe çare yapktor cevabını bekleyeceğim bakalım ne olacak

nasılsın yazdım ve cevap şu: ''''İYİYİM,ODAMDAKİ DOLAP VARDI YA ANNEMLE ONUN İÇİNİ DÖKÜYORUZ GİYMEDİKLERİMİ KALDIRACAĞIZ BU DOLAP KALKACAK İŞTE OYALANIYORUM YARDIM EDİYORUM'''' yazmış

Son düzenleme:

Ooo bence bu çok iyi
Tamam doğal konuş , Bende yardım edeyim mi sana falan de mesela :)
Bunun gibi birşey yada.

bide şöyle bişey düşündüm şimdi ocağın 9'unda bizim üniversitenin final sınavları başlıyor ben mezunum fakat onun alttan dersleri olduğu için sadece sınavlar için oraya gidiyor ve 2 hafta kadar orada kalıyor arkadaşlarında kalıyor aileme herhangi bir bahane ile okulla ilgili bir durumdan dolayı üniversiteye gitmem gerektiğini söylesem ve o ordayken gitsem ve arasam ben şuanda okuldayım desem veya sınav çıkışında onu yakalasam okulda okuduğumuz şehirde olmuş olacağız oturup konuşsak sizce bu daha iyi olmaz mı :26: fakat finallere daha 1 ay var ama olay soğumuş olur daha iyi olur diye düşünüyorum nasıl fikir sizce bu:26::26::26::26:

bide şöyle bişey düşündüm şimdi ocağın 9'unda bizim üniversitenin final sınavları başlıyor ben mezunum fakat onun alttan dersleri olduğu için sadece sınavlar için oraya gidiyor ve 2 hafta kadar orada kalıyor arkadaşlarında kalıyor aileme herhangi bir bahane ile okulla ilgili bir durumdan dolayı üniversiteye gitmem gerektiğini söylesem ve o ordayken gitsem ve arasam ben şuanda okuldayım desem veya sınav çıkışında onu yakalasam okulda okuduğumuz şehirde olmuş olacağız oturup konuşsak sizce bu daha iyi olmaz mı :26: fakat finallere daha 1 ay var ama olay soğumuş olur daha iyi olur diye düşünüyorum nasıl fikir sizce bu:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…