- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Tamam düşünüyorum canım, bu konuda pek yetenekliydim ama kaybetmişim anlaşılan.
Aklıma gelirse hemen paylaşırım.
Şöyle güzel bir kaçamak yapın
başka fikri olan yok mu:26:
Canım anladığım kadarıyla zor izin alan birisisin ve belli ki esas oğlanı da seviyorsun sana bunu önceki yorumlarda söylemiştim henüz gidip gelme planları yapma yapacaksan bile bunu onunla birlikte yap ki oldu bittiye getirme işi güzelim düşün bak kullanabileceğin bahanelerle en fazla 2gün oda en fazla yani 2gün onunla olabileceksin bide sürekli orda da değilmiş diyorsun ki ordaki arkadaşlarında kalıyor peki siz bişe anlayacakmsnız bundan o arkadaşlarında kalacak sen nerde kalacaksın canım.
ama görüşme konusunu birlikte ayarlasanız ve planlı güzel bir buluşma olsa bu daha güzel olmaz mi?
arkadşının birini ayarlasan, okuldan birileri evi aramış gibi arasa ve okula gelmen gerktiğini söylese,bir belge makbuz ya da bir imza unuttuğun için..o zaman onlar kendileri isteyecektir zaten gitmeni..
ya da çıkış belgende eksik oldugunu söyleseler ve bunda senin bir imzanın eksik oldgunu ve o imzayı attıktan üç dört gün sonra verebilceklerini söyleseler..çoğaltılabilir..(denenmiş test edilmiştir,ben de yazın erkek arkadaşımı görmek için okula teslim etmem gereken bir makbuzu unutmuşum gibi arkadaşlarıma aratmıştım annemler yollamıştı hemen)))
geçmiş konularımdan biliyosunuz erkek arkadaşımın evine gittiğimde bana kapıyı açıp üzerime saldıran o çirkef kuzeninin düğünü varmışaklıma o gün geldi onada soğuk davranıyorum bu sebepten dolayı ya biliyorum çok anlamsız bi tavır ama elimde değil
evet canım planlı olması elbette çok daha güzel olur fakat son kez o şehirde birlikte onunla olmak istedim benim kalacak bayan arkadaşım çok var orada bide haber verirsem gelme der o çok iyi biliyorum yani benim kimsede kalmamı istemez kız arkadaşlarımda bile düşün yani
fikrin var mı canım ona söylesem ne yapabiliriz mesela?:26:
Canım söylediğim gibi bence birlikte yapin bu görüşme planını yani çok daha güzel olacağı kanaatindeym diyorum ama sen yine herşeyi berbat etme yolunda çok emin adımlarla ilerliyorsun canım sen ne yapıyorsun ya şu zamanda yapılacak şey mi seninki üstelik şu zamanda değil hiç bi zaman yapılacak şey değil düğünü varsa var bundan sanane yani yada bunun onunla ilgisi ne ki sen ona soğuk davranıyorsun seni anlıyorum ama kusura bakma bazı yazdıklarına anlam veremiyorum çok saçma gerçekten çok saçma bu yaptığın
canım yaşadıklarım aklıma geliyor kapının önünde bana hak etmediğim laflar saydırmıştı zaten ben ısrar edince söyledi onun düğünü olduğunu ona kuzenim bile demedi annemin kardeşinin kızı diye hitap etti oda nefret ediyor ondan ama sonuçta onun düğününde bulunacak elimde değil çok sinirim bozuluyor haklısın canım yapmamam gerekiyor tavır falan ama gerçekten istem dışı bu elimde değil o kızın tavırlarını bi görseydiniz ya resmen üzerime saldırdı donup kaldım kimseyi fiziki görünüşünden dolayı yadırgamam ama resmen yarım boyumda bişeydi ama öyle bir laf söylüyordu ki resmen ağlamaktan ne hale geldim canım kolay şeyler değildi bana yaşattıkları o sebeple beni anlayacağını düşünüyorum
Ya sen kendi ağızınla söylüyorsun çocuk annemin kardeşinin kızi demiş daha ne yapsın yani burda pire için yorgan mi yakıyorsun çok saçma ya ben anladım siz kendinizi üzmek için bahane arıyorsunuz gerçekten şu olaya bakarmisn gereksiz yani
dün gece telefonunu kapatmıştı sonra açtı ve bana şu mesajı yazmış:
söylemek istediğim birşey var o yüzden açtım telefonu şu söyleyeceklerimi unutma:
insanın annesini babasını abla abi kuzen teyze amca hala dayı yani kısaca ailesini seçme şansı yoktur iyi yada kötüdür hasta yada sağlıklıdır ama hiçbirisinde diyemezsin ki benim ailem kötü o yüzden ben başkasını ailem olarak seçiyorum .
bunu yapamazsın bu durumda tıpkı onun gibi işte ben asla pişman değilim ailem iyi değil asla diyememem çünkü kötü bir ailem yok ama evet ailemde densiz insanlar var
fakat bu benim ailemi dışlamamama sebep olamaz sen dışlamamı istemedin yada ailen kötü demedin bunları o yüzden yazmıyorum söylemek istediğim şu insanlar ailesini seçemez o zorunlu bir seçimdir FAKAT İNSAN SEVDİĞİ İNSANI KENDİSİ SEÇER BEN SENİ SEVDİM HEMDE ÇOK SEVDİM YALANSIZ YANLIŞSIZ MECBURİYETTEN DEĞİL GÖNÜLDEN YÜREKTEN SEVDİM O YÜZDEN SENİ SEÇTİM AMA SEN ELİMDE OLMAYAN VE BENİMLE ALAKASI OLMAYAN BİR SEBEP İÇİN BENİ HUZURSUZ EDİYORSUN BENİM SEVDİĞİM PİNKSWEETLOLİTA GİBİ DAVRANMIYORSUN.
bu mesajı yazıp tlfonunu kapatmış ve hala açmadı çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim offf
cnm bncede yanlış yapmışsın ayrıca dün akşamda demiştim sana yapma diye zaten yeni sorunlar yaşadınız niye böyle yapıyorsun ki ? hayır gerçekten aşırı derecede rahatsız edici bir konu bile olmuş olsa senin hassas davran gerekli sevgilin senin için yeterince kendinden ödün verdi , ama sen niye böyle ufak bir sebepten trip atma konusu yaratıyorsun ki ayrıca adam kötü bişey de dememş kuzenim evleniyor düğününe gidicem demiş ne yapsın yani gitmesin mi ?Tamam kuzeni sana kötü davranmış seni ağlatmış ama erkek arkadaşının kuzeninin düğününe gitmesi saçma değil ki ne olursa olsun aralarında kan bağı var tabi gidicek.Bence yanlış yapıyorsun böyle yaparsan sevgilin senden soğur ayrıca şu kk dan tek bir şey öğrendim eşiinin , sevgilinin yada nişanlının ailesi hakkında kötü olsalar bile kötü konuşmayacaksın kötü tepki vermeyeceksin sonuç olarak sen haksız oluyorsun eşin yada sevgiline karşı aileleri hata yapsa bile bunu kabullenemiyorlar çnkü.
Senin hızına yetişemiyorum ben canım :) bu ne yahu bir ayrı bir barışık :)
dün gece telefonunu kapatmıştı sonra açtı ve bana şu mesajı yazmış:
söylemek istediğim birşey var o yüzden açtım telefonu şu söyleyeceklerimi unutma:
insanın annesini babasını abla abi kuzen teyze amca hala dayı yani kısaca ailesini seçme şansı yoktur iyi yada kötüdür hasta yada sağlıklıdır ama hiçbirisinde diyemezsin ki benim ailem kötü o yüzden ben başkasını ailem olarak seçiyorum .
bunu yapamazsın bu durumda tıpkı onun gibi işte ben asla pişman değilim ailem iyi değil asla diyememem çünkü kötü bir ailem yok ama evet ailemde densiz insanlar var
fakat bu benim ailemi dışlamamama sebep olamaz sen dışlamamı istemedin yada ailen kötü demedin bunları o yüzden yazmıyorum söylemek istediğim şu insanlar ailesini seçemez o zorunlu bir seçimdir FAKAT İNSAN SEVDİĞİ İNSANI KENDİSİ SEÇER BEN SENİ SEVDİM HEMDE ÇOK SEVDİM YALANSIZ YANLIŞSIZ MECBURİYETTEN DEĞİL GÖNÜLDEN YÜREKTEN SEVDİM O YÜZDEN SENİ SEÇTİM AMA SEN ELİMDE OLMAYAN VE BENİMLE ALAKASI OLMAYAN BİR SEBEP İÇİN BENİ HUZURSUZ EDİYORSUN BENİM SEVDİĞİM PİNKSWEETLOLİTA GİBİ DAVRANMIYORSUN.
bu mesajı yazıp tlfonunu kapatmış ve hala açmadı çok pişmanım nasıl gönlünü alabilirim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?