hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

ama son konuşmada ben bbitirme konuşması yaptığım için ağladı ondan sonra sanki fikri değişti gibi şuanda bişey diyemiyorum dedi ondan önceki konuşmalarda bitti artık olmaz diye konuşuyordu

hmm cnm o zaman yine devam et aramaya ama günde 5 defa falan arama çok arama yani ben en başından beri affedeceğine inanıyorum zaten. yarın sabah tekar ara akşam üzerine doğruda ara bir defa daha bakalım ne dyecek burayada yaz cnm

Bilmiyorum ki canım onu unutmadığını,pişman olduğunu göstercek bişeyler yap ama asla vazgeçme canım eminim ki çok mutlu olacaksın ve bunlar sadece birer kötü anı olacak

canım çok teşekkür ederim ama artık tek konuşma bahanem onun konuşamıyorum şuanda demesi olacak yani eğer oraya gitmeden bu konuyu açarsam oraya gittiğimde çağırma bahanem kalmaz:26:

canım ama şimdi onunla konuşmak için tek bahanem son konuşmamızda şuanda konuşamıyorum daha sonra konuşalım dediği için aramam olacak yani eğer ararsam sadece son kez söylemesi gerekenleri duyup kapatmak ve bitirmek olacak o sebeple ben bu şansımı onun yaşadığı şehre gidince kullanmak istiyorum:26:

hmm cnm peki o zaman git ve konuş son şansını kullan bnce , madem yumaşadı yanınada gelecektir

bi fikir verin lütfen ne yapabilirim 1 hafta boyunca eğer ararsam son konuşmamız olmak zorunda ve oraya gittiğimde arama ve yanıma çağırma bahanem kalmayacak ne yapabilirim yardımcı olun lütfennn

Bence arama , arama ki düşünsün o da
Hergün ararsan bu sefer bu suçlu bişeyler yaptı ondan arıyor dicek
Hep aynılar.

bence çok fazla üstüne gelip seni sıkboğaz etmemek için bi müddet aramayacağım, seni sevdiğimi biliyosun bu süre boyunca sende belki sakin kafayla tüm ilişkimizi düşünüp beni anlarsın, görüşmk üzere vs gibi msj yazabilirsin

bi fikir verin lütfen ne yapabilirim 1 hafta boyunca eğer ararsam son konuşmamız olmak zorunda ve oraya gittiğimde arama ve yanıma çağırma bahanem kalmayacak ne yapabilirim yardımcı olun lütfennn

cnm bence arama onu bi yanlız bırak düşünsün üstüne düşme ısrar etme sıkılmasın bekle sabret olay bi soğusun şu an çok taze bence 1 haftadan daha fazla sesini çıkarma yanlız bırak özlesin bi seni düşünsün bence herkez 1 şansı hak ediyo sana verecektiir emin ol dua et bol bol

2 gün sonra oraya gitmeyi düşünüyorum 1 hafta çok fazla diye düşünüyorum yüz yüze iken daha iyi olacağından eminim o sebeple arayı fazla açmak istemiyorum kızlar sizce

2 gün sonra oraya gitmeyi düşünüyorum 1 hafta çok fazla diye düşünüyorum yüz yüze iken daha iyi olacağından eminim o sebeple arayı fazla açmak istemiyorum kızlar sizce

cnm bn zaten gitmen ve görüşmen taraftarıyım git ve bir sonuca bağansın olay belirsizlik daha çok üzüyor insanı..

cnm bn zaten gitmen ve görüşmen taraftarıyım git ve bir sonuca bağansın olay belirsizlik daha çok üzüyor insanı..

aklım o kadar karışık ki canım şimdi 2 gün sonra gitsem acaba olay daha çok yeni olduğu için gitmemin bir faydası olmaz mı diye düşünüyorum bir taraftanda 1 hafta sonra gidersem sanki herşey bitmişken tekrar barışma isteğinde bulunmak için gitmiş konumunda olacağım ve çok anlamsız olacak çok kararsızım canım ne yapayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…