- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Yani sen diyorsun ki önemli olan dürüstlük hatanı anlaman ve bir daha bu ve benzeri hatayı yapmaman değil yalanı söylediysen sonuna kadar devamını getirmen en doğrusu bu diyorsun sanırım benim anladığım kadarıyla.Birde aramadğn süreçte istediğini yapabilirsin ama dikkatli ol yakalanma diyorsun bu nasıl bi mantıktır anlayamıyorum.Gerçekten doğru olanın bu olduğuna mi inanıyorsun ?
yapılan yanlış söylenen yalan bir şekilde muhakkak ortaya çıkıyor ve nitekim de çıkmış görüyoruz ışte.bide diyorsun ki kendinden ödün verme demeye getirmişsin lafı yani kendinden emin grurlu kız duruşu sergilesin peki devam ettirdiğinnde elinde sonunda bu ortaya çıktığında ne olacak o dürüst gururlu kıza?
Ben söyleyim ne olacağını yerin dibine girip rezil olacak kendinden iğrenecek ve tüm şansını yitirecek bu kadar sevdiğini söyleyen bir kız ve söylediği kadarıyla çocukta çok fazla değer verip oda çok seviyormuş pekala bu ikisi için birliktelikte en önemli olan temel sey güven doğruluk değil mi ?benim düşüncem bu şekilde.
ama çoğu insan için amaç sadece geri dönsünde gerisi önemli değil eğer geri dönecekse her türlü yalan söylenebilir havasındalar bu
Çok yanlış düşünce sonuçlar ne olursa olsun dürüstlük en güzel erdemdir.Doğrular hiç bir zaman saklamanmayıp tüm samimiyetle açıklandığında
En güzel sonuca varılacağından asla şüphesi olmasın hiç kimsenin.
canım yalanı atan sensin başta değil mi madem atıyorsun yalan bari devam ettireceksin bu bir gerçek. bu güvenle alakalı erkekler kadınlar gibi düşünmezler. sen insanın karşısına iki zıt yani tutarsızlıkla gelmişsin bitmesinde en önemli neden bu. senin adamla konuşmanda değil şu imajı çizdin arkamdan her şeyi yapma potansiyeli var sinyali verdin ve yalana da başvurabilir ve düşünür artık ne gerçek diye? bazen yalanlar gerçeklerden iyidir. ben senin yerinde olsaydım ilk anda dürüst davranırdım. çünkü ayrı dönemde kimse kimsenin yaptığından sorguya çekemez demek istediğim ama seninki çeken bir kişi bu da yanlış bir eğilim çünkü ilişkin sürmüyordu anlattığın kadarıyla. eğer aramadığı süreçte bir başkasıyla konuşursan hayat bu herşey olabilir arada kalırsan yada normal arkadaşın da olabilir bu eğer bu sefer ilkinden daha temkinli ol demek istedim. facebook filan gösterme yada bir erkekten bahsetme. her insan bir ptansiyel oluşturacak onun kafasında. ikincisi aradığında ki sen onu asla arama merak etme gerçekten seviyorsa özlem kemirir insanın içini merak eder sen bir kez onun kafasında damga yemişsin bu da bir gerçek sen istediğin kadar dürüst ol gururlu ol istersen abuda kalk bir noktada sabitler. o yüzden başta önlemini alacaksın. koşulları bilsin. ben senin durumu kurtaracak tavırdan bahsediyorum hadi barıştın diyelim ya sonrasını düşünmüyorsun yani herşeyi en minumuma getirmek lazım. ben sana anlattıklarım doğru şeylerdir diye bir iddiada bulunmadım ama bazen olayların sana gelişine göre davranmak zorundasın. bence seni arayacak ama üstüne düşme derim. ona yanaştıkça daha çok soğuyacak seni düşünmesine izin ver herşeyi düşünmesine izin ver. o diğer takındığın tavır ise şu ihtimal var bu başkalarıyla konuşuyor yararlanabilirim mantığı çok kolay oluşur yada acısını çıkarırırm mantığı kolay şey yaşamadı çünkü. sana gelebilecek adımları o yaklaşım set kurdurtturabilmesi yüksek. sen şu anda hissi açından bakıyorsun resme bütün bak derim
az önce aradım nasıl oldun iyimisin dedim sesi iyi gelmiordu fakat iyiyim dedi bende sana o kadar şey söyledim belkide son kez söyledim sen bişey söylemeyecekmisin dedim bekledi epey ve şuanda konuşamıyorum dedi bende peki ne yapmamı istiyosun dedim oda şuanda bişey diyemiyorum telefonu kapatalım şimdilik dedi bende sen nasıl istersen dedim ve kapattım
az önce aradım nasıl oldun iyimisin dedim sesi iyi gelmiordu fakat iyiyim dedi bende sana o kadar şey söyledim belkide son kez söyledim sen bişey söylemeyecekmisin dedim bekledi epey ve şuanda konuşamıyorum dedi bende peki ne yapmamı istiyosun dedim oda şuanda bişey diyemiyorum telefonu kapatalım şimdilik dedi bende sen nasıl istersen dedim ve kapattım
cnm bence erkek arkadaşın bitirmedi ama sende sürekli arama bir süre kendi haline bırak o dönücek sana , kendi içinde bazı şeyleri yerine koysun mutlaka dönücek ama sen sürekli ararsan olay hep tazelenicek..
bitti diyemiyor işte gördün mü. zaman lazım tatlım hiç üzülme sen
canım ben son konuşmam artık senin düşüncene saygı duyuyorum dedikten sonra değişti diğer konuşmalarımızda hep olmaz artık bitti gibilerinden konuşuyordu ama ben bu son konuşmam falan diyince şuanda bişey diyemiyorum dedi nedir bu yaptığı
hm anladım. acaba sende bu son konuşmam falan diyince gerçekten ayrılmaktan korktuğu için artık bitti diyemiyor olablir mi aklıma bu geldi
yani hoşçakal diyemedi bu defa ve şunu söyledi ikimizinde eli varmıyor telefonu kapatmaya sen beni bende seni yanlış anlarız diye dedi bu ne demek ben anlayamadım demekki sırf bana ayıp olmasın diye mi telefonu kapatamadı ben onu anladım ve kendisinede söyledim hayır o anlamda demedim falan dedi ama o laf benim içimi kemirdi
canım bence boşuna kendini yiyip bitiriyorsun . bnları seni rhtlatmak içn sylemiyorum. :)
canım bakıyorum hemen her açtığın formlrn konusnda sevgilinden bahsediyorsun belli ki gerçekten seviyorsun e senin yazdıklarına bakılırsa oda seni seviyor ama başkalarının yüzünden tartışıyorsunuz yani anlaşılan şu ki sizin birbirinizle hiç bir sorununuz yok sadece aranıza 3.kişi girdirmeyn bu size yazık eder hem sende diyorsun ben çok pişmanım diye anlaşılan yaşananlardan ders çıkarmış ve bir daha yapmayacaksın.buda çok güzel bişe inşallah oda biraz zaman geçtikten sonra daha sakinleşecek ve tekrar mutlu olacaksınız:)
Şöyle bir düşüncem var 1 hafta boyunca aramayacağım ve 1 hafta sonra onun yaşadığı şehre gidip arayacağım'' evet son konuşmamızda konuşamıyorum deyip kapatmıştın şimdi konuşabilirmisin'' diyeceğim oda lafa başlarken dur hatta ben aşağıdayım gel istersen orada konuşalım diyeceğim nasıl fikir sizce:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?