- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
kapattı telefonu hala açmamış aradım 2 defa kapalı ben ne yaptım ya suçum ne şimdi haber verdim ben niye tavır yapıyor birde sanki bana nispet yapar gibi telefonunu kapamış deli olacağım ya of çocuk gibi davrandı resmen
cnm sakin ol , açıcak eninde sonunda ve sende güzelce anlatırsın anlayacağına eminim sen iyi niyetle haber vermişsin
çok zor bi kişiliği varmıs erkek arkadaşınızın.. telefonun şarjı bıttı dıye eve donmenızı ıstemesı anaaa..
canım senin erkek arkadaşın baya abartmış işi artık..en güzeli bir mesaj çek içindekileri duyguları samimiyetle anlatan bir mesaj..elbet iletilecek..ve kendini geri çek..çok zor çok acı ama bunu yapmak zorundasın..bizler şahitiz ne kadar çaba harcadığına..sakinleşmeye ihtiyacınız var ikinizinde..
De ki elimden geleni yaptım seni tekrar kazanmak için bundan sonrası senin bileceğin iş bitanem sadece seni bekliycem falan filan işte..
canım yazmasına yazarımda sence burda bana yapılan bir haksızlık yok mu gerçekten sabrediyorum ama çok abarttı bu defa çok canım sıkılıyor
Birini geri döndürmek için en güzel yol fena bi mesaj yazıp ,o kişiyle vicdanını baş başa bırakıp olayları geriden seyretmek..Seninkinin yaptığı saçma sapan bişey..anlaşılan psikolojisi baya bozulmuş ki havadan nem kapıyor..bak bende mecburen bekliyorum sende bekleyeceksin.
Ah çileli kardeşim senide çok iyi anlıyorum onun gibi düşününce onuda çok iyi anlıyorum seni anlıyorum çünkü ;ben ne yaptım onu telaşlandırmamak için kuzenimden msj bile attım diyorsun.
Onu anlıyorum çünkü ;msj gelmedi yazmış bunu bahane olarak kullanacağını zannetmiyorum çünkü bahane etse önceki olayların üzerine baksana msjlştk fln diyorsun bide bak seni merak ettiğine göre hala o değeri kaybetmemişsn baksana güzelim iletilse bu şekilde davranacağını zannetmiyorum sadece bunun şu sürece denk gelmesi çok ters olmuş çünkü biliyorsun bunu neden söylediğimi.şu zamanda senin ters yapman onda seni hem suçlu hem güçlü düşüncesine itecek sakin ha yapma. Yine sen düzelt yine sen ılımlı ol hayatım birtanem o msji gerçekten ben sana gönderdim ben bilmiyormuyum senin merak edeceğini canım neden böyle bişe yapim durduk yere elbet tekrar eski güvenini geri kazanmam zaman alacak bunu biliyorum ama sonunda kazanan bizim sevgimiz olacak bunu biliyorum ve o yüzden çabalıyorum birtanem ama emin ol bunların hepsini sadece ama sadece seni sevdiğim için yapıyorum.. Fln gibisindn yaz ışte uuff devlet meselesi oldu bi sonuca bağlansada herkes rahat etse artik:) dediğim gibi bu şekilde duygularını belirten çok mantıklı uzun bi msj hadi canım üzme kendini
canım evet haklısın bugnkü aksiliğin bu durumumuzla çakışması çok büyük problem oldu fakat ben mesajın iletildiğinden eminim gitmemiş olması çok canımı sıktıayrıca bu dediğin mesajı yazarım ama ben olayın harareti ile ona şu mesajı yazdım gönderdim fakat daha iletilmedi : ''SEN BİLİRSİN (İSMİNE X DİYORUM) X BEN DURUMUN FARKINDA OLDUĞUM İÇİN SANA MESAJ GÖNDERDİM VE BİRAN ÖNCE EVE GELEBİLMEK İÇİNDE ÇABALADIM AMA BENDEN BU KADAR... '' keşke bu şekilde yazmasaydım şimdi çok pişman oldum ama senin dediğin gibi bir mesaj yazsaydım keşke şimdi bunlar iletilince ne yapacağım ben
Aaahhh ah düşünmeden hareket ediyorsunuz tatlım.benden bu kadar sen bilirsin bu ne ya bu çabayı sanki onun için vermemiş gibi yazmışsın telefon açılınca lütfen tekrar kapatma ve bekle sana bir mesaj göndereceğim de arkasından bağla öncelikle az önceki mesajı unut çok sinir oldum telefonun kapalı olunca o yüzden öyle yazmıştım de ve konuya gir az önce yazdiklarima benzer şeyler yaz ama onlar çerçevesinde içinden gelenleri yaz benimkileri kopyala yapıştır demiyorum :) dediğim gibi mantıklı ve uzun bir msj olsun bu.
Aa bak ne diyeceğm belkide yanlış numaraya göndermiş olamazmsın mesajı hi çünkü senin şarjın bitmiş ve aklında belki yanlış kalmış olabilir mi acaba yada bir rakam yanlış yazmış olabilirmsn yani yoksa kafam karışıyor sen iletildi eminim diyorsun o gelmedi yazıyormuş tuhaf yani
bu saat oldu daha açmadı canım telefonu hiç böyle yapmazdı bana nispet mi yapıyor buşu telefonu açsa dediğin gibi yapacağım canım ama açmıyor ki uykuda tutmaz şimdi beni
canım doğru numara girdiğime çok eminim ama nasıl iletilmedi onu anlayamadım aksilik olacak ya
Senin merak edeceğini biliyor :)bunun anlamı ne biliyormusun :)bak sen beni nasıl merakta bıraktın anla sende hisset ben seni böyle merak ediyorum demeye getiriyor :)
evet canım aynısını bende düşündüm hatta bu gece kesin açmaz o telefonu bende uyuyamam baksürekli elim ve gözüm telefonda bi açsa dediğin gibi toparlayacağım canım çok yumuşak bir dille ama açmıyor nasıl sabrediyor hayranım bu sabırlı tavırlarına bekliyorum bakalım
evet canım aynısını bende düşündüm hatta bu gece kesin açmaz o telefonu bende uyuyamam baksürekli elim ve gözüm telefonda bi açsa dediğin gibi toparlayacağım canım çok yumuşak bir dille ama açmıyor nasıl sabrediyor hayranım bu sabırlı tavırlarına bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?