- 6 Ocak 2014
- 775
- 562
- 128
- Konu Sahibi mordolunay
-
Sarıda güvensizliğin rengi ama. Bir araştırma yapmışlar insanlar Vakıfbank'tan paralarını hemen çekiyormuş sebepte logonun sarı olması.
yeni doğmuş bebeğin beşiğinin üstüne sarı bir bez örtülür mü sarılık olmasın diye?
ve ayrıca birde adetli kadınlar bebeğe bakınca bebeğin yüzünde birşey mi çıkıyor?
arkadaşım doğum yaptı ve kaynanası odada terör estiriyor bunlar doğrumu? çok şaşkınım inanmadım ama bunlar nasıl hurafeler yaa...
gerçekten mi,insanlar taksiye nasıl biniyor kiSarıda güvensizliğin rengi ama. Bir araştırma yapmışlar insanlar Vakıfbank'tan paralarını hemen çekiyormuş sebepte logonun sarı olması.
Sarilik olan çocuk için sari örtü örterler.onu da çocuğun gözü isiktan rahatsız olmasin diye. Enişte min ampulü sari kaplikla kapladigina şahidim :)
çocuk çok gözünü açmıyorki zaten yeni doğduğunda 22 saat uyurmuş
yok işte bunlar da gerçek değil,benim oğlum doğduğu gün tüm gece uyumamıştı.zaten az uyuyan bebekti
Bebek sahibi olamadigim icin bilemiyorummordolunay .!.:çocuk çok gözünü açmıyorki zaten yeni doğduğunda 22 saat uyurmuş
annemin atmışlar çok ağlıyo diye,Gerçekten sen bunların doğru olup olmayacağını soruyor musun? Tabii ki de değil. Öyle saçmalık mı olur? Arkadaşın da bir an önce kayınvalidesini uzaklaştırsın o bebecikten. Bugün sarılık olmasın diye sarı bez örten, adetli kadından bebeği sakınan (ki nasıl kontrol edecek, milletin bacak arasını mı kontrol edecek bebeği göstermeden önce?) kadın yarın öbürgün bebek hasta olduğunda iyileşsin diye sırtına jilet de atar mazallah.
annem bana çok uyuyordun evde halay çeksek uyanmıyordun der hep
Ayy tüylerim diken dikenn olduu..annemin atmışlar çok ağlıyo diye,
çizik çizik sırtı
Gerçekten geçici demek sarı. Takside o yüzden sarıgerçekten mi,insanlar taksiye nasıl biniyor ki
Aslında yanlış.doktor bize florans lambayı açik birakin demişti.hastanelerde de buna yakin işık veriyorlarmiş.[/QUOTE]Florasanin sşöyle ilginç bir özelliği varmis. Güneşgibi etki yapiyormus.yani d vitamini acisindan iyi. Ancak insanda bi hormon var yaknizca kkaranlıkta salgilaniyormus diye biliyorum.(FENCİ hocalarimizla kinusmustuk.onlarda Onat vermişti) yani herşeyin fazlasi zarar.gözde sari benek diye bi rahatsizlik meydana geliyormuş. Bir ihtimal ondan sari örtü diycem ama bilemedim:) amann en adindan sinek isirmaz çocuğu"muhat, post: 36612084, memFloransa 6613"]Sarilik olan çocuk için sari örtü örterler.onu da çocuğun gözü isiktan rahatsız olmasin diye. Enişte min ampulü sari kaplikla kapladigina şahidim :)
Hadi yaçocuk çok gözünü açmıyorki zaten yeni doğduğunda 22 saat uyurmuş
Annen yine kurtulmuş, özellikle doğu ve güneydoğuda bu nedenle ölen bebekler var. Mikrop kapan, tetanos olan. Sarılık oldu diye suratına inek pisliği sürülüp enfeksiyon kapıp ölen... Daha neler neler...annemin atmışlar çok ağlıyo diye,
çizik çizik sırtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?