- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Mantıklı ama bu bi hafta da arayıp sormazsan ondan vazgeçtiğini düşünmez mi :18:
canım oda doğru ne yapabilirim peki o 1 haftalık süreçte unutmadığımı belli etmek için:26:
ama son konuşmada ben bbitirme konuşması yaptığım için ağladı ondan sonra sanki fikri değişti gibi şuanda bişey diyemiyorum dedi ondan önceki konuşmalarda bitti artık olmaz diye konuşuyordu
Bilmiyorum ki canım onu unutmadığını,pişman olduğunu göstercek bişeyler yap ama asla vazgeçme canım eminim ki çok mutlu olacaksın ve bunlar sadece birer kötü anı olacak
hmm cnm o zaman yine devam et aramaya ama günde 5 defa falan arama çok arama yani ben en başından beri affedeceğine inanıyorum zaten. yarın sabah tekar ara akşam üzerine doğruda ara bir defa daha bakalım ne dyecek burayada yaz cnm
canım gitme konusunda sence eminmisin ?yani hani yazmıştın ya sakin aynı hatayı yapma demiş belki ters tepebilir.
canım ama şimdi onunla konuşmak için tek bahanem son konuşmamızda şuanda konuşamıyorum daha sonra konuşalım dediği için aramam olacak yani eğer ararsam sadece son kez söylemesi gerekenleri duyup kapatmak ve bitirmek olacak o sebeple ben bu şansımı onun yaşadığı şehre gidince kullanmak istiyorum:26:
hmm cnm peki o zaman git ve konuş son şansını kullan bnce , madem yumaşadı yanınada gelecektir
bi fikir verin lütfen ne yapabilirim 1 hafta boyunca eğer ararsam son konuşmamız olmak zorunda ve oraya gittiğimde arama ve yanıma çağırma bahanem kalmayacak ne yapabilirim yardımcı olun lütfennn
bence çok fazla üstüne gelip seni sıkboğaz etmemek için bi müddet aramayacağım, seni sevdiğimi biliyosun bu süre boyunca sende belki sakin kafayla tüm ilişkimizi düşünüp beni anlarsın, görüşmk üzere vs gibi msj yazabilirsin
2 gün sonra oraya gitmeyi düşünüyorum 1 hafta çok fazla diye düşünüyorum yüz yüze iken daha iyi olacağından eminim o sebeple arayı fazla açmak istemiyorum kızlar sizce
cnm bn zaten gitmen ve görüşmen taraftarıyım git ve bir sonuca bağansın olay belirsizlik daha çok üzüyor insanı..
Sıcağı sıcağına giderse gelmeme ihtimali var bence olayın soğuması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?