Hüzünlü gelin

Huzurumesimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
31
8
1
Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...

Gelinlik kusurli derken ben pek anlamadim gelinliyinize ne olmusduki?

Neden saçma olsun ki? Öyle yapanlar var.

Hatta ve hatta dış mekan çekimi yaptir istedigin gelinliği giy ayarlayın bi fotoğrafçı, stüdyo bile olmasın, şööyle güzel bi dış mekan çekimi olsun kaliteli kaliteli. Deniz olan bi yerde yaşıyorsanız sahilde ne harika düğün fotoğrafları çekilir. Yoksa manzarası güzel her yer olabilir parklar bahçeler. ..

Hiç de saçma değil içinde kalacağına çerçevelet as duvarına !

Icinizde kaldiysa yapin valla. Ilerde kilo alinir falan. Kuzenim fotograf cektirememisti, gelinlikte satin alinmisti. Guzel bir havada dis cekim yaparim diye planliyordu ve o arada hamile kaldi, kilo aldi. Nitekim cektiremedi. Fazla geciktirmeden yaptirin bence.

Bazen saçma geliyor...gözlerim doluyor yapacam diyorum...sonra yine hevesim kaçıyor..Çok şey mi kaçırdım diyorum kendi kendime

Benimde albümüm yok ve bu fikir bnde hayal şu an sen gerçekleştirirsen ne mutlu sana ha gayret

İnşallah çok istiyorum...Bir şeyler için geç kalmadım umarım

hiçbişey için geç kalmadın canım. hatta fotoğrafınızın bi kaç tanesini de çocuğunuzla beraber çektirin o da eğer erkekse babası gibi damatlık giysin, kızsa senin gibi gelinlik giysin, var ya fotoğrafçı şöyle işinin ehli olursa ne güzel pozlar çıkarır, harika bi albümünüz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…