- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Huzurumesimm
-
Çok tatlı fotoğraflar...Çocuğunuzla böyle güzel şeyler çıkarabilirsiniz bence, harika bi anı olur.Eki Görüntüle 1825845 Eki Görüntüle 1825846 Eki Görüntüle 1825847 Eki Görüntüle 1825848
Benim bir kızım var...eşim bu konuda en büyük destekçim...
Merhaba...Ben 3.5 yıldır evliyim.Bir çocuğum var..evlendiğin zaman kusurlu bir gelinlik giydim albüm yapamadım...evlendiğinden bu yana gelinlik hep içime dert oldu ne video izleyebildim ne elimdeki fotoğraflara bakabildim şimdi tekrar gelinlik giyip albüm yapmak istiyorum..sizce saçma bir şey mi..bazen çok hevesleniyorum. Bazende kendimi kandırmak gibi geliyor..Ne olur bir akıl verin.. o günkü heyacan mutluluk yine olumayacak bunu da biliyorum...lütfen bir akıl...
Eşinizde destekmiş yaptırın gitsin. Kızınızda olur fotoğraflarda. O günü kendinize ayırırsinız,eğlenmeye gidersiniz mesela akşam fotoğraf çekimi sonrası.Benim bir kızım var...eşim bu konuda en büyük destekçim...
Peki aklımdaki sıkıntıyı nasıl giderebilirim..yani video ve fotolara bakınca mutlu olayım kusur göreceğim yerde eşim in ve benim heyecanını göreydim...kötü de olsa gelinlik içindeki benim beni seven kıyafet ile sevmemiş... böyle söylüyorum ama kalbime aklıma geçiremiyorum...fotoda sadece tek yer gözümün önüne geliyorÇocuğunuzla böyle güzel şeyler çıkarabilirsiniz bence, harika bi anı olur.Eki Görüntüle 1825845 Eki Görüntüle 1825846 Eki Görüntüle 1825847 Eki Görüntüle 1825848
Çocuğunuzla böyle güzel şeyler çıkarabilirsiniz bence, harika bi anı olur.Eki Görüntüle 1825845 Eki Görüntüle 1825846 Eki Görüntüle 1825847 Eki Görüntüle 1825848
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?