- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
aradım kendisini senin o tanımadığın bi heriften para istemeni ben kaldıramıyorum diyor bide ben mesajımda arkadaşlarla boluya gittiğimden o mesajlaştığım kişide sakaryaaydı onu aramıştım ama ulaşamamıştım mesajda oda yazıyodu sen onunla buluşacaktın diyo onuda kafasına takmış artık sana güvenemem diyo telefonda çaresizce ağladım bana bi şans daha ver diye ama asla kabul etmiyor ölecek gibiyim çok kötüyüm onsuz bir hayatı ben düşünemiyorum bi çözümü yokmu bunun
canım konuşmadan önce mesaj atmıştı bana ben söylemeden dedi ki eğer aynı hatayı yapıp buraya gelmeye kalkarsan seni pişman ederim yazmıştıama sonrasında telefonda konuştuk daha yumuşaktı şimdi gitsem oraya gelmezse bide az öncede konuştuk sokakta geziyormuş saatlerdir üşümüyomusun dedim hayır bişey hissetmiyorum dedi bana hak ver ne olursun dedi benim gözümdeki sen herkesten çok başkaydın o piçin yazdıklarını okuyunca aklım gitti dedi ve beni bıraktıktan sonra memleketine dönerken 1 paket sigarayı 1 saatte bitirmiş aylardır sigara içmiyordum ağlaya ağlaya döndüm ben adanaya kadar diyor ileride benim aklıma bu hep gelir sana karşı eski sıcaklığım olmaz diyip durdu bende bunları bana söyleyeceğinde öldür daha iyi dedim kendime kahrettim çok seviyor beni ama bunları kaldıramıyor gelecekte aklıma gelir diyor ne yapmam gerek onu kazanmak için ben
1 hafta boyunca arayıp sormasam ve 1 haftanın sonunda gitsem yanına sizce etkisi olur mu
gururu incinmiş belli ki... tabiki de güvenecek.. sadece şuan asla güvenmeyeceğni düşünüyo.. sen güven sarsacak birisi değilsin.. hata yapacak bir insan değilsin o yüzden pire için yorgan yakmayacaktır..... sadece azcık soğumalı olay..
sıcaklığım olmaz falan demesine bakma tatlım sen.. sinirinden öyle söylüyor.. bak ne güzel yumuşamış bile biraz.. sen oraya gidersen o gelmemezlik yapmaz.. seni önemsemeyen birisi olsaydı bunu bu kadar sorun etmez hatta ağlamazdı.. o yüzden böyle önemsediği birisi geldiğinde tabiki gelicek yanına...
bence arayıp sormamazlık yapma.. haksız durumundaysan eğer birşeyler yapmaktan kaçınma canım.. konuşarak yumuşadığını söylemedin mi? o halde sen onun yanına gidene kadar onu biraz daha yumuşatırsın.. gittiğinde de biraz duygusala bağla pişmanlığını dile getir çok sağlam cümlelerle... sonrasında da "Beni affetti" başlığında konu aç da tebrik edelim seni
kendınızı affettırmek ıcın sessız kalmak en buyuk yanlıs olur..susmayın..sızın ıcın ne kadar kıymetlı oldugunun farkına varmasını saglayın..zaman alacaktır sadece..
Tatlım, bi şekilde pişmanlığını, üzgün olduğunu belli et. Sakın susma, sessiz kalma, o zaman bu durumu kabullenmiş olduğunu düşünebilir. Düzelicek aranız, bak görüceksin, gülüp geçiceksin bu anlattıklarına, öfkeyle kalkan zararla oturur derler yaa, oda öfkeden söylemiştir o sözleri, o anlık sinirle söylemiştir, siniri, kızgınlığı geçince arıcaktır mutlaka seni, hiç canını sıkma canım sen.
eğer gittiğimde gelmezse yanıma
o zaman şöyle yaparsın eğer gelmeyeceğim evine dön derse , sende de ki öyle mi madem gelmiyorsun bende gitmiyorum eve falan şurdayım diyip yerini bildir ve onada deki telimi kapatıyorum sen gelene kadar bekleyeceğim , gelene kadar gitmeyeceğim burdan dersen mutlaka gelir çnkü seni seviyor
canım ilkinde hata yaptın atıyorsan yalan devamının kralını etcektin bu bir. niye dürüstlük abidesini oynadın güven bir kez gitti istediğin kadar dürüst ol. dürüstlükle yalan zır şeylerdir çarpıştırırsan zararı sana olur. ikincisinde herşey bitti demişsin. sonra aramışsın bu da hata.çocuk doğruları konuşmuş güven gitti. ama lehine çevirebilmek zaman ve şansa bağlı. eğer uygularsın eğer uygulamazsın. onu sakın arama. bu zaman kısmı. seviyorsa seni ama 2 ay sonra ama 5 ay sonra arar. bu arada istediğini yapabilirsin yakalanma biraz daha dikkatli ol. ikincisi şans onun arama kısmı. eğer sen gidip yalvarırsan bir üstünlüğ ona verirsin bana herşeyi yapabilirsin demeye getiriyorsun bu da ilerde senin mutsuz olmana sebep olcak. arama o ararsa seni ki burada aramayan hep kazanmıştır deneyimelrimden yla çıkarak çünkü sen ona birçok konuda hitap ediyormuşsun ve kafasında farklıymışsın ki aranılma şansını arttırıyor aradığında hiçbirşey olmamış gibi davranmak ve beni zamanında yanlış anladığını ve olaylarda şu şuyu farklı yorumladığını hep güvensizlik içinde bir ilişki istemeyeceğini dile getirirsin.ve senin onun tarafından en ufak bir konuda dahi kalbinin kırılacağını ondan gelebilecek en ufak birşeyin senin için ne kadar önemli olduğunu ve senin onun konusunda hasssas olduğunu dile getireceksin. ve arada da ona karşı duygunun olduğunu da belli et.bence seni arayacak.ama zaman var aama sakın arama bu her koşulda senin için sakıncalı. saygınlığını koru. o bunu farkedemeyecek çocuk değil yazılanlardan yola çıkarak söylüyorum. hayatına yön çiz yeni. o olur o olmaz gelirse hoşgeldin demek sana kalmış
aradım kendisini senin o tanımadığın bi heriften para istemeni ben kaldıramıyorum diyor bide ben mesajımda arkadaşlarla boluya gittiğimden o mesajlaştığım kişide sakaryaaydı onu aramıştım ama ulaşamamıştım mesajda oda yazıyodu sen onunla buluşacaktın diyo onuda kafasına takmış artık sana güvenemem diyo telefonda çaresizce ağladım bana bi şans daha ver diye ama asla kabul etmiyor ölecek gibiyim çok kötüyüm onsuz bir hayatı ben düşünemiyorum bi çözümü yokmu bunun
E güzelim sen ne diye arıyorsun ki yani sende gerçekten yanlış yapmışsın.
Hiç görüşmüşmüydün bu VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsle yüzyüze?
Yani aramasan ıyi olurdu.
canım tamamen bitirmiş olsaydı seninle hiç konuşmazdı. zamana ihtiyacınız var. zamanla öfkesi kırgınlığı geçicektir.ve geriye sadece sana olan sevgili kalıcaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?