- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
aklım o kadar karışık ki canım şimdi 2 gün sonra gitsem acaba olay daha çok yeni olduğu için gitmemin bir faydası olmaz mı diye düşünüyorum bir taraftanda 1 hafta sonra gidersem sanki herşey bitmişken tekrar barışma isteğinde bulunmak için gitmiş konumunda olacağım ve çok anlamsız olacak çok kararsızım canım ne yapayım ben
canım keşke tüm mesele aramak olsa bu defa tamamen hatalı olan benim o sebeple kendimi affetirebilimek için elimden geleni yapmam gerek ama aramıyorum şimdilikarama aradıkça onlar farklı moda geçiyorlar
canım zamanı uzatman bence senin için daha zor hergün çok üzülüyorsun.Sevgilin eğer seni affedicekse bunu 2 gün sonrada yapar 1 hafta sonrada.Aklında affetme düşüncesi olsun yeter ki.Ayrıca bence sevgilin biraz daha yumuşadı sen tmm bitirelim olayına getirince konuşmayı şuan birşey diyemiyorum demişti bence git ve yüzyüze konuş.Eğer döneceği varsa zaten döner sana.Ama 1 hafta ara verirsen belki oda senin vazgeçtiğini vs. bu tarz şeyler düşünür olabilir.Yani dediğim gibi senden vazgeçmeyecek insan seni affedicek insan 2 gün sonrada 1 hafta sonrada aynı kararı verir.Ben böyle düşünüyorum git ve konuş çnkü sen hergün daha da meraklanıyorsun.Sonuçunun ne olucağını bilmediğimz seyler o konu hakkında daha çok kafamızı yormamıza neden oluyor.En azından birlikte konuşun son kararınızı verin ve hayatınıza birlikte yada ayrı ayrı devam edin.Ama ben seni affedeceğine inanıyorum nedense..
canım dünden beri konuştun yada msj attın mi ?
tatlım tepki ölçmek için bir msj at bakalım ne yapacak bi merhaba bi günaydın bi nasılsın n'pyrs ne bilim içeriğini sen belirle fakat kızar gibi değil sakince normal şeyler yaz.o konuyu açmadan vereceği tepkiye göre hareket edersiniz
tatlım tepki ölçmek için bir msj at bakalım ne yapacak bi merhaba bi günaydın bi nasılsın n'pyrs ne bilim içeriğini sen belirle fakat kızar gibi değil sakince normal şeyler yaz.o konuyu açmadan vereceği tepkiye göre hareket edersiniz
:)sevdiğine sadece nasılsın mi yazacaksın.
bak kalbinin sesini dinle ve içinden gelen ne varsa ama ne varsa onun gözlerine bakipda söyleyemediğin keşke şuan onu sevdiğimi söyleyebilsydm dediğin anlarda söyleyemdğn ne varsa yaz
nasılsın yazdım ve cevap şu: ''''İYİYİM,ODAMDAKİ DOLAP VARDI YA ANNEMLE ONUN İÇİNİ DÖKÜYORUZ GİYMEDİKLERİMİ KALDIRACAĞIZ BU DOLAP KALKACAK İŞTE OYALANIYORUM YARDIM EDİYORUM'''' yazmış
Ooo bence bu çok iyi
Tamam doğal konuş , Bende yardım edeyim mi sana falan de mesela :)
Bunun gibi birşey yada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?