hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

maşallah maşallahnazar nazar durumlar iyi canım diye hitap etmesi bence çok normal üstüne gitme yavaş yavaş acale etme hemn cnm aşkım da deemz herhalde kıymetini bil valla bu çocuğun gerçek sevgiyi bulmak zor bu devirde cnm anladığım kadarıyla çok medeni insan hadi bakalım

teşekkür ederim canım

beyimiz odasını yeniliyor yeni yatak odası takımı halı,perde v.s alıyormuş odasınıda boyatıyor tüm tercihleri bana bıraktı odanın rengini aldığı takımın model ve rengini halının desen ve rengi perde,nevresim takımı hepsinde benim istediğim modeller olacakmış sanki evleniyormuşuz gibi hissettim

Son düzenleme:

vayyy kız valla çok şanslısın sonunda muradına eriyorsun aylar sonra yüzün gülecek inşallah cnm ya en kıymetlisine bırakmış tercihi

Bizde öyle yapmıştık odasında ki herşey benim istediklerimdi
Ailesi taşınacaktı başka şehre bi kaç ay sonra , buradaki eşyalar gidecek tabi ev ona kalıyor koltuk takımını bile beğendirmişti

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizde öyle yapmıştık odasında ki herşey benim istediklerimdi
Ailesi taşınacaktı başka şehre bi kaç ay sonra koltuk takımını bile beğendirmişti

canım bak biliyosun bende çok üzüldüm çok kötü günler geçirdim lütfen sabret üzme kendini ben inanıyorum ki aranız düzelecek mutlaka bak bizimki hala soğuk bana karşı ama zamana bıraktım en bir anda eskisi gibi olamıyorlar işte

beğendiklerimizi sizlerlede paylaşayım istedim

bu birlikte beğendiğimiz ve aldığı takımının mağazadaki hali

buda yine birlikte beğendiğimiz halısı ( telefonla çekildiği için rengi biraz tuhaf çıkmış)

buda benim kendisi için beğendiğim nevresim takımı

boyayıda seçtik fakat gönderdiği kataloğu kaydetmiştim bulamıyorum

geriye bi tek perde seçimi kaldı onuda araştırıyorum işte

Son düzenleme:

ım ım güzelmiş zevkliymişsin çok beğendim enişte güle güle kullansın darısı yatak odanızı seçmeye inşallah

tekrardan merhabalar topiğimden erkek arkadaşımla yaşadığımız sorunu ve düzelme sürecini hepsini sizlere aktardım şu anda iyiyiz çok daha iyi olmaya doğru ilerliyoruz yalnız bi konuda yardımınızı istiyorum ben üniversiteden bu yıl mezun oldum hatta yazın gidip mezuniyet belgemi dahi aldım fakat erkek arkadaşım bazı özel sorunları nedeniyle okulunu uzatmak zorunda kaldı. biz aynı üniversitede okuduk normalde o benden bir sene önce mezun olacaktı fakat yılı uzadı ama sadece alttan aldığı derslerin vize ve finallerine giriyor ve vize final zamanları oraya gidip 2 hafta oradaki öğrenci arkadaşlarında kalıyor.
bahsetmiştim biz ayrı şehirlerdeyiz ocak ayında finaller için oraya gidecek ona bir sürpriz yapıp bende gitmek istiyorum fakat oraya gitmek için aileme üretecek bir bahanem kalmadı yani okulla ilişiğim tamamen kesildi tek bahane diploma var oda taa şubat ayında yada haziran gibi verilecekmiş.şu aralar birlikte zaman geçirmeye o kadar çok ihtiyacımız varki eğer o oradayken bende oraya gidersem bu bizim için çok güzel olacak ama bahane yok aileme söyleyipte gidebileceğim.
sizlere danışmak istedim ne diyipte gidebilirim oraya gidersem çok güzel olacak ikimiz için fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Çook güzellerr .
Güle güle kullansın sevdiceğin.
Darısı kendi evinize ..

Arkadaşlarını görmek için gideceğini orada kalacağını söylesen ?
Ya da bir dersin işlenmesinde problem olduğunu öğrenci işlerine dilekçe verip düzeltilmesi gerektiğini.

canım benim çok çok teşekkür ederim arkadaşlarımı görme bahanesi işe yaramaz babam müsade etmiyor malesef ancak okulla ilgili birşey olmalı ki fikrin çok güzel canım fakat biraz daha açsan mesela ne diyebilirim tam olarak :26:

Seçmeli bir dersim vardı dersin kredisi veya notu yanlış işlenmiş o da problem oluyormuş.
Bir kaç arkadaşımda daha olmuş ben de aradım sordum öğrenci işlerine.
Gelip dilekçe vermeniz gerekiyor dediler, hatta fax falan çeksem dedim ama olmuyormuş gibi bir şey desen nasıl olur kii :26:

canım bu çok iyi bir fikir ama benim baba biraz uyanıktır bu konularda umarım işe yarar eğer başka bir fikrin olursa lütfen benimle payşa canım olur mu

canım bu çok iyi bir fikir ama benim baba biraz uyanıktır bu konularda umarım işe yarar eğer başka bir fikrin olursa lütfen benimle paylaş canım olur mu

Son düzenleme:
canım bu çok iyi bir fikir ama benim baba biraz uyanıktır bu konularda umarım işe yarar eğer başka bir fikrin olursa lütfen benimle paylaş canım olur mu

Tamam düşünüyorum canım, bu konuda pek yetenekliydim ama kaybetmişim anlaşılan.
Aklıma gelirse hemen paylaşırım.
Şöyle güzel bir kaçamak yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…