hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

canım sizin aşkınızın rengi gözgöze baktiginizda ortaya çıkıyor baksana yazılanlara:)oda gerçekten güzel yazmış şimdi hakkını yememek gerekir:) dediğim gibi yalan yok artik saklamak yok böyle devam et köklü bi ilişki olur zaten anlaşıldı mi lolita:)

çok ama çok teşekkür ederim pembe_seker fakat hemen kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü onun işi belli olmuyor bazen ama asla yalan yok bundan sonra o kesin

yani tabi şuan sadece bu anın tadını çıkart hem bu sizi sanki yeni tanışıyormuş gibi yapar biraz mesafeli gibi ama ikinznde içi birbirimize kıpır kıpır buda güzel aslında:) ama elbet günden güne iyi olacak üzmezsen dediğinden çıkmazsan böyle devam canım:)

canım tıpkı onun gibi konuştun dediğinden çıkmazsan üzmezsen diyerek tekrar eskisi gibiolmak için onu yapma dediği herşeyden vazgeçmeye hazırım yeterki bir an önce düzelsin aramız çok pişmanım hatalarım için

Canım bak öncede söylemiştim sana görüşme konusunu bence birlikte ayarlayın böylesi çok daha güzel olur emin ol buna

canım prettywitch hemen adanaya git dediği için ona fikrimi belirttim senin dediğin gibi öyle bir düşüncem yok şimdilik eğer aramız düzelirse tamamen (inşallah)bu planı birlikte yapmayı düşünmek bile bana mutluluk vermeye yetiryor

cnm mesajlaşıyormuşsunuz çok sevindim umarım düzelecek aranız bu çocuk seni gerçekten çok seviyo şşu gururunuda kıhrsa affedecek inş.cnm sanada ders olsun bi daha yanı hataları yapma barıştığınızda ilişkiniz mükemmel olsun inş.güzel mesajlaşmışsınız bence sürekli msj atma ondanda bekle üstünede gitme affedecek inş. hem tamamen bitirmiş olsaydı şu an neden mesaj atıyo olsun demekki bitmedi onun için ama sana çok kızgın hadi bakalım ii haberlerini bekliyoruz

teşekkür ederim canımm bende öyle düşünüyorum gerçekten bitirmiş olsaydı msj atmazdı kesinlikle umarım aramız tamamen düzelir ve bende burada sizlerle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…