Hüzünlü gelin

Bence saçma gerçekten. Evliliğiniz mutluysa buna sevinin. Belki o kusurlu gelinlik size Uğur getirmiştir. Bakın hemen çocuğunuz olmuş. Allah bağışlasın. Eşinizi üzmeyin. Size değer veriyorsa gelinliğin ne önemi var.

Peki aklımdaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim..yani video ve fotolara bakınca mutlu olayım kusur göreceğim yerde eşim in ve benim heyecanını göreydim...kötü de olsa gelinlik içindeki benim beni seven kıyafet ile sevmemiş... böyle söylüyorum ama kalbime aklıma geçiremiyorum...fotoda sadece tek yer gözümün önüne geliyor

Neden saçma olsun , içinde kalmasın kızım vallahi bendede senin gibi albümümüm yok hep yapmak istedim nasip olmadı

İçinde kalıyor aynen bende öyle albümümvar ama açmadım içim acır ance bende öyle düsünürdüm geçti öncelklermvar

Olabilir neden olmasın? Bu kadar hevesliyseniz istiyorsanız olmaması içşn sebep yok.
Ben olsam yaptırmam o başka şu tören ıvır zıvırları gereksiz. Ailem zorlamasa hiç birini yapmam.

Peki aklımdaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim..yani video ve fotolara bakınca mutlu olayım kusur göreceğim yerde eşim in ve benim heyecanını göreydim...kötü de olsa gelinlik içindeki benim beni seven kıyafet ile sevmemiş... böyle söylüyorum ama kalbime aklıma geçiremiyorum...fotoda sadece tek yer gözümün önüne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…