hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

yazdığı mesaja bakın ''ÇOK ÇABALADIN AMA BEN BİTİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPTIM O YÜZDEN SENDEN BU KADAR EVET HAKLISIN SENDEN BU KADAR'' YAZMIŞ
KAHRETSİN YA OFF ŞİMDİ NASIL TOPARLAYACAĞIM BEN

cnm arayın birbirinizi ve güzelce konuşun durumu anlat ve onun davranışının yanlış olduğunu dile getir.Ben kaç gündür aramızı düzeltmek için uğraşıyorum ve durumu sana bildirdim msj attım ama iletilmemiş demek ki. benim suçum ne fazla fevri davranıyorsun yazmalısın

Canım dediğim gibi önce o mesajı neden yazdığını anlat öncelikle de gir mevzuya sonra içinden gelenleri yaz çok yumuşak bir dille mantıklı ve uzunca birşey.hadi bakalım bu degiğmi yap toparlamış olursun zaten

canım çok üzerime geliyor ama sabrediyorum gerçekten ben çaba gösterdikçe o bişeyler buluyor mutlaka sorun olacak

canım öncelikle şu mesajı yazdım ''O SON MESAJI SİNİRLE YAZDIM SANA ÇÜNKÜ BANA İNANMAMIŞSIN VE BU BENİM İÇİMİ ÇOK ACITIYOR'' dedim.
şimdilik bu kadar kısa yazdım çünkü tepkisini ölçmek istedim öncelikle yazacağı ilk cevaptan sonra uzunca içimden gelenleri dökeceğim

27 sayfayı okumak kolay olmadı ama okudum
Canım başta hatalar olmuş vs. oralara hiç girmek istemiyorum
Çünkü önemli olan şuan ki durumunuz ...

Erkek arkadaşın hala seni seviyor ve onun için çaba göstermeni istiyo belli ki
Hani aynı şeyi karşı taraf yapsa genelde deriz ya biraz süründürcem sonra affederim diye
Şuan bunu yapıyo sana ve haklı ...
Madem bu kadar seviyosun elinden geleni yap
Ama biyerden yapmaya çalışırken diğer taraftan yıkma sakin ol
Mesaj atmadan önce güzelce düşün bi yere kaçmıyo sonuçta her zaman atabilirsin mesaj.

Sakin davran onun için çabaladığını pişman olduğunu hissetsin zaten seni bırakmıcak eminim
Eğer yapmak istese çoktan yapardı
Sadece onu ikna etmeni istiyo herşey senin elinde yani

canım öncelikle vakit ayırıp okuduğun ve değerlendirip bu yorumu yaptığın için çok teşekkür ederim
evet çok haklısın bi nevi ceza uyguluyor bana hatta aynı hataları tekrarlamamam için hassas davranmam gerektiğini gösteriyor bu tavırlarla
fakat çok zor bi süreçteyim gerçekten zedelenmi bir güven ve tekrar toparlama çabaları bu ikimizide çok yoruyor haliyle
dediğin gibi çok hassas davranacağım ve davranmamda gerek ve elimden gelenide yapıyorum canım
dediğin gibi fevri davranmamam gerek :26:

Rica ederim Herşey istediğin gibi olur umarım
Ve burdan mutluluk haberlerinizide okuruz inşallah =)

birbirini gerçek sevgi ile bağlı kalanlar bu kadar zaman küs kalamazlar değil ayrılıklar.ne kadar çok uzamış bu konu.yerinde olsam en sonunda dayanamayıp sitem edip msj atardım
artık bana inanmıyorsan güvenmiyorsan ne anlamı olacak birlikte olmamızın herşeyde küsüyoruz tartışıyoruz çocuk gibi, seni seviyorum özlüyorum kahroluyorum.sende madem böyle devam ediyorsun tavırlarına bundan sonra aramam sormam yalvarmam kendine iyi bak der telefonumu günlerce kapatırdım.

Canım okumuyormusun esasoğlandaki sabrı eminim sonunda o telefonun kapalı olmasını misliyle kızın burnundan getirecektir pink sana diyorum ben değişik bi yapısı var bu çocuğun.

Sana gelince yazdkların şu süreçte hiç de doğru olmaz güzelim bu kız bunu yaparsa şuan bütün çabası boşa gider

evet doğru değil belki ama o yalvardıkça çocuk olduğu yerde sayıyor.yani sonunda sırtını kendi dönse aranan olur belki.çocuk bunu istiyor inadıyla

canım bunu yapmama gerek kalmadı sanırım bişeyleri dün gece yoluna koyar gibi olduk pembe_sekerinde dediği gibi ben bu dediğini şu durumda uygularsam işler dahada çok sarpa sarar

dün gece saat 2:30' kadar mesajlaştık interneti hayatımda asla istemiyor internet derken facebook hesabımı msnmi kapatmamı istedi senin hayatında bunlar olduğu müddetçe asla içim rahat olmayacak dedi ben seni çok kıskanıyorum ve o gördüğüm mesajlardan sonra zaten hiçbirzaman istemiyordum facebookta takılmanı artık hiç ama hiç istemiyorum eğer artık tamamen düzelip mutlu olmamızı istiyorsan facebookta ne kadar resmin paylaşımın beğenin varsa hepsini mesajlarda dahil silip şifresini bana vereceksin msn adresinide öyle dedi :26: artık seninle mutlu olmak istiyorum seni deli gibi kıskanıyorum sevgimden hiç söz etmeyeceğim çünkü böyle deli gibi kıskanan birinin sevgisinden şüphe etmen aptallık olur ki sen herşeyi biliyorsun dedi. bende kabul ettim sevgim için tamam dedim ama bi yandanda şunu düşündüm facebooktan görüştüğüm çok değerli eski arkadaşlarım var yani erkeklerin hepsini silerim umrumda değil bahsettiklerim bayan arkadaşlarım bu beni çok düşündürdü sadece oradan iletişimde olduğum bi sürü bayan arkadaşım var ama kendisi çok katı konuştu ve bugün bana bunları yapıp şifreyi kendisine vermemi istedi:26: bu arada kendisi 2 yıl önce facebook kullanıyordu artık kullanmıyor ve çok saçma buluyor

sizce ne yapmalıyım :26:

Sizce ne yapmalıyıM mi canım sen buldun bunuyorsun bence kusura bakma ama seviyorsam fedakarliklarimda olacak elbet Facebook muş msn miş bunlar ne ya söz konusu sevdiğin kişi güzelim gelelim görüştüğün arkadaşlarına diyorsun ki sevgisinden şüphe ettirmiyor o zaman sende sevginden şüphe ettirmeyeceksin ve dediğini harfiyen yapacaksın.
Zaten burda sizce ne yapmalıyım sorusndn senin bunları yapmak istemediğin işin bi başka yolu varsa o yola başvurmaya meğilli olduğun çıkıyor sakin yapma bunu sadece şunu düşün bu konuda dünkü isteklerinden birisini yapmasn insanın aklına hemen şu gelecek görüyorsun ışte bak internetin yada facebook un yeri hayatında ne kadar önemli ki öyle yapmasamda böyle mi yapsam diye soruyorsun. Düşüncesi oluşturma benim aşkım sevgilim herşeyden önemli diyorsan hiç düşünme yap dediklerini takır takır net ol karşısında

canım doğru diyosun zaten kendisinede direk tamam dedim yarın halledip veriyosun şifreleri dedi ne dediyse tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…