- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
canım doğru diyosun zaten kendisinede direk tamam dedim yarın halledip veriyosun şifreleri dedi ne dediyse tamam dedim
Canım tamam dediysen daha neyi sorun ediyorsun yapmak istemiyormusun dediklerini yani kusura bakma ama ben seninde yazılarını okudum kızlar lütfen yardım edin onu çok seviyorum onsuz olmuyor tekrar bana dönmesi için neler yapmalıyım yazdiklarinida biliyorum şimdi belli ki tekrar sana dönmüş ve sana eziyet içinde değil sırf senle mutlu olmak istediği için senden bazı şeyler istemiş sen mutluluktan uçacağın yerde hala birşeyler düşünüyorsun yerin dibine batsın facebooku gerçekten çok saçma insanları uyuşturmak için olduğunu düşünenlerdn birisiyim adi sosyal paylaşım fakat insanı asosyal yapıyor.bırak gitsin facebooku da msnide sen şu saatten sonra mutluluğuna bak ilişkinizi daha güçlendirecek şeyler düşün sevdiğnle mutlu ol varsın arkadaşlarında bişe paylaşamasın seni beğenemesın etiketleyemesn sen ne kaybedersin ki bunca çabaladığın sevdiğin aşkınla mutlu olduktan sonra bakılınca aslında sen kaybeden değil kazanan olmuşsun demek istediğimi anlıyormusun arkadaşı hemen bulursun onun dediğini yapmasan biri seni eklese sen onu eklesen muhabbet sohbet derken al ışte arkadaşsınız.ama
Sevgisinden şüphe ettirmeyecek seninde seveceğin birini bul hadi bulabiliyorsan? Umarım anlamışsındr anlatmak istediklerimi.
bugün facebookumda ne kadar resim,paylaşım,etiket varsa hepsini sildim msn adresimdede temizlik yaptım şifreyi kendisine vereceğim içi rahat etsin bu bizim için gerekliydi:106:
teşekkür ederim canımmKesinlikle çok seviyor seni :)
Olayların böyle güzel gelişmesine sevindim ben :)
inşallah canım çok teşekkürlerii yapmışsın cnm umarım durumunuz daha iyi gider
Kızlar şimdi bana yardıma koşun
Her erkeğin yaptığı şey aynen benimkide böyle durumlarda canım derdi..olağan şeyler canım bunlar.
yani geçer dimi zamanla bu soğukluk:26:
Ooo canimlar fln tekrar ateş bacayı sarmış :)bak canım şöyle düşün ;
Aranız ilk bozulduğu anda nasıldı tavrı sonra konuştuğunuzda nasıldı biraz daha sakinleşmistr en azından telefonu açıyordu sonra msjlaştınız sonra msjla muhabbete başladınz tekrar ardından senden bi takım isteklerde bulundu sende yaptın ve şimdi sana canım diyor sonrası daha güzel olacak yani olay şu bu bir süreç güzelim elbet dahada sıkıfıkı olacaksınız ama sana tamamen güvenmesi gerekecek burada sana düşen ne ?Asla güvenini sarsacak birşey yapmcksn gerekirse herşeyi sor hayır dediği şeye peki birtanem de ama bak ona peki diypde sen yine bildiğini yapma gerçekten onaylamadığı şeyi yapma ki seninde vicdanın rahat eder bu şekilde hemde emin ol hiç sorun yaşamazsınız.aslında mutluluk çok zor bişe değil birbirimize ruh ve bedenen sadık kaldığınzda sonra yapma denilen yapılmadığnda ki eğer sevgide mevcutsa tamam ışte bunlar =mutluluk bak :)
Yani mutluluğun formülü her zaman bir sen bir o birde bebek olmuyor:)bu şekildede mutlu olunuyor:)
30 sayfayı tek tek okudum.
Emin ol bu aşk.
İki tarafı da çok iyi anlıyorum.
Tavırlar, tepkiler çok tanıdık.
Sakın bu aşkı kaybetme, aşk insanın hayatında karşısına bir kere çıkıyor, hele böylesi.
Kıymetinizi bilin birbirinizin
canım evet gerçekten bu dediklerini tamamen uygulamaya çalışıyorum ne derse tamam dedim yani benden istekleri konusunda hiçbir aksilik çıkarmadım koskoca bir günümü faceyi ve msn temizlemekle geçirdim çünkü artık ufak tefek şeylerin sorun olmasını ne o nede ben asla istemiyoruz ve şu andan sonra atacağım her adımı önceden 1 kez düşünüp atıyorduysam artık3 kez düşünüp atmam gerektiğini düşünüyorum beni o derece hizaya getirdi işte küçük bey
Ben diyorum esas oğlan değişik bir yapısı var diye senle mutlu olmak için düşünmüş ve aranızda sorun yaratabilecek ne varsa hepsini tespit etmiş ve olaya bakarmisn canım nasıl detaya iniyor resim msj ne varsa sil diyor öyle istiyor yani bakarmsınız şu detaycılığa :)canım gerçekten bu muhteşem bişe bak en ufak sorun istemediği için yapıyor bence bunu peki neden sorun istemiyor çünkü esasoğlan aşık ve seviyor :)
evet canım gerçekten sende çok güzel tespit ediyorsun tıpkı onun gibi düşünüyorsun ya gerçekten yorumlarını çok dikkate alarak okuyorum :90: o çok detaycıdır evet zaten bana herzaman şunu söyler ben şu hayatta 2 kişi için nefes alıyorum amca teyze dayı hala değil birincisi annem ikincisi sen diyodu hep
Canım sen bu insanı mi uzuyorsun söze bakarmisınız inanamıyorum ya yazık edersiniz bak üzerseniz birbirinizi gerçekten yazık edersiniz yapmayın bunu.birbirinizin sevgi saygısına layık olun
canım arabanın içinde elini yüzüne koyup hıçkıra hıçkıra ağladığını gördükten ve bu sözü onun ağzından duyduktan sonra bu aşka bu sevgiye kıyabilirmiydim sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?