hüngür hüngür ağlayan sevdiğim herşeyim...

gururu incinmiş belli ki... tabiki de güvenecek.. sadece şuan asla güvenmeyeceğni düşünüyo.. sen güven sarsacak birisi değilsin.. hata yapacak bir insan değilsin o yüzden pire için yorgan yakmayacaktır..... sadece azcık soğumalı olay..

sıcaklığım olmaz falan demesine bakma tatlım sen.. sinirinden öyle söylüyor.. bak ne güzel yumuşamış bile biraz.. sen oraya gidersen o gelmemezlik yapmaz.. seni önemsemeyen birisi olsaydı bunu bu kadar sorun etmez hatta ağlamazdı.. o yüzden böyle önemsediği birisi geldiğinde tabiki gelicek yanına...

1 hafta boyunca arayıp sormasam ve 1 haftanın sonunda gitsem yanına sizce etkisi olur mu

bence arayıp sormamazlık yapma.. haksız durumundaysan eğer birşeyler yapmaktan kaçınma canım.. konuşarak yumuşadığını söylemedin mi? o halde sen onun yanına gidene kadar onu biraz daha yumuşatırsın.. gittiğinde de biraz duygusala bağla pişmanlığını dile getir çok sağlam cümlelerle... sonrasında da "Beni affetti" başlığında konu aç da tebrik edelim seni

kendınızı affettırmek ıcın sessız kalmak en buyuk yanlıs olur..susmayın..sızın ıcın ne kadar kıymetlı oldugunun farkına varmasını saglayın..zaman alacaktır sadece..

canım fikirlerini merakla bekliyordum ki yazmışsın çok teşekkürler bana öyle şeyler söyledi ki sanki artık imkansızmış gibi hissettirdi bundan sonra eğer seninle devam etsem bile aklımda hep bir soru işareti olur o piçin yazdıkları aklıma gelir elini tutarken aklımda hep bunlar olur hep soğuk oluruz dedi sanki bunları söylerken öldüğümü hissettimhıçkıra hıçkıra ağladım telefonda ben sanki o adi herifle ahlak dışı muhabbet etmişim gibi konuşuyorsun dedim oda sen benim gözümdeki seni görmeden anlayamazsın beni dedi senin bir erkekten değil borç istemek konuşmana bile tahammülüm yok benim dedi o dakika lanet ettim tüm hatalarıma beni bıraktıktan sonra memleketine dönerken 240 km yi ağlayarak döndüm aylardır sigara içmeyen ben 1 paketi 1 saatte bitirdim ben dedi bugünde gün boyunca yürümüş tek başına parkta oturmuş eve gitmemiş ve ağzına bir lokma dahi koymamış canım yardım edin bana nasıl güvenini kazanabilirim ısrar ediyorum hiçbişey olmuyor olmaz böyle diyip duruyor nasıl başarabilirim onu tekrar kazanmayı ben yokmu bir çaresi

kendınızı affettırmek ıcın sessız kalmak en buyuk yanlıs olur..susmayın..sızın ıcın ne kadar kıymetlı oldugunun farkına varmasını saglayın..zaman alacaktır sadece..

korkuyorum çok ısrardan bunalan birisi bundan önceki ayrılıklarımızın tek sebebi hep üzerine çok gittiğim için olmuştu bu hatanın üzerine birde bunu yapmak istemiyorum onu sıkmak istemiyorum çok ilgiden sıkılan birisi sıkmadan nasıl ilgimi bırakmayabilirim

Tatlım, bi şekilde pişmanlığını, üzgün olduğunu belli et. Sakın susma, sessiz kalma, o zaman bu durumu kabullenmiş olduğunu düşünebilir. Düzelicek aranız, bak görüceksin, gülüp geçiceksin bu anlattıklarına, öfkeyle kalkan zararla oturur derler yaa, oda öfkeden söylemiştir o sözleri, o anlık sinirle söylemiştir, siniri, kızgınlığı geçince arıcaktır mutlaka seni, hiç canını sıkma canım sen.

canım çok teşekkür ederim çok içim acıyor çok pişmanım yaptıklarım için onu çok fazla tekrar bana güvenini sağlamak için elimden geleni yapacağım fakat çok katı konuştu çok korkuyorum bu defa tamamen bitecek diye çünkü güven konusu bir ilişkinin temel taşıdır o sebeple çok kafama takıyorum

eğer gittiğimde gelmezse yanıma

o zaman şöyle yaparsın eğer gelmeyeceğim evine dön derse , sende de ki öyle mi madem gelmiyorsun bende gitmiyorum eve falan şurdayım diyip yerini bildir ve onada deki telimi kapatıyorum sen gelene kadar bekleyeceğim , gelene kadar gitmeyeceğim burdan dersen mutlaka gelir çnkü seni seviyor

canım bu çok iyi bir fikir ama kuzenim adanada okuyor ona güvenir şimdi gitmese bile onda kalır falan deyip gelmeyedebilir çok inatçıdır

Ben benım erkek arkadasımın hatalarım yüzünden günde 3 paket sigarayı bitirdiğinide biliyorum..Ağıza alınmıcak hakaretler ettiğini de..Ben de yalan söylemek zorunda kalmıstım ama cok pişmandım..Güvenını bosa cıkardığımı söyleyıp ne lanet okumus ve de hıckıra hıckıra ağlamıstı...Değmezmis senin için göze aldıklarıma diyerek.. Neredeyse ayaklarına kapandım affettirmek için..Yalvardım yakardım cünkü sevgisinden emındım bende cok sevıyordum ama affedılmesı zor bı hata vardı..Bir dediğini iki etmedım sözünden cıkmadım istemediği hic bir erkekle hatta kızla görüsmedım..Ve sonuc aramız yaklasık 5 ayda düzeldi bu sürecten sonra..Çok zorlu bı sürec ve de yıpratıcı..Hatırlamamaya calıssa da bazen hissettirdiği olurdu düsündüğünü aklından cıkmadığını..Çok gözyası döktüm ama samımıyetıme ınandı bi zaman sonra nıhayet...Şu an pek bı sıkıntımız kalmadı o yönde..

Umarım aynı son sizin için de gerçeklesir Allah yardımcın olsun..

canım ilkinde hata yaptın atıyorsan yalan devamının kralını etcektin bu bir. niye dürüstlük abidesini oynadın güven bir kez gitti istediğin kadar dürüst ol. dürüstlükle yalan zır şeylerdir çarpıştırırsan zararı sana olur. ikincisinde herşey bitti demişsin. sonra aramışsın bu da hata.çocuk doğruları konuşmuş güven gitti. ama lehine çevirebilmek zaman ve şansa bağlı. eğer uygularsın eğer uygulamazsın. onu sakın arama. bu zaman kısmı. seviyorsa seni ama 2 ay sonra ama 5 ay sonra arar. bu arada istediğini yapabilirsin yakalanma biraz daha dikkatli ol. ikincisi şans onun arama kısmı. eğer sen gidip yalvarırsan bir üstünlüğ ona verirsin bana herşeyi yapabilirsin demeye getiriyorsun bu da ilerde senin mutsuz olmana sebep olcak. arama o ararsa seni ki burada aramayan hep kazanmıştır deneyimelrimden yla çıkarak çünkü sen ona birçok konuda hitap ediyormuşsun ve kafasında farklıymışsın ki aranılma şansını arttırıyor aradığında hiçbirşey olmamış gibi davranmak ve beni zamanında yanlış anladığını ve olaylarda şu şuyu farklı yorumladığını hep güvensizlik içinde bir ilişki istemeyeceğini dile getirirsin.ve senin onun tarafından en ufak bir konuda dahi kalbinin kırılacağını ondan gelebilecek en ufak birşeyin senin için ne kadar önemli olduğunu ve senin onun konusunda hasssas olduğunu dile getireceksin. ve arada da ona karşı duygunun olduğunu da belli et.bence seni arayacak.ama zaman var aama sakın arama bu her koşulda senin için sakıncalı. saygınlığını koru. o bunu farkedemeyecek çocuk değil yazılanlardan yola çıkarak söylüyorum. hayatına yön çiz yeni. o olur o olmaz gelirse hoşgeldin demek sana kalmış

Yani sen diyorsun ki önemli olan dürüstlük hatanı anlaman ve bir daha bu ve benzeri hatayı yapmaman değil yalanı söylediysen sonuna kadar devamını getirmen en doğrusu bu diyorsun sanırım benim anladığım kadarıyla.Birde aramadğn süreçte istediğini yapabilirsin ama dikkatli ol yakalanma diyorsun bu nasıl bi mantıktır anlayamıyorum.Gerçekten doğru olanın bu olduğuna mi inanıyorsun ?
yapılan yanlış söylenen yalan bir şekilde muhakkak ortaya çıkıyor ve nitekim de çıkmış görüyoruz ışte.bide diyorsun ki kendinden ödün verme demeye getirmişsin lafı yani kendinden emin grurlu kız duruşu sergilesin peki devam ettirdiğinnde elinde sonunda bu ortaya çıktığında ne olacak o dürüst gururlu kıza?
Ben söyleyim ne olacağını yerin dibine girip rezil olacak kendinden iğrenecek ve tüm şansını yitirecek bu kadar sevdiğini söyleyen bir kız ve söylediği kadarıyla çocukta çok fazla değer verip oda çok seviyormuş pekala bu ikisi için birliktelikte en önemli olan temel sey güven doğruluk değil mi ?benim düşüncem bu şekilde.
ama çoğu insan için amaç sadece geri dönsünde gerisi önemli değil eğer geri dönecekse her türlü yalan söylenebilir havasındalar bu
Çok yanlış düşünce sonuçlar ne olursa olsun dürüstlük en güzel erdemdir.Doğrular hiç bir zaman saklamanmayıp tüm samimiyetle açıklandığında
En güzel sonuca varılacağından asla şüphesi olmasın hiç kimsenin.

E güzelim sen ne diye arıyorsun ki VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsi yani sende gerçekten yanlış yapmışsın hiç görüşmüşmüydün bu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsle yüz yüze?yani aramasan iyi olurdu

E güzelim sen ne diye arıyorsun ki yani sende gerçekten yanlış yapmışsın.
Hiç görüşmüşmüydün bu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsle yüzyüze?
Yani aramasan ıyi olurdu.

hayır canım görüşmedim o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsle sadece internetten tanıdğım birisi asla yüz yüze görüşmedim

az önce telefonda konuştuk ve kendisinin sorun ettiği şeyleri zamanında kendiside aynısı olmasada benzeri şeyleri yaptığını hatırladım ben çok ağladım çok sabrettim onun anlamsız ve incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere terkedişlerine biz üniversitedeyken o benden bi sene önce mezun oldu çoğu zaman ayrıydık fakat bana ben seninle ayrıyken değil bir kızla konuşmak bir kıza kız olarak bakmadım bile dedi ama sen bunu nasıl yaptın diye suçlayıp durdu oysaki bir defasında biz kendisiyle çıkmıyorken yani ayrıyken kendisini okulda bekledim esajlar attım lütfen gel konuşalım diye bana cevap bile vermemişti saatlerce bekledim cevap gelmeyince vazgeçip aşağıya inince gördüğüm şuydu liseden beri samimi olduğu bi kaşar vardı onunla konuşuyordu ben kendisini beklerken ağlayarak yanından geçip gitmiştim sonrada kızla kendisini avm'de yemek yerken görmüştüm hatta arkadaşlarım dayanamayıp gidip bağırıp çağıracaktı ona fakat ben engellemiştim falan yani demek istediğim kendiside benle ayrıyken böyle ufakta olsa üzüleceğim çok şey yapmıştı şimdi ben bunları ona söyledim ben gizli yapmadım diyip sıyrılıyor işin içinden bu ne derece doğru ya kendisi çoğu şeyi benim gözümün önünde yaptı benim yaptığımsa onunla tamamen bitmişken yaptığım şeydi bana haksızlık yapmıyor mu bu bunlar üzerinde epey konuştuk ve bir an kendimi toparlayıp şunlar söyledim seninle bu son konuşmam ama şunu asla unutma ben alnımda kara leke olarak kalacak hiçbişey yapmadım seninde düşüncene saygı duyarak hayatından gidiyorum bunu unutma ben sadece sana ait oldum sadece seni sevdim dedim ve yine o ses yine hıçkırıklar hüngür hüngür ağladı niye yaptın bunu niye konuştun o piçle dedi nasıl ağladı ama bende dayanamadım ağladım şuanda iyi değilim kapat nolur dedi ve kapattım dayanamıyorum ne olur yardım edin çok kötüyüm çok acı çekiyorum

canım tamamen bitirmiş olsaydı seninle hiç konuşmazdı. zamana ihtiyacınız var. zamanla öfkesi kırgınlığı geçicektir.ve geriye sadece sana olan sevgili kalıcaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…