Doğuma Hazırlık Hurma yemeye ne zaman başlanmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar ben 36 haftalık hamıleyım dr a sordum hurmayı son hafta yemeyı onerdı normal dogum yapacaklar erkenden yemesın cunku dogum sancılarını baslatıyormus bılgınıze

Ay dun burda okudum,cnm hurma cektı.Aksam komsu bı kutu hurma getırmıs sanki ıcımı okumus gibi Sımdı de yemekten kendımı alamıyorum ama az yıyım barı.

ben:teytey:de yemeye başladım az az daha sonra daha çok yicem allahın izniyle hepimiz kolay bir doğum geçiririz işallah.

arkadaşlar bir sürü hurma çeşidi var hangisinden yiyorsunuz?doğum için belli bir hurma çeşidi varmı acaba?

ben yemeye başlamak istiyorum ama zaten erken doğum riskim varmış.az kaldı doğumuma ama yinede korkuyorum yemeye

ben yemeye başlamak istiyorum ama zaten erken doğum riskim varmış.az kaldı doğumuma ama yinede korkuyorum yemeye

yeye korkma:)) allahın izniyle bişey olmaz 36 yı devirdik çok şükür bendede vardı erken doğum riski çok şükür bugüne geldik geçenlerde komşumuz doğum yaptı 34. haftası bittiği gün masallah hiç küveze girmeye gerek kalmamış işallah hepimizin kolay doğumları olur...bende gunde 6 tane yıyom bu haftadan sonra sabah akşam yıcem işallah.

arkadaslar günde kac tane hurma yememiz lağzım 5 tane yiyomiçim bayılıyor faydasını görmek için ne kadar yıyelim:teytey:a.s.

Ne faydalı bi bilgi, paylaşandan Allah razı olsun hiç duymamıstım Yemek lazım ama dozunu kaçırmadan

ben son ayda hurma yenmeli diye duymuştum. özellikle medine hurması yiyin diye yazmışlar nette. günde 3-5 tane yiyorum. süt artırıcı özelliğini biliyordum, doğumu kolaylaştırdığını burdan okudum. bende normal doğum istiyorum ve doğumu kolaylaştıracaksa son hafta kilo kilo yerim

O zaman ben yemıyım ama canım baya istemıyo değil hatta tatlı ihtiyacımı karşılıyo

Ne ilgisi var erken dogumla. Dr ozellikle hamileler yesin diyor. Gunde enaz iki adet. Annenin kan sekerini duzenlermis. Dinimizdede guzel ahlakli cocuk isteyenler bol hurma yesin demisler. Ben ilk haftamdan beri yiyorum.

bende 6. haftadan beri yiyorum bilerek almadım çarşıda gezerken gördüm çok canım çekti çokta severim bi zararı olmaz heralde işallah yaa bence hurma kutsal bir meyve bişey olmaz işallah

bana da sağlık ocağındaki hemşire kaydımı yaptığı gün hurmayı tavsiye etti bi sorun olacağını düşünmüyorum dr lar da zaten hamilelik süresnce yiyin diolar hepimize kolay doğumlar inşallahhhh..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…